הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות תוך כדי הסייקל

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
1. אני כרגע על מינון של 600 בולד בשבוע, עד עכשיו פיצלתי את הזריקה לכל 3.5 ימים, קראתי אבל שאפשר ואולי עדיף להזריק את הכל פעם בשבוע, עד כמה זה נכון?

2. מתי הבולד אמור להכנס לדם ולהתחיל להשפיע?

3. השבוע אני מתחיל את השימוש בפרגניל, יש לי מזרק גדול שחבר ערבב בו את הפרגניל והמים בקטריוסטטים, עכשיו יש לי מזרקי אינסולין של 0.5ml והמחט לא נשלפת, איך אני אמור לשאוב לתוך המזרק אינסולין? או שאולי אפשר להזריק ממזרק רגיל במחט כחולה?

נערך לאחרונה:
1. למרות האסטר הארוך מאוד אותו נושא הבולד, כדאי להישאר בתדירות בזרקה של e3.5d. יושגו כך רמות יציבות יותר בדם, אף על פי שבמקרה זה העניין זניח.
2. הבולד כבר בדם מהיום הראשון להזרקה. לוקח לחומר זה הרבה זמן להצטבר ולהתחיל להשפיע בתכונותיו האופייניות. במידה ולא עשית העמסה בהתחלה (זריקה ראשונה או גם שניה במינון כפול), רמות שיא בדם תגענה לקראת השבוע השמיני. למרות זאת, אתה כנראה תחווה תוצאות מהבולד טרם הפיק. היה סבלני בעניין.
3. לרשותך 2 אפשרויות:
האחת - השארת החומר במזרק הנוכחי והזרקה תת-עורית במחט 27g לאיזור הבטן התחתונה, ליד הטבור.
השנייה - העברת כלל החומר מהמזרק לויאל סטרילי. משיכת החומר והזרקתו מהויאל על ידי מזרק אינסולין חד פעמי.

אני אישית הייתי הולך על האפשרות השניה.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
1. למרות האסטר הארוך מאוד אותו נושא הבולד, כדאי להישאר בתדירות בזרקה של e3.5d. יושגו כך רמות יציבות יותר בדם, אף על פי שבמקרה זה העניין זניח.
2. הבולד כבר בדם מהיום הראשון להזרקה. לוקח לחומר זה הרבה זמן להצטבר ולהתחיל להשפיע בתכונותיו האופייניות. במידה ולא עשית העמסה בהתחלה (זריקה ראשונה או גם שניה במינון כפול), רמות שיא בדם תגענה לקראת השבוע השמיני. למרות זאת, אתה כנראה תחווה תוצאות מהבולד טרם הפיק. היה סבלני בעניין.
3. לרשותך 2 אפשרויות:
האחת - השארת החומר במזרק הנוכחי והזרקה תת-עורית במחט 27g לאיזור הבטן התחתונה, ליד הטבור.
השנייה - העברת כלל החומר מהמזרק לויאל סטרילי. משיכת החומר והזרקתו מהויאל על ידי מזרק אינסולין חד פעמי.

אני אישית הייתי הולך על האפשרות השניה.

בהצלחה

2. עשיתי 3 שבועות ראשונים 800 בשבוע ועכשיו יורד ל-600.
3. אין אפשרות להזריק עם 23G?

תודה על התשובות המקצועיות.

2. אז קיצרת את הדגת החומר לשיא בשבועיים לערך. אגב, זה שתגיע לפיק עדיין לא אומר שיא ההרגשה מהחומר/תופעות אחרות. זה אינדיבידואלי, לכן אם החומר ממקור טוב, תן לזמן את שלו ואתה תהנה.
3. אפשרי, אבל אז תהיה חייב להזריק לשריר (IM). ישבן יהיה האתר המועדף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית