נשאר עוד דדליפט אחד כבד לפני התחרות ב10.12
פעם אחרונה שנתתי את המשקל הזה זה היה בהכנה של התחרות הקודמת והיה ל2 חזרות
בחזרה הרביעית הייתי בטוח כמעט לגמרי שהחמישית לא עולה, החלטתי בכל זאת להילחם והרבה תודה לאושר שגם לא ויתר לי:)
@PowerLifting
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השאיפה באימון הבא לסגור 187.5 😛כל הכבוד על המלחמה בחזרה האחרונה! משקל מכובד מאוד! למרות שבמקומך הייתי מחכה שבוע כי בזמן האחרון התחיל טרנד של 185X5 😉
אתה בטוח שזה רעיון טוב להתקדם עכשיו ב5? אתה לא חושב שאתה ממהר מדי? זה לא שיש לך לאן למהר. עם איך שה182.5 שלך עלה אני דיי סקפטי שה187.5 יעלה לחמישיה. כמובן תעשה מה שבא לך אבל לדעתי עדיף לך להתקדם בצעדים קטנים.השאיפה באימון הבא לסגור 187.5 😛
נראה איך ירגיש באותו יום בגדולאתה בטוח שזה רעיון טוב להתקדם עכשיו ב5? אתה לא חושב שאתה ממהר מדי? זה לא שיש לך לאן למהר. עם איך שה182.5 שלך עלה אני דיי סקפטי שה187.5 יעלה לחמישיה. כמובן תעשה מה שבא לך אבל לדעתי עדיף לך להתקדם בצעדים קטנים.
אושר לא צעק לי עוד אחדהיית צריך ללכת על 6 חזרות.
@OFEKHA001 הפר את הוראות הוולקנואושר לא צעק לי עוד אחד
הוולקנו אומר אנחנו עושים
אמר לי לא לעזוב את המוט לא עזבתי עד למעלה
חכה שינסה לחדש את המנוי@OFEKHA001 הפר את הוראות הוולקנו
האם באן?
נשאר עוד דדליפט אחד כבד לפני התחרות ב10.12
פעם אחרונה שנתתי את המשקל הזה זה היה בהכנה של התחרות הקודמת והיה ל2 חזרות
בחזרה הרביעית הייתי בטוח כמעט לגמרי שהחמישית לא עולה, החלטתי בכל זאת להילחם והרבה תודה לאושר שגם לא ויתר לי:)
@PowerLifting
רעיון מצויןאתה בטוח שזה רעיון טוב להתקדם עכשיו ב5? אתה לא חושב שאתה ממהר מדי? זה לא שיש לך לאן למהר. עם איך שה182.5 שלך עלה אני דיי סקפטי שה187.5 יעלה לחמישיה. כמובן תעשה מה שבא לך אבל לדעתי עדיף לך להתקדם בצעדים קטנים.
אמר ילד בן 16 שנתן היום 140 לנפח!לירן כהן אתה מלך אנדי בולטון חובבן
רעיון מצוין