סרטון DL PR 182.5kgx5

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core

נשאר עוד דדליפט אחד כבד לפני התחרות ב10.12
פעם אחרונה שנתתי את המשקל הזה זה היה בהכנה של התחרות הקודמת והיה ל2 חזרות
בחזרה הרביעית הייתי בטוח כמעט לגמרי שהחמישית לא עולה, החלטתי בכל זאת להילחם והרבה תודה לאושר שגם לא ויתר לי:)
@PowerLifting

סחתיין על ההתקדמות, עלית יפה מאוד במשקלי עבודה, כנראה שהאווירה במכון מוסיפה לך גם כי זה היה נראה שאחרי השלישית לא תעלה.
בקשר לטכניקה- אתה ותיק ויודע מה צריך לתקן.

כל הכבוד על המלחמה בחזרה האחרונה! משקל מכובד מאוד! למרות שבמקומך הייתי מחכה שבוע כי בזמן האחרון התחיל טרנד של 185X5 😉

השאיפה באימון הבא לסגור 187.5 😛
אתה בטוח שזה רעיון טוב להתקדם עכשיו ב5? אתה לא חושב שאתה ממהר מדי? זה לא שיש לך לאן למהר. עם איך שה182.5 שלך עלה אני דיי סקפטי שה187.5 יעלה לחמישיה. כמובן תעשה מה שבא לך אבל לדעתי עדיף לך להתקדם בצעדים קטנים.

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שזה רעיון טוב להתקדם עכשיו ב5? אתה לא חושב שאתה ממהר מדי? זה לא שיש לך לאן למהר. עם איך שה182.5 שלך עלה אני דיי סקפטי שה187.5 יעלה לחמישיה. כמובן תעשה מה שבא לך אבל לדעתי עדיף לך להתקדם בצעדים קטנים.
נראה איך ירגיש באותו יום בגדול
גם ה175 לא היה להיט והתקדמתי ב7.5 ל182.5
הסבב של הדדליפט הלך לי ממש טוב, חשבתי שאני אסגור גם יותר מ187.5 לחמישייה ושיניתי קצת תכנון תוך כדי

נשאר עוד דדליפט אחד כבד לפני התחרות ב10.12
פעם אחרונה שנתתי את המשקל הזה זה היה בהכנה של התחרות הקודמת והיה ל2 חזרות
בחזרה הרביעית הייתי בטוח כמעט לגמרי שהחמישית לא עולה, החלטתי בכל זאת להילחם והרבה תודה לאושר שגם לא ויתר לי:)
@PowerLifting

חתיכת מלחמה!

• פותח/ת השרשור
רעיון מצוין

רעיון מצוין

כל הכבוד על המשקל אבל רעיון מצוין לא הייתי קורא לזה. המשקל עלה ויפה אבל הטכניקה הייתה גרועה וזה במילה יפה. ממליץ לך להוריד משקל ולעבוד על הטכניקה. אם תמשיך לעבוד ככה אתה עלול להפצע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית