הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
5/3/1 לשנת 2016

5/3/1 לשנת 2016

אני יודע שיש חדר כושר בגבעת זאב תבדוק אותו, אם אתה מוכן לנסוע לפסגת זאב 15 דקות נסיעה אז החדר כושר יחסית קטן אבל יש ראק לסקוואט, 2 בנצ' ו-3 מוטות אולימפים שלרוב יחסית פנויים, אפשר להשתמש במגנזיום ולעשות דדליפט וחופשיות ואף אחד לא יעיר לך על כלום, ואם מישהו יעיר לך תבוא אלי.
לגבי הר חוצבים אני לא מכיר את החדר כושר, @the Raccoon מתאמן בג'אמפ לפי מה שידוע לי וזה יחסית רחוק לך, בבינייני האומה.

אני יודע שיש חדר כושר בגבעת זאב תבדוק אותו, אם אתה מוכן לנסוע לפסגת זאב 15 דקות נסיעה אז החדר כושר יחסית קטן אבל יש ראק לסקוואט, 2 בנצ' ו-3 מוטות אולימפים שלרוב יחסית פנויים, אפשר להשתמש במגנזיום ולעשות דדליפט וחופשיות ואף אחד לא יעיר לך על כלום, ואם מישהו יעיר לך תבוא אלי.
לגבי הר חוצבים אני לא מכיר את החדר כושר, @the Raccoon מתאמן בג'אמפ לפי מה שידוע לי וזה יחסית רחוק לך, בבינייני האומה.

תודה!
בדקתי היום את חדר הכושר בגבעת זאב, המוט של הסקוואט עקום..🫤
אם לא אמצא חדר כושר אחר אז אשאר פה.

איך קוראים לחד"כ בפיסגת זאב? ו/או מה הכתובת שלו?

תודה!
בדקתי היום את חדר הכושר בגבעת זאב, המוט של הסקוואט עקום..🫤
אם לא אמצא חדר כושר אחר אז אשאר פה.

איך קוראים לחד"כ בפיסגת זאב? ו/או מה הכתובת שלו?
הוא ברחוב גל מול הקניון, קוראים לו tribe fitness
בכל אופן, אם אתה כבר מתאמן בגבעת זאב, בן דוד שלי מתאמן שם קוראים לו נדב שריפי, אם הוא צריך עזרה בטכניקה, תעזור לו 😃 כי לא נראה לי שהמדריכים מבינים שם משהו

הוא ברחוב גל מול הקניון, קוראים לו tribe fitness
בכל אופן, אם אתה כבר מתאמן בגבעת זאב, בן דוד שלי מתאמן שם קוראים לו נדב שריפי, אם הוא צריך עזרה בטכניקה, תעזור לו 😃 כי לא נראה לי שהמדריכים מבינים שם משהו

עשיתי שם היום אימון ניסיון, המדריך דווקא נתן רושם חיובי, היו שם הרבה דיבורים לטובת הסקוואט והוא בעצמו נתן 160 בנץ' לדאבלים.

עשיתי שם היום אימון ניסיון, המדריך דווקא נתן רושם חיובי, היו שם הרבה דיבורים לטובת הסקוואט והוא בעצמו נתן 160 בנץ' לדאבלים.
מעניין, אני דווקא שמעתי ממנו על המון מיתוסים שם

המיתוסים חוגגים בירושלים, זה נראה כאילו מנסים פה להחזיר את המדע לימים שבהם השמש הסתובבה סביב כדור הארץ, העולם היה בנוי מארבע יסודות, והטונה היתה חייבת להכנס לגוף כבר במלתחות.

יש את המכון שלנו בירושלים, ריפרש - נמצא בסנטר 1 בתחנה המכרזית
המקום אחלה
יש ים פלטות במשקלים של 25-15-10-5-2.5-1.5
המון פלטות איבנקו מכויילות
שני ראקים
שלוש בנצים
לא חופרים לך ומעירים על הרעש

חיסרונות
מקום של בעיקר חרדים אז אין נשים (כן, אני יודע)
רוב המוטות עקומים אבל מסתדרים עם זה, זה לא כזה נורא
חוץ מזה אני לא יכול לחשוב על משהו אחר...

יש את המכון שלנו בירושלים, ריפרש - נמצא בסנטר 1 בתחנה המכרזית
המקום אחלה
יש ים פלטות במשקלים של 25-15-10-5-2.5-1.5
המון פלטות איבנקו מכויילות
שני ראקים
שלוש בנצים
לא חופרים לך ומעירים על הרעש

חיסרונות
מקום של בעיקר חרדים אז אין נשים (כן, אני יודע)
רוב המוטות עקומים אבל מסתדרים עם זה, זה לא כזה נורא
חוץ מזה אני לא יכול לחשוב על משהו אחר...

מוטות עקומים יכול לבאס.
מחר אנסה את אגו כמו ש @Strawberry הציעה, יש מצב שלאחר מכן אנסה את זה בתחנה מרכזית אבל גם מוטות עקומים וגם רחוק יחסית זה התחלה בחיסרון...

באמת שאין חד''כ יותר טוב בירושלים מאגו.
אמנם יש את קוסל בגבעת רם אבל זה רק לעובדי/תלמידי האוניברסיטה העברית או עובדי מדינה ):

האמת, שניהם.
עייפות כללית כנראה מחוסר שינה
בנוסף שריר החזה מאותת לו שם בהילוך נמוך
אני מקווה שביום ראשון אחרי מנוחת שו"ש יהיה טוב יותר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית