הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סלט בראש

8414Tzahi

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
התחלתי להתאמן במכון לפני כשבועיים המאמן הביא לי תכניתABCDXXX ואני לא יודע אם זאת התכנית האופטימלית למטרה שלי של לעלות מסה , אז ככה קראתי אין ספור מאמרים ותכניות ודעות של אנשים האומרים שSS טוב וחלק אומרים FBW וחלק AB , אני כבר לא יודע למי להקשיב ומה לעשות עשיתי לעצמי אחלה של סלט בראש 🫤 , לעניין אני מקווה שתעזרו לי לארגן קצת את הראש ולהגיד לי איזה מבין התכניות הכי טובה למסה מבין כל מה שרשמתי למעלה . אשמח לשמוע את העצות שלכם 😃.

SS היא התוכנית הטובה ביותר למתאמן המתחיל.

שמע, עצה שלי ממתאמן מתחיל למתאמן מתחיל, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות הוא לקרוא.
אם יש משהו ודאי בעולם פיתוח הגוף הוא ששום דבר לא ודאי. כל אחד חושב משהו אחר, כל אחד יגיד לך משהו אחר וזה יכול להיות גם הפכים גמורים.
ככה זה וזה בסדר. כשאני רק התחלתי להתעסק בזה היה לי כאב ראש וסלט לא נורמלי בראש, בדיוק כמו אצלך.

תיכנס לפורטל, תתחיל לקרוא מאמרים. תתחיל לקרוא אשכולות. תתחיל להשכיל ולהשיג ידע.
בסופו של דבר- רק אתה תוכל לענות מהי התוכנית הכי טובה בשבילך, איזה תוספים לקחת, איזה תפריט לבנות וכו'.

התחלתי להתאמן במכון לפני כשבועיים המאמן הביא לי תכניתABCDXXX ואני לא יודע אם זאת התכנית האופטימלית למטרה שלי של לעלות מסה
היא לא.
כמו שאמרו לך, תתחיל לקרוא, תתחיל מזה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

לגבי תכנית אני מסכים עם טנק לגבי SS.
בסופו של דבר- רק אתה תוכל לענות מהי התוכנית הכי טובה בשבילך, איזה תוספים לקחת, איזה תפריט לבנות וכו'.
אני מסכים איתך לגבי בסופו של דבר, אבל בתחילת הדרך לרוב המוחלט של המתאמנים יעבוד אותו דבר במתכונת פשוטה, שזה לאכול ולהתחזק, שזה יבנה להם את הבסיס להמשך האימונים.

היא לא.
כמו שאמרו לך, תתחיל לקרוא, תתחיל מזה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

לגבי תכנית אני מסכים עם טנק לגבי SS.

אני מסכים איתך לגבי בסופו של דבר, אבל בתחילת הדרך לרוב המוחלט של המתאמנים יעבוד אותו דבר במתכונת פשוטה, שזה לאכול ולהתחזק, שזה יבנה להם את הבסיס להמשך האימונים.

אני יגיד לך למה אני חושב שSS סתם ככה זה לא הכי טוב למתאמן המתחיל, כי למתאמן המתחיל לעשות סקוואט בנץ' פרס דד ליפט פאור קלין ופרס שכל אחד מהם יכול לקחת ים זמן ללמוד תטכניקה ולעשות אותו כמו שצריך כדאי לא להיפצע באמת שיקח הרבה זמן וכאילו אם הוא עושה מסה בינתיים סתם חבל הוא ישמין ולא יעלה יותר מדי במסת שריר..
אז לא עדיף לעשות איזה תכנית FBW וכל שבוע להכניס שניים מהתרגילים של SS עד שהוא לומד אותם טוב ואז הוא יכול לעבור לSS?
ככה הוא גם מתחזק בינתיים וגם לומד תטכניקות במקום לבוא למכון לעשות דד ליפט מוט כמעט ריק סקוואט מוט ריק ובנץ' מוט ריק

