עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל אפשרי.אני רוצה לעשות חיטוב אבל אני די נגעל מירקות ואני בקושי יכול לאכול 2 עגבניות.. זה אפשרי לעשות חיטוב בלי ירקות כמעט? ויש תחליף לירקות?
גם אם זה מבושל? למשל מרק?מירקות
למה לא מומלץ?הכל אפשרי.
לא מומלץ ב-כ-ל-ל.
גם אם זה מבושלגם אם זה מבושל? למשל מרק?
מולטי ויטמין יתן מספיק, אבל זה אף פעם לא מומלץ לוותר על אוכל. מה גם שעם מולטי ויטמין עדיין קיימת המלצה לצרוך 2-3 ירקות ביום מצבעים שונים.למה לא מומלץ?
מולטי ויטמין יתן מספיק, אבל זה אף פעם לא מומלץ לוותר על אוכל. מה גם שעם מולטי ויטמין עדיין קיימת המלצה לצרוך 2-3 ירקות ביום מצבעים שונים.
אין שום ירק שאתה אוהב? גזר? גמבה בכל מני צבעים? מלפפון? בצל? עגבניות? כרוב סגול? לבן? ברוקולי? כרובית? חסה?
2-3 אני יכול. נגיד עגבניה ומלפפון איכשהוא, אבל בכללי אני לא בקטע של ירקות כרגע. אתה יכול להמליץ על מולטי ויטמין?מולטי ויטמין יתן מספיק, אבל זה אף פעם לא מומלץ לוותר על אוכל. מה גם שעם מולטי ויטמין עדיין קיימת המלצה לצרוך 2-3 ירקות ביום מצבעים שונים.
אין שום ירק שאתה אוהב? גזר? גמבה בכל מני צבעים? מלפפון? בצל? עגבניות? כרוב סגול? לבן? ברוקולי? כרובית? חסה?
אחלה אז 2-3 עם מולטי זה בסדר. זה לא הכי טוב ואם אתה מצליח לאכול יותר ירקות תאכל זה תמיד טוב.2-3 אני יכול. נגיד עגבניה ומלפפון איכשהוא, אבל בכללי אני לא בקטע של ירקות כרגע. אתה יכול להמליץ על מולטי ויטמין?
תאכל פירותאני רוצה לעשות חיטוב אבל אני די נגעל מירקות ואני בקושי יכול לאכול 2 עגבניות.. זה אפשרי לעשות חיטוב בלי ירקות כמעט? ויש תחליף לירקות?
היי,
יש לנו מולטי החל מ 29.90 ש״ח ועד לאופטימן 150 ש״ח. הגיע גם המולטי של bpi 24/7.
השם עחי.
הסיבה שהוא יקר זה בגלל שיש בו את הכמות בין הגדולות של ויטמינים ומינרים בכדור אחד לעומת השאר.השם עחי.
למה לואי ויטון או איך שלא קוראים לזה כזה יקר ? למי יש באמת הסבר ? סביר להניח אפשר למצוא חרטוטים בפועל מותגים תמיד יעלו יותר, יותר ביקוש אומר להעלות מחיר.
באמת? תבדוק ערכים של אופטימן וערכים של המולטי של טווינלאב למנה, ותזכור שבאופטימן מנה זה 3 כדורים ובטווינלאב זה כדור אחד.הסיבה שהוא יקר זה בגלל שיש בו את הכמות בין הגדולות של ויטמינים ומינרים בכדור אחד לעומת השאר.
Supplement Factsבאמת? תבדוק ערכים של אופטימן וערכים של המולטי של טווינלאב למנה, ותזכור שבאופטימן מנה זה 3 כדורים ובטווינלאב זה כדור אחד.