עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם תשים אותם בשקית עם ההירואין והקוק ותדביק מדבקה "זהירות חומרים אסורים..נא לא לפתוח" באנגלית כמובן אז אתה יכול להיות רגועהיי רציתי לשאול שאלה אם אני נוסע לארצות הברית לתקופה של שנה ואני רוצה לקחת איתי סטרואידים אנאבוליים בזריקות וכדורים יכולים בשדה תעופה להחרים לי את זה או לתת קנס או אם הם יראו חייב תשובה תודה לעונים...
אפשר לקבל תשובה יותר רצינית לגבי מה שכתבתי אני מדבר שאם אני ישים את זה במזוודה ובתוך תיק אם הם יש מצב שלא יגידו לי כלום על זה או שזה לא יעבור אין סיכויאם תשים אותם בשקית עם ההירואין והקוק ותדביק מדבקה "זהירות חומרים אסורים..נא לא לפתוח" באנגלית כמובן אז אתה יכול להיות רגוע
שלך לי לינק על חוקי ההגירה לארצות הברית אם אתה יכול ?תקרא קצת על חוקי ההגירה לארה׳ב
אם יתפסו אותך במקרה הטוב יחזירו אותך לארץ וישללו לך את הויזה
הבנתי אותך תודה עוד משהו אם אני לוקח איתי אבקת חלבון ו bcaa זה לא צריכה להיות בעיה כי זה גם נחשב למוצרים שלהם
אם הקופסאות נפתחו כנראה לא יתנו לך להכניס.הבנתי אותך תודה עוד משהו אם אני לוקח איתי אבקת חלבון ו bcaa זה לא צריכה להיות בעיה כי זה גם נחשב למוצרים שלהם
אם השאלה היא כיצד להבריח מה שנחשב בארה"ב כסם לכל דבר ועניין, כאן לא המקום למענה.היי רציתי לשאול שאלה אם אני נוסע לארצות הברית לתקופה של שנה ואני רוצה לקחת איתי סטרואידים אנאבוליים בזריקות וכדורים יכולים בשדה תעופה להחרים לי את זה או לתת קנס או אם הם יראו חייב תשובה תודה לעונים...
הבנתי תודה לכולם זה מה שחשבתי גם רציתי להיות בטוח עדיף לא להתעסק אם זה ולהכיר כבר שם אנשים שמתעסקים בפיתוח גוף .אם השאלה היא כיצד להבריח מה שנחשב בארה"ב כסם לכל דבר ועניין, כאן לא המקום למענה.
ברמת העיקרון הבדיקות בארה"ב הפכו קפדניות ולכן עדיף שתוותר, הגם שלא נראה שאתה מבין מה אתה עושה, לא מכיר את הסיכונים ואת ההשלכות.
אגב, אם הכוונה היא לשימוש ממושך רצוי שתשתלב ותכיר ישראלים במצב דומה המתגוררים באיזור בו אתה מתוכנן לשהות ובארה"ב בכלל.