הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב לא יכול לאכול ירקות

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
אני רוצה לעשות חיטוב אבל אני די נגעל מירקות ואני בקושי יכול לאכול 2 עגבניות.. זה אפשרי לעשות חיטוב בלי ירקות כמעט? ויש תחליף לירקות?

כן, יש מולטי ויטמין, תריץ חיפוש בפורום על זה תמצא את המומלצים

אני רוצה לעשות חיטוב אבל אני די נגעל מירקות ואני בקושי יכול לאכול 2 עגבניות.. זה אפשרי לעשות חיטוב בלי ירקות כמעט? ויש תחליף לירקות?
הכל אפשרי.
לא מומלץ ב-כ-ל-ל.

מעבר לנושא הויטמינים שאפשר להתפשר עם מולטי ויטמין, ירקות בחיטוב עוזרים לתחושת שובע.
תחפש ירקות שאתה כן מתחבר אליהם

למה לא מומלץ?
מולטי ויטמין יתן מספיק, אבל זה אף פעם לא מומלץ לוותר על אוכל. מה גם שעם מולטי ויטמין עדיין קיימת המלצה לצרוך 2-3 ירקות ביום מצבעים שונים.

אין שום ירק שאתה אוהב? גזר? גמבה בכל מני צבעים? מלפפון? בצל? עגבניות? כרוב סגול? לבן? ברוקולי? כרובית? חסה?

• פותח/ת השרשור
מולטי ויטמין יתן מספיק, אבל זה אף פעם לא מומלץ לוותר על אוכל. מה גם שעם מולטי ויטמין עדיין קיימת המלצה לצרוך 2-3 ירקות ביום מצבעים שונים.

אין שום ירק שאתה אוהב? גזר? גמבה בכל מני צבעים? מלפפון? בצל? עגבניות? כרוב סגול? לבן? ברוקולי? כרובית? חסה?

2-3 אני יכול. נגיד עגבניה ומלפפון איכשהוא, אבל בכללי אני לא בקטע של ירקות כרגע. אתה יכול להמליץ על מולטי ויטמין?

2-3 אני יכול. נגיד עגבניה ומלפפון איכשהוא, אבל בכללי אני לא בקטע של ירקות כרגע. אתה יכול להמליץ על מולטי ויטמין?
אחלה אז 2-3 עם מולטי זה בסדר. זה לא הכי טוב ואם אתה מצליח לאכול יותר ירקות תאכל זה תמיד טוב.

לגבי המלצה על מולטי אני לא מכיר יותר מדי וגם אסור לדבר על הזמנות של מוצרים מחו"ל באתר.

נסה לדבר עם @AminoShop לדעתי יש להם אחלה של מולטי ויטמין ובמחיר ממש טוב

תאכל פירות

עגבניות שרי תנסה.
בשבוע האחרון חיסלתי 3-4 קופסאות כבר!!

השם עחי.
למה לואי ויטון או איך שלא קוראים לזה כזה יקר ? למי יש באמת הסבר ? סביר להניח אפשר למצוא חרטוטים בפועל מותגים תמיד יעלו יותר, יותר ביקוש אומר להעלות מחיר.

השם עחי.
למה לואי ויטון או איך שלא קוראים לזה כזה יקר ? למי יש באמת הסבר ? סביר להניח אפשר למצוא חרטוטים בפועל מותגים תמיד יעלו יותר, יותר ביקוש אומר להעלות מחיר.
הסיבה שהוא יקר זה בגלל שיש בו את הכמות בין הגדולות של ויטמינים ומינרים בכדור אחד לעומת השאר.
לא חושב זה משתלם מבחינה כספית או שהגוף זקוק לכזאת כמות אבל זו הסיבה העיקרית.

הסיבה שהוא יקר זה בגלל שיש בו את הכמות בין הגדולות של ויטמינים ומינרים בכדור אחד לעומת השאר.
באמת? תבדוק ערכים של אופטימן וערכים של המולטי של טווינלאב למנה, ותזכור שבאופטימן מנה זה 3 כדורים ובטווינלאב זה כדור אחד.

להיכנס לדיון עם לקוחות של אופטימום זה כמו להיכנס לדיון עם שמאלנים / צמחונים / טבעונים / ובודיבילדירם הם מביסים אותך תמיד בשמעתי ובניסיון העשיר. אנחנו עובדים על פרויקט שישווה מוצרים שונים, תבדקו עוד חברות מבטיח שתמצאו חוץ מאופטימן עוד 5 מולטי ויטמינים לפחות במחיר זול משמעותית עם ערכים לא פחות טובים.

נערך לאחרונה:
באמת? תבדוק ערכים של אופטימן וערכים של המולטי של טווינלאב למנה, ותזכור שבאופטימן מנה זה 3 כדורים ובטווינלאב זה כדור אחד.
Supplement Facts
Serving Size: 3 Tablets
Servings per Container: 60

Amount Per Serving % Daily Value

Vitamin A (100% as natural beta-carotene) 10000 IU 200%

Vitamin C (as ascorbic acid) 300 mg 500%

Vitamin D (as cholecalciferol, D3) 1000 IU 250%

Vitamin E (as d-alpha tocopheryl succinate) 200 IU 667%

Vitamin K (as phytonadione, K1) 80 mcg 100%

Thiamin (vitamin B1 as thiamin HCl) 75 mg 5,000%

Riboflavin (vitamin B2) 75 mg 4,412%

Niacin (as niacinamide) 75 mg 375%

ה-Amount Per Serving מדבר על 3 כדורים או כדור אחד?

הם כותבים לך ש-3 כדורים יהיו שווים לטבלה שאתה רואה.

Back
למעלה תחתית