הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פרגון לטיטאן ישראל

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
דבר ראשון הם לא ביקשו ממני לכתוב את זה, אני רוצה לפרגן להם פשוט.
חיפשתי לקנות שרוולי מרפקים לאבא שלי והגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות טיטאן. המחשבה הראשונה שלי הייתה שביבואן בארץ בטח יעלה יותר מאשר להזמין עם משלוח מחו"ל. בדקתי את המחיר בLL לשרוולים הוא 60$ פלוס 20.5 דולר משלוח. 80.5 דולר לפי שער הדולר היום (3.95 לפי אתר הדואר) זה 318 שקל.
דיברתי עם @obzion מטיטאן ישראל והופתעתי לקבל מחיר של 300 שקל באיסוף עצמי או 315 עם משלוח. אפילו יותר זול ב3 שקלים מלהזמין מחו"ל וכמובן שמגיע הרבה יותר מהר (לקח שבוע אפילו עם דואר ישראל) ואם יש בעיה בחבילה או משהו יש לך בן אדם לדבר איתו. אז כל מי שאולי ישר חשב שעדיף להזמין תמיד מחול שידע שגם להזמין בישראל זה מעולה.
תודה רבה לצוות טיטאן ישראל 😃

האמת שאני גם קניתי רצועות ידים חדשות ושרוולים למתאמן אישי שלי והגיע מאוד מהר ובאיכות טובה..שנינו מרוצים

מנסיון והכרות המחירים נקבעים על מנת שיהיה משתלם יותר להזמין בארץ. בשקלים זה תמיד נשמע מאוד יקר, אבל שמחשבים שאת המשלוח שער דולר ומכס (לפעמים) - יוצא מחיר מפלצתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית