עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרעיון נראה לי ממך, אבל השימוש עצמו היה בגלל ששכחתי את הגרבי דדליפט.הרעיון להשתמש בשרוולי ברכיים בתור גרביים לדדליפט הוא במקרה ממני? אני זוכר שאמרתי לך משהו כזה מתישהו 😄
תודה 😃פצצה!
פעם בשבוע 2-3 סטים של מסור ל 8-10 חזרות. המשיכה העיקרית אצלי היא צ'ין אפס. למה?מסקרנות, אתה עושה חתירות?
העיקר אהבת? שאלתי לגבי זה בפורום של ריפטו ואמרו לי כאלה שעושים את זה שהשרוולים לא נהרסו להם גם אחרי שנים.הרעיון נראה לי ממך, אבל השימוש עצמו היה בגלל ששכחתי את הגרבי דדליפט.
אם מעניין אותך אתה יכול לקרוא את כל הדיון
Get a 2L plastic coke bottle.
Cut out 2 ovals approximately 20x7cm (8"x3") from the sides.
Stick into the tops of your socks. Voila. A slick protective surface for your shins.
I've had mine for about 10 years and still use them occasionally when deadlifting for volume.
נראה שזה יכול להועיל לך לנעילה (חתירות פנדליי), יש גם תרגיל בשם LIly Shrugs (על שם ברנדון לילי) שנראה לי יכול לעזור לך מאוד, ממליץ להעיף מבט...הרעיון נראה לי ממך, אבל השימוש עצמו היה בגלל ששכחתי את הגרבי דדליפט.
תודה 😃
פעם בשבוע 2-3 סטים של מסור ל 8-10 חזרות. המשיכה העיקרית אצלי היא צ'ין אפס. למה?
🤣🤣🤣כל הכבוד! מקס אמר לי הרגע שהוא ינסה ביום חמישי לעשות 232.5 במיוחד בשבילך 😃
יש לי במכון פלטות גם של ליברות וגם של קילו, אני יכול לסדר את המשקל ככה שיהיו גם קפיצות קטנות יותר מ 2.5 קילו.כל הכבוד! מקס אמר לי הרגע שהוא ינסה ביום חמישי לעשות 232.5 במיוחד בשבילך 😃
לאט לאט תן לי קודם למשוך 200 בסוף דצמבר 😆🤣🤣🤣
יש לי במכון פלטות גם של ליברות וגם של קילו, אני יכול לסדר את המשקל ככה שיהיו גם קפיצות קטנות יותר מ 2.5 קילו.
אם מקס יעשה 232.5, אני אעשה שבוע הבא 232.6 😆
זוכר שאמרתי שבתור התחלה אני רוצה לדדלפט את הבנץ' של ליליברידג'? אז רק עוד 15 קילו נשאר 😁לאט לאט תן לי קודם למשוך 200 בסוף דצמבר 😆
זה לא סתם חולצה, זה חולצה של התחרות שהייתה במרץ, שיחשבו שאני פאוורליפטר ולא יזיינו בשכל שאני אהרוס את הגב עם המשקלים האלה 😁קיבלת ממני מוניטין למרות החולצה האדומה (הגועל ת"א)
העיקר הכוונה 😃התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.
אבל עשיתי לייק.
האמת שהיה לי 225 במרץ בתחרות. פשוט אחר כך עשיתי חיטוב כמה חודשים ונחלשתי ולקח לא מעט זמן להחזיר את משקל העבודה.איזה יופי
לא זוכר איפה בדיוק עמדת אבל אם אני לא טועה זה שיפור רציני. 👏
אגב למה לדעתך חתירת פנדליי עדיפה מחתירה עם דאמבל?נראה שזה יכול להועיל לך לנעילה (חתירות פנדליי)