אני יגיד לך למה אני חושב שSS סתם ככה זה לא הכי טוב למתאמן המתחיל, כי למתאמן המתחיל לעשות סקוואט בנץ' פרס דד ליפט פאור קלין ופרס שכל אחד מהם יכול לקחת ים זמן ללמוד תטכניקה ולעשות אותו כמו שצריך כדאי לא להיפצע באמת שיקח הרבה זמן וכאילו אם הוא עושה מסה בינתיים סתם חבל הוא ישמין ולא יעלה יותר מדי במסת שריר..
אז לא עדיף לעשות איזה תכנית FBW וכל שבוע להכניס שניים מהתרגילים של SS עד שהוא לומד אותם טוב ואז הוא יכול לעבור לSS?
ככה הוא גם מתחזק בינתיים וגם לומד תטכניקות במקום לבוא למכון לעשות דד ליפט מוט כמעט ריק סקוואט מוט ריק ובנץ' מוט ריק
אני גרוע בללמד טכניקות ובכל זאת הצלחתי ללמד 2 מתאמנים איך מבצעים את כל תרגילי הבסיס בכמה אימונים ספורים. אין צורך להתרגש ולעשות תוכנית חלופית עד שהטכניקה תהיה מושלמת. אפשר להתחיל מSS ולפתח את הטכניקה על הדרך כשאחרי השבוע הראשון כנראה כבר יהיה בסיס טוב בכל התרגילים

לא מסכים שזה לוקח ים זמן ללמוד (לא יודע לגבי פאוורקלין כי מעולם לא עשיתי, עשיתי חתירה או מתח במקום, אני מדבר על שאר התרגילים)
אפשר להתחיל SS עם משקלים ממש קלים עד שלומדים את הטכניקה, מבחינתי כל עוד המשקל ממש קל כי בשלב למידת הטכניקה אפשר לעשות אפילו מכשירים או משהו שהבנאדם לא ירגיש שהוא סתם "לא מתאמץ אפילו" במכון.
אין צורך להתרגש ולעשות תוכנית חלופית עד שהטכניקה תהיה מושלמת. אפשר להתחיל מSS ולפתח את הטכניקה על הדרך כשאחרי השבוע הראשון כנראה כבר יהיה בסיס טוב בכל התרגילים
בדיוק

אני גרוע בללמד טכניקות ובכל זאת הצלחתי ללמד 2 מתאמנים איך מבצעים את כל תרגילי הבסיס בכמה אימונים ספורים. אין צורך להתרגש ולעשות תוכנית חלופית עד שהטכניקה תהיה מושלמת. אפשר להתחיל מSS ולפתח את הטכניקה על הדרך כשאחרי השבוע הראשון כנראה כבר יהיה בסיס טוב בכל התרגילים
לא יודע אני יודע שלי אישית לקח זמן ואני רואה אנשים במכון שלי שחושבים שהם יודעים טכניקה אבל הם עושים טכניקות מפגרות..
אבל לא צריך להיות מבין גדול זה פשוט היגיון אם נגיד לוקח לאדם ממוצע 3 שבועות ללמוד את כל חמשת הטכניקות בצורה מעולה למרות שלדעתי יכול לקחת יותר, לא עדיף ב9 אימונים האלה לצבור קצת כוח מכל מיני תרגילים שהם לא בסיס לכל שריר? כי ברור שהוא לא יתעייף מלעבוד על טכניקה של 3 תרגילים עם מוט ריק / עד 5 קילו

לא יודע אני יודע שלי אישית לקח זמן ואני רואה אנשים במכון שלי שחושבים שהם יודעים טכניקה אבל הם עושים טכניקות מפגרות..
אבל לא צריך להיות מבין גדול זה פשוט היגיון אם נגיד לוקח לאדם ממוצע 3 שבועות ללמוד את כל חמשת הטכניקות בצורה מעולה למרות שלדעתי יכול לקחת יותר, לא עדיף ב9 אימונים האלה לצבור קצת כוח מכל מיני תרגילים שהם לא בסיס לכל שריר? כי ברור שהוא לא יתעייף מלעבוד על טכניקה של 3 תרגילים עם מוט ריק / עד 5 קילו
לא חייב לעבוד עם טכניקה מעולה. אפשר לשפר אותה על הדרך. ברור שמתאמן לא יתעייף מלעבוד עם 5 קילו, זה למה מוסיפים משקל מאימון לאימון.

Back
למעלה תחתית