הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Madatov

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
288
40
0
התחלתי היום ואין שום בעיית רעב או משהו כזה, להפך אני מאוד שמח שהתחלתי בדיאטה הזו.
הבעיה היא שבמשך היום אני משום מה מרגיש חלש מאוד, בקושי יכול לעמוד, נשימות כבדות וכ'ו... יש המלצה למשהו טוב שיתן לי אנרגיה? חשוב שיהיה ללא קלוריות.

ושאלה: אני אוכל המבורגרים, כאלה שקונים מוכנים ושמים בתנור/גריל וזה מוכן. אפשרי להמשיך לאכול את זה? או שעדיף לקנות בשר טחון ולעשות לבד?

תודה.

• פותח/ת השרשור
300 גרם המבורגר/או 200 גרם+100 גרם טונה במים (יותר טעים לי), קוטג' 3% 250 גרם
וחמאת בוטנים משהו כמו 30 גרם בלחץ.

אני רוצה למשוך את זה 21 יום ולעשות העמסה. אחרי זה שישה ימי דילול ויום העמסה...

החלטת שאתה רוצה למות? תקשיב לי טוב טוב חבוב אל תעשה מה שבא לך, תקרא את הספר תבין מה אתה עושה ואז תתחיל מחדש. אם אתה לא מוכן לקרוא את הספר אז תעלה את מספר הקלוריות למשהו כמו 2000-2500 ואל תתקמצן העיקר לא להיות רעב, רעב זה לא מה שצריך להכשיל אותך, תעשה 12 ימים דלים ואז יומיים העמסה, אם אתה מרגיש טוב תתחיל 5 ימים דלים 2 ימים העמסה אם אתה לא מרגיש משהו תמשיך לעוד 12 ימים דלים.
בהצלחה

אף פעם אל תתחיל דיאטות ספציפיות כאלה בלי שאתה יודע כל פרט ופרט ומתכנן את התפריט שלך לפיהן.
הקו בין תפריטים עובדים ומוצלחים לבעיתיים הוא מאד דק

החלטת שאתה רוצה למות? תקשיב לי טוב טוב חבוב אל תעשה מה שבא לך, תקרא את הספר תבין מה אתה עושה ואז תתחיל מחדש. אם אתה לא מוכן לקרוא את הספר אז תעלה את מספר הקלוריות למשהו כמו 2000-2500 ואל תתקמצן העיקר לא להיות רעב, רעב זה לא מה שצריך להכשיל אותך, תעשה 12 ימים דלים ואז יומיים העמסה, אם אתה מרגיש טוב תתחיל 5 ימים דלים 2 ימים העמסה אם אתה לא מרגיש משהו תמשיך לעוד 12 ימים דלים.
בהצלחה

מה קשור למות? אני אישית עושה העמסה גם 1 ל-3 שבועות ואני מרגיש מעולה זה נורא אינדיוידואלי.

ברור שהוא לא ימות זאת הייתה הקצנה, אבל הבן אדם מתחיל דיאטה דלת פחמימות עם תפריט של 1500 קלוריות "בלחץ" בלי גרם פחמימה וכל זה לשלושה שבועות, שדרך אגב זה מאד מיותר למטרות שלו. הקיצר זה מתכון לסבל מיותר.

אתה אוכל מעט מדי חלבון וגם מעט מדי שומן.
אני לא יודע מה המטרות שלך, אבל זה לא מספיק לכלום. אתה צריך להיות על נייטרלי לפחות כמה שבועות לא משנה מה המטרה שלך.

אל תעשה את השטות וזה להתחיל ממאזן שלילי גדול, תתחיל ממאזן נטרלי ואפילו חיובי קל ומשם תתקדם.

תקפיד שהיחס יהיה 55/45 לכיוון שומן אם לא יותר, והעמסה כמו בספר ולא שיטות ילדים אחת לחודש

לא כזה מיותר, אבל בסדר, תודה בכל מקרה.

בקשר לעייפות - יש למישהו הצעות?

זה כן מיותר ואם היית קורא את הספר היית מבין למה, המטרה שלך בשבועיים הראשונים היא להרגיל את הגוף שמקור האנרגיה העיקרי שלו זה שומן, לפי הבחור שכתב את הספר השבועיים האלו(12 יום) הם די ויותר (אם אתה מרגיש בהם טוב), מעבר לכך יש מחקרים שעשו וגילו שלחלק מהאנשים מספיק חמישה ימים. ובקשר לעייפות גם עם פה היית קורא את הספר היית מבין שזו אחת מהתופעות לוואי של הדיאטה הזאת. ועוד עצה אחרונה, תבין הדיאטה הזאת לא בשביל כולם, יש אנשים שיהיה להם קל להסתדר איתה ואפילו נוח ויש אנשים שזה יהיה סבל בשבילם.

• פותח/ת השרשור
אז זהו שכן קראתי אבל החלטתי לשנות, 12 ימים פשוט לא יספיקו אז אני מושך עוד קצת.
בכל מקרה אני אעלה את כמות הקלוריות, נראה איך ילך...

אז תן לי להבין נכון.
אתה קראת את הספר ראית 12 ימים אתה אפילו עוד לא התחלת וראית איך אתה מרגיש והחלטת שאתה הולך על 19 ימים?
שמע לא נשמע לי החלטה רציונלית במיוחד.

• פותח/ת השרשור
21* וכן, בדיוק ככה. אני רוצה לבדוק על עצמי איך אני אחזיק את עצמי בדיאטה ולסיים משהו כמו שצריך סוף סוף.

זה שאתה לא אוכל אפילו קרוב למספיק (בהנחה שפירטת הכל)כבר אמרו לך.
לגבי מקור הבשר, אם זה אפשרי עבורך, בוודאי שעדיף לקנות נתח בשר טרי ולבקש שיטחנו אותו. אין כאן בכלל מקום לשאלה..

ביחס לעייפות - הניסיון האישי שלי עם הדיאטה המוזרה הזאת גרם לי לאותה ההרגשה עד שהגוף הסתגל.
ואני אכלתי הרבה יותר. אתה חייב לאכול הרבה שומן, הרבה.

נערך לאחרונה:
21* וכן, בדיוק ככה. אני רוצה לבדוק על עצמי איך אני אחזיק את עצמי בדיאטה ולסיים משהו כמו שצריך סוף סוף.

אני מבין שיש לך הרבה כוח רצון והרבה מוטיבציה ואני מעריך את זה, אני בסך הכל רוצה בטובתך, ואומר לך שזה מיותר 21 ימים ו-12 יספיקו, אבל אתה תעשה מה שאתה רוצה כי בסופו של דבר זה הגוף שלך.
אם אתה לא תצליח את ה-21 ותצליח נגיד 15 יום או אפילו 7 יום למרות שאני מאמין שתצליח עד הסוף, תדע שאין צורך להפסיק, אתה יכול להעשות העמסה ולנסות עוד פעם.

• פותח/ת השרשור
עמרימרג, תודה על העצה, אני אוסף קלוריות ונראה איך זה משפיע...

kabab, אני יודע שזה לטובתי. תודה על התגובות והעזרה. אני יכול לומר לך כמעט בוודאות שאני לא אצליח 21 יום אבל בכל זאת אני רוצה לנסות, נראה כבר מה יהיה. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית