עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק שיניח את כל כף הרגל על הריצפה, וככה לחיצה צריכה להראות .ככה לחיצה חזה צריכה להראות
ולא כמו כולה סמרטוטים הגמישים למיניהם.
שמתי לב שבכל פוסט שהעלו אי פעם מצאת משהו להתלונן עליו...ככה לחיצה חזה צריכה להראות
ולא כמו כולה סמרטוטים הגמישים למיניהם.
מי אמר ?רק שיניח את כל כף הרגל על הריצפה, וככה לחיצה צריכה להראות .
א. תבדוק עוד פעםשמתי לב שבכל פוסט שהעלו אי פעם מצאת משהו להתלונן עליו...
מי שלוחץ עם כף רגל מלאה על הריצפה.מי אמר ?
אני לוחץ עם כף רגל מלאה.מי שלוחץ עם כף רגל מלאה על הריצפה.
אני לוחץ כמו סמרטוט גמיש, אז אתה מדבר בשמי עם הטיעון המפגר הזה?אני לוחץ עם כף רגל מלאה.
אז אתה מדבר בשמי עם טיעון המפגר הזה?
כנראה שלא הבנת אותי נכון.אני לוחץ כמו סמרטוט גמיש, אז אתה מדבר בשמי עם הטיעון המפגר הזה?
כנראה שלא הבנת אותי נכון.
כי אתה ממש לא גמיש כמו סמרטוט שמסוגל להגיע למצב קיצוני של קשת שאין בכלל טווח תנועה.
ראה דוגמה למה התכוונתי
עוד פעם רק מטפורה לגמישות שלהם נא לא להיעלב לי פה.אבל גם סריצ'ב עושה את הקשת הכי גדולה שהוא יכול, והוא גם מחזיק הכי רחב שאפשר והכל כדי לקצר טווח תנועה.
זה שהוא גוליית בריבוע והספה הזאת בקושי מכסה לו את הטרפז השמאלי והמוט הזה באורך של מקל מטאטא בשבילו זה לא "באשמתו",
בדיוק כמו מישהו שהוא בלרינה וצר כמו קרש גיהוץ ....
לקרוא לאנשים שבנויים לשכב על ספה בגודל מסוים כשהתחת והגב נוגעים בספה, להוציא מוט עם אחיזה באורך 84 ס"מ להוריד לאזור החזה התחתון וללחוץ בחזרה "סמרטוטים" זה כמו להגיד על שחקן כדורסל 2 מטר שהוא בן זונה כי בשבילו הסל נמצא נמוך לעומת מישהו 1.60 מטר....
זה שסריצ'ב הרבה יותר מרשים אינטואיטיבית אתה צודק, סריצ'ב בלי קשר אגדה מזדיינת, בנץ 335, דדליפט 405, סקוואט 360 ומעלה כשהוא מתחרה על תואר האדם הכי מאסיבי בעולם ועוד ראש אירגון פאוורליפטינג מכובד מאוד שמארגן תחרויות ממש ממש מושקעות!
עזוב את זה שהוא צעיר,שקט וצנוע ומאוד מאופק יש לומר.... מגיע לו כל העינוג האוראלי שאנחנו עושים לו פה בפורום...
@stitch נראה לי אנחנו צריכים לקרוא לידידנו @Giladbody שיראה לנו איך לחיצה צריכה להיראות.ככה לחיצה חזה צריכה להראות
מה שמצחיק שכרגע בכל הארץ יש רק 2 אנשים עכשיו שיכולים לדדלפט את הבנץ' שלו 😆😆פשוט חולני!!
@Tank כשאני אדדלפט את הבנץ' של ליליברידג' אני יודע מה תהיה המטרה הבאה שלי 😃
@stitch נראה לי אנחנו צריכים לקרוא לידידנו @Giladbody שיראה לנו איך לחיצה צריכה להיראות.
יש עוד אחד מחיפה שסיפר שהוא עשה משהו קרוב לזה כשהוא התחרה לפני כמה שנים (במשקל יחסית נמוך) אבל באורח פלא אף אחד לא שמע עליו 🙄מה שמצחיק שכרגע בכל הארץ יש רק 2 אנשים עכשיו שיכולים לדדלפט את הבנץ' שלו 😆😆
מתוך צירוף המילים "לחיצת חזה" מה שמעניין אותו להראות זה דווקא המילה השניה 😛@stitch נראה לי אנחנו צריכים לקרוא לידידנו @Giladbody שיראה לנו איך לחיצה צריכה להיראות.
צנום וכחוש![]()
על 180 קילו משקל גוף 😵