עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סרטון שיסביר לך הכי טוב ומפורט על ההבדלים בין השניים.
אני אישית חרשתי את החיים עליו חח
סרטון שיסביר לך הכי טוב ומפורט על ההבדלים בין השניים.
אני אישית חרשתי את החיים עליו חח
בנאדם נהדר, ליפטר נהדר, מדריך נהדר. אין כמו אלן.הבנאדם הכי גרוע ללמוד ממנו.
מסכים, אחלה אלן.בנאדם נהדר, ליפטר נהדר, מדריך נהדר. אין כמו אלן.
אז אתה סבבה עם זה שהוא מדבר שטויות ברוב המוחץ של הסרטונים שלו?בנאדם נהדר, ליפטר נהדר, מדריך נהדר. אין כמו אלן.
הוא לא מדבר שטויות בשום סרטון. הוא אחד היוטיוברים היותר אינפורמטיביים, מסבירים ומעמיקים שיש.אז אתה סבבה עם זה שהוא מדבר שטויות ברוב המוחץ של הסרטונים שלו?
ושכשהוא מדגים לואו באר בוידאו שצורף כאן, עם משקל קל ואפילו מוט ריק, יש לו שגיאות בסיסיות מאוד?
אז אתה סבבה עם זה שהוא מדבר שטויות ברוב המוחץ של הסרטונים שלו?
ושכשהוא מדגים לואו באר בוידאו שצורף כאן, עם משקל קל ואפילו מוט ריק, יש לו שגיאות בסיסיות מאוד?
זה מזכיר לי את "ריפטו צודק ולי יש שקט"אין הבדל, זה אותו תרגיל.
זה מזכיר לי את "ריפטו צודק ולי יש שקט"
הוא אחלה בן אדם ויש לו כוונות טובות, אבל לפעמים הוא אומר דברים דיי הזויים. כמו למשל, שהוא ממליץ להסקביט לואו באר רק לפאוורליפטרים מתחרים, וכל השאר צריכים היי באר.הוא לא מדבר שטויות בשום סרטון. הוא אחד היוטיוברים היותר אינפורמטיביים, מסבירים ומעמיקים שיש.
ראיתי כבר את הביקורת שלך בזמנו לסרטון שלו לגבי בחירה בין HB ל-LB, לא הסכמתי עם אף מילה שרשמת.
או שיש דבר כזה לעלות ב"Fat-Muscle" וב"Lean-Muscle". לפי אלן אפשר לבחור במה עולים לפי האוכל שאוכלים.הוא אחלה בן אדם ויש לו כוונות טובות, אבל לפעמים הוא אומר דברים דיי הזויים. כמו למשל, שהוא ממליץ להסקביט לואו באר רק לפאוורליפטרים מתחרים, וכל השאר צריכים היי באר.
ומה ריפטו אומר? שכולם צריכים LB ואף אחד לא צריך HB, גם אם זה אנשים לא מסכימים.הוא אחלה בן אדם ויש לו כוונות טובות, אבל לפעמים הוא אומר דברים דיי הזויים. כמו למשל, שהוא ממליץ להסקביט לואו באר רק לפאוורליפטרים מתחרים, וכל השאר צריכים היי באר.
אין כאן שום דבר הזוי. יש כאן דבר מוטעה, וגם זה אני מסייג ואומר "לדעתי".הוא אחלה בן אדם ויש לו כוונות טובות, אבל לפעמים הוא אומר דברים דיי הזויים. כמו למשל, שהוא ממליץ להסקביט לואו באר רק לפאוורליפטרים מתחרים, וכל השאר צריכים היי באר.
אתה צוחק? אתה קצת פספסת את הבדיחה שלו אם זה מה שהבנת.או שיש דבר כזה לעלות ב"Fat-Muscle" וב"Lean-Muscle". לפי אלן אפשר לבחור במה עולים לפי האוכל שאוכלים.
🍻ומה ריפטו אומר? שכולם צריכים LB ואף אחד לא צריך HB, גם אם זה אנשים לא מסכימים.
יש הרבה דעות, ולו יש את הדעה שלו, בסך הכל הוא מדריך מצויין, והסרטונים שלו הכי ידידותיים לקהל הרחב.
ואני אומר את זה כחובב LB מושבע.
הוא לא באמת מתכוון לזה, הוא אמר את זה בצחוק. הוא הסתלבט על זה שכמעט כל יום קם איזה "גורו פיטנס" חדש ביוטיוב שמבטיח לך לעלות "Lean muscle" אם תלך בדרך שלו כאילו שבאמת יש כזה דבר לעלות רק Lean muscleאו שיש דבר כזה לעלות ב"Fat-Muscle" וב"Lean-Muscle". לפי אלן אפשר לבחור במה עולים לפי האוכל שאוכלים.
אין כאן שום דבר הזוי. יש כאן דבר מוטעה, וגם זה אני מסייג ואומר "לדעתי".
יש הרבה (@StarDust) שיסכימו איתו שכולם פרט לפאוורליפטרים צריכים לעשות HB, כי הדדליפט מכסה את צרכי חיזוק השרשרת האחורית.
אתה צוחק? אתה קצת פספסת את הבדיחה שלו אם זה מה שהבנת.
🍻
זה שהוא מתוח לא אומר שיש סטרץ רפלקס, אין קשר בין השתיים.עכשיו ביסט יבוא ויגיד שבדדליפט אין את אפקט המתיחה, למרות שסטראט טוב של דדליפט מתחיל שההאמסטרינג מתוח...