הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם התפריט מתאים לי?

dannykomar

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
Screenshot_2015-11-23-19-57-30.png
זה התפריט שלי, לא כולל 2 מנות גיינר של אקסטרים 3 סקופים במנה פעמיים ביום.
אני בן 23. 1.95 שקלתי עד לפני שבועיים וחצי 76.0 היום אני 80.4. מתאמן abcde

לא כולל 2 מנות גיינר של אקסטרים 3 סקופים במנה פעמיים ביום
למה אתה לא מחשיב את זה? זה נטול קלוריות הגיינר שלך?

עד לפני שבועיים וחצי 76.0 היום אני 80.4.
עלית 2 קילו בשבוע? זה הרבה. משמע התפריט עמוס בקלוריות.

מה עם f ו g?

• פותח/ת השרשור
אני עובד יום חזה. יום גב. יום ידיים סופר סטים משלב תאומים בסוף אימון. יום הפסקה. יום רגליים. ויום אחרון כתף. 4x12 חמש תרגילים בהכל שבוע ראשון 4x10 שבוע אחרי. ואז 4x8

אני עובד יום חזה. יום גב. יום ידיים סופר סטים משלב תאומים בסוף אימון. יום הפסקה. יום רגליים. ויום אחרון כתף. 4x12 חמש תרגילים בהכל שבוע ראשון 4x10 שבוע אחרי. ואז 4x8
וזה כי?

• פותח/ת השרשור
אימון מתקדם יותר. להגיע לתוצאות מהר יותר

• פותח/ת השרשור
אני בחודש ינואר טס ל39 יום שאני לא אצליח לשמור תזונה ולהתמיד באימונים אני רוצה לעלות כמה שיותר מהר שאחרי הטיול אני אוכל לחזור למוטב בלי לאבד הרבה. ובכל זאות אם משהו לא בסדר פה אפשר הכוונה או עצה?

אני רוצה לעלות כמה שיותר מהר
זה לא עובד ככה.
4x12 חמש תרגילים בהכל שבוע ראשון 4x10 שבוע אחרי. ואז 4x8
מכיר את הביטוי "כל המרבה הרי זה משובח"? זה ממש לא תקף לאימונים. במקרה שלך זה "כל המוסיף גורע".
אני מניח שאתה ברמה של מתחיל, בגדול עדיף לך לעבוד ביותר תדירות על כל שריר ובפחות נפח (נפח זה סטים*חזרות*משקל, כלומר במילים פשוטות פחות סטים לכל שריר) מאשר להפציץ כל שריר ואז לא לגעת בו שבוע. קח FBW תעשה אותה 3 פעמים בשבוע.

לגבי התפריט אני לא יודע כמה קלוריות יש בגיינר שלך, אני מעריך שב 2 מנות יש 1000 לפחות כלומר זה המון קלוריות, כנראה הרבה יותר ממה שאתה צריך. גם כאן זה לא יעבוד ככה שכמה שתאכל יותר תעלה יותר, כלומר אתה תעלה יותר מסה כנראה אבל גם הרבה יותר שומן. השאלה אם זה מה שאתה רוצה.

אפשר הסבר בבקשה?
הסבר למה?
FBW=FULL BODY WORKOUT, כלומר עובדים על כל השרירים באותו אימון.
הסבר למה עדיף FBW ולא מלא אותיות מה-אב האנגלי אמרתי בתגובה קודמת.

Back
למעלה תחתית