הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חמאת בוטנים B&D

• פותח/ת השרשור awe1
  • פורסם בתאריך

awe1

משתמש פעיל
593
167
נק' מוניטין:
281
593
167
קניתי קופסא קטנה של 350 גרם.. אני בא הביתה פותח ומגלה שחצי מהקופסא זה בכלל שמן\מים בצבע שלשול.. נורמלי?
מה אני אמור לעשות עם זה?
אני מקבל בכלל 350 גרם "חמאת בוטנים" או שכדאי לי להעיף את ה3?

עריכה:
שמתי במקרר.. מה הלאה?

השמן צף למעלה ולמטה נשארים המוצקים.
אתה יכול לשפוך חלק מהשמן כדי להוריד קצת את כמות השומן. כמו בטחינה.
או פשוט לערבב ולשמור במקרר במצב הפוך.

• פותח/ת השרשור
השמן צף למעלה ולמטה נשארים המוצקים.
אתה יכול לשפוך חלק מהשמן כדי להוריד קצת את כמות השומן. כמו בטחינה.
או פשוט לערבב ולשמור במקרר במצב הפוך.

ערבבתי, נראה יותר טוב.
שאלה אחרונה אם מחר בבוקר אני אמרח את החמאת בוטנים בכריך לקחת לבצפר ואחרי שעתיים וחצי בערך אני אוכל אותו - הכול יפרד למוצק ולנוזל עוד פעם?

ערבבתי, נראה יותר טוב.
שאלה אחרונה אם מחר בבוקר אני אמרח את החמאת בוטנים בכריך לקחת לבצפר ואחרי שעתיים וחצי בערך אני אוכל אותו - הכול יפרד למוצק ולנוזל עוד פעם?
לא אחי..

ערבבתי, נראה יותר טוב.
הייתי ממליץ ללמוד כימיה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך מסיימים בכיתה י ביולוגיה? פרשת?
סהכ אחלה מקצוע לא מתלונן

בכיתה ט' היה השיעור האחרון.
באדיבות שי פירון בכיתה י' היה שיעור מבוא לביולוגיה, הצלחתי להשיג פטור מהדבר הזה אחרי 2 שיעורים בזכות 2 המדעיים שהגברתי.
(חברים היו שם עם 95% חיסורים, באו רק למבחני מחצית ולבגרות הפנימית)
פיזיקה,אבל כן.

חח האמת זה בידיוק התגובה הראשונה שהייתה לי, אבל לפני שאתה שופט אותה כל כך מהר תמתין בסבלנות ותעשה את שתי הדברים האלה

1. תיקח כף או כפית ארוכה ותתכונן להתלכלך טיפה, דחוף אותה ותתחיל לבחוש את כל הבלילה , מה שקורה זה שכל הבוטנים שוקעים למטה.
2. תראה איך הסמיכות אחרי הערבוב אם לא לטעמך תכניס למקרר וזהו למחרת היא תיהיה הרבה יותר סבבה.

Keep In mInd, הממרח הזה עדיין ניהיה מאוד מאוד דליל אז הוא נוטף מהלחם בקלות , אני לקחתי קצת לעבודה ומצאתי אחלה הפתעה בתיק...

מה שכן ברגע שאתה מתרגל לטעם הוא יותר טעים (לטעמי) מסקיפי והערכים שלו גם יותר טובים...

GLHF

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית