הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה הקטע בתחרויות אם התוצאות די ברורות?

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
חשבתי על זה וכאילו נגיד אתה רוצה ללכת לתחרות מסוימת במטרה לנצח כמובן, עכשיו אתה יודע את המקסימום שאתה יכול להרים ושאתה בודק מי עוד הולך לאותה תחרות ואתה יודע שנגיד הוא יכול להרים 5 קילו 10 קילו 15 קילו יותר ממך אתה כבר הפסדתה מראש,
אפילו פה בפורום שאנשים מעלים שיאים שלהם ואתה יודע שהם הולכים לאותה תחרות שאתה הולך הפסדת מראש..
אז כאילו מה הקטע..

חשבתי על זה וכאילו נגיד אתה רוצה ללכת לתחרות מסוימת במטרה לנצח כמובן, עכשיו אתה יודע את המקסימום שאתה יכול להרים ושאתה בודק מי עוד הולך לאותה תחרות ואתה יודע שנגיד הוא יכול להרים 5 קילו 10 קילו 15 קילו יותר ממך אתה כבר הפסדתה מראש,
אפילו פה בפורום שאנשים מעלים שיאים שלהם ואתה יודע שהם הולכים לאותה תחרות שאתה הולך הפסדת מראש..
אז כאילו מה הקטע..
מה הקטע לנסות לשחק כדורסל אם אתה יודע שלא תהיה מייקל ג'ורדן?
או מה הקטע להיות אצן לריצות קצרות אם אתה יודע שאתה פחות טוב מיוסיין בולט?

• פותח/ת השרשור
מה הקטע לנסות לשחק כדורסל אם אתה יודע שלא תהיה מייקל ג'ורדן?
או מה הקטע להיות אצן לריצות קצרות אם אתה יודע שאתה פחות טוב מיוסיין בולט?
ההשוואה שהבאתה אפילו לא קשורה, אתה הבאתה תהכי טובים בקטגוריה לא אמרתי מה הטעם אם אתה לא תהיה הבן אדם הכי חזק בעולם
אמרתי שאתה הולך לתחרות שהמנצחים בה ידועים מראש ואין ממש הפתעות זה לא כמו כדורסל וכדורגל שאפילו שקבוצה יותר טובה מהאחרת יש המון הפתעות..
פה כאילו זה המקסימום שלך ושל הבן אדם ואתה לא יכול פתאום לעלות תמקסימום שלך בתחרות ולעבור אותו

זה למה במדינות אחרות לא קוראים לזה תחרות אלה "מפגש" (Powerlifting Meet). רוב המתחרים באים לתחרויות כדי לשבור שיאים באווירה תחרותית וכדי להנות. למה שאני אתחרה אם אני יכול למשוך 200 קילו מהרצפה כשיש אנשים בגיל שלי ובמשקל שלי שמשכו 300+? כי פאקינג בא לי להסניף אמוניה, לתת צעקת קרב ולמשוך 200 קילו מהרצפה.

ההשוואה שהבאתה אפילו לא קשורה, אתה הבאתה תהכי טובים בקטגוריה לא אמרתי מה הטעם אם אתה לא תהיה הבן אדם הכי חזק בעולם
אמרתי שאתה הולך לתחרות שהמנצחים בה ידועים מראש ואין ממש הפתעות זה לא כמו כדורסל וכדורגל שאפילו שקבוצה יותר טובה מהאחרת יש המון הפתעות..
פה כאילו זה המקסימום שלך ושל הבן אדם ואתה לא יכול פתאום לעלות תמקסימום שלך בתחרות ולעבור אותו
אתה אף פעם לא באמת יודע כמה תעשה כניסה שלישית בתחרות, ואתה לא יודע כמה האחרים יעשו.

• פותח/ת השרשור
אתה אף פעם לא באמת יודע כמה תעשה כניסה שלישית בתחרות, ואתה לא יודע כמה האחרים יעשו.
אתה הולך למכון כושר שאתה בשיא האנרגיה ובתזונה טובה ומה לא ומנסה להרים תמשקל המקסימלי שלך , מנסה יותר מזה לא מצליח סבבה אז הרמתה 150 ( סתם דוגמא ) , הלכתה לך לפייסבוק ראיתה את טנק מרים לו בכיף שלו 160 והוא הולך להתחרות בתחרות שלך, וגם מושיק שמרים 155 וגם מושון שמרים 165 ואתה יודע שאתה תצא מקום אחרון ..
זה למה במדינות אחרות לא קוראים לזה תחרות אלה "מפגש" (Powerlifting Meet). רוב המתחרים באים לתחרויות כדי לשבור שיאים באווירה תחרותית וכדי להנות. למה שאני אתחרה אם אני יכול למשוך 200 קילו מהרצפה כשיש אנשים בגיל שלי ובמשקל שלי שמשכו 300+? כי פאקינג בא לי להסניף אמוניה, לתת צעקת קרב ולמשוך 200 קילו מהרצפה.
אני לא מדבר על כמה אנשים שמסתובבים להם בעולם ומרימים יותר ממך בגיל ובמשקל שלך אני מדבר על אנשים שאתה אשכרה אישית אפילו מכיר שהולכים להתחרות פה בארץ באותה תחרות כמוך ואתה רואה בפייסבוק שלהם ופה בLBS כמה הם מרימים ואתה יודע שאתה תפסיד ..
ואחי כן יש פרסים בארץ נגיד ראיתי מישהו זכה במלא אבקות חלבון וכסף וכל מיני שטויות זה תמיד כיף לנצח ושאתה מתחרה אתה רוצה סיכוי קלוש לפחות.. פה אין לך גם את זה

אתה הולך למכון כושר שאתה בשיא האנרגיה ובתזונה טובה ומה לא ומנסה להרים תמשקל המקסימלי שלך , מנסה יותר מזה לא מצליח סבבה אז הרמתה 150 ( סתם דוגמא ) , הלכתה לך לפייסבוק ראיתה את טנק מרים לו בכיף שלו 160 והוא הולך להתחרות בתחרות שלך, וגם מושיק שמרים 155 וגם מושון שמרים 165 ואתה יודע שאתה תצא מקום אחרון ..

אני לא מדבר על כמה אנשים שמסתובבים להם בעולם ומרימים יותר ממך בגיל ובמשקל שלך אני מדבר על אנשים שאתה אשכרה אישית אפילו מכיר שהולכים להתחרות פה בארץ באותה תחרות כמוך ואתה רואה בפייסבוק שלהם ופה בLBS כמה הם מרימים ואתה יודע שאתה תפסיד ..
ואחי כן יש פרסים בארץ נגיד ראיתי מישהו זכה במלא אבקות חלבון וכסף וכל מיני שטויות זה תמיד כיף לנצח ושאתה מתחרה אתה רוצה סיכוי קלוש לפחות.. פה אין לך גם את זה
מה אתה רוצה שאני אגיד לך? אז אל תתחרה. אין פואנטה. בסדר?
כל הקטע שזה באמת "מפגש" גדול של הרבה פאוורליפטרים שכל אחד בא לעשות את המקסימום שלו.
זה אווירה שונה מבמכון, כל שיא שמה זה שיא אמיתי שלך (יעני בלי אולי זה נחשב אולי זה לא), וזה באמת חוויה..
גם אם תנצח, לא תקבל הרבה דברים בארץ כי זה לא ספורט כזה מוכר.. לא כמו בחו"ל אם תנצח תקבל איזה אלף דולר אנאערף..
פה תקבל משהו בסגנון של אבקת חלבון ודברים כאלה.. וזה לא כזה משנה. בכל מקרה, תחרות ראשונה באים לחוות חוויה
ולצבור ניסיון לתחרויות הבאות. בהמשך תחשוב על לנצח, באיזה קטג' להיכנס, לרדת במשקל, לעלות במשקל (ככה שתהיה הכי חזק בקטג')..

המנטליות של פווארליפטינג שונה מהמנטליות של כל ספורט אחר. אתה לא בא כדי לנצח, אתה בא כדי לשבור שיאים. זה שבקטגוריית משקל/גיל שלי יש את מאור שומינוב ואת דר יוסף שהטוטאל שלהם גדול משלי באיזה 120-150 קילו לא אומר שאני צריך לוותר על תחרויות כי אין לי סיכוי לנצח אותם. לכל אחד יש גנטיקה אחרת ובסיס אחר ואנחנו באים כדי להרים את המקסימום שאנחנו מרימים ולהנות מזה. נראה לך שאני אכבד אותך פחות אם הרמת 20 או אפילו 50 קילו פחות ממני?
אני חושב שאתה מבלבל פווארליפטינג עם באדיבילדינג. בפווארליפטינג אין ספונסרים, אתה משלם 450 שקל כדי להתחרות ואם אתה זוכה אתה מקסימום מקבל גביע פלסטיק + קופסה של מולטיויטמין ב50 שקל. זה לא מפצה לך אפילו על הדלק.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה מבלבל פווארליפטינג עם באדיבילדינג. בפווארליפטינג אין ספונסרים, אתה משלם 450 שקל כדי להתחרות ואם אתה זוכה אתה מקסימום מקבל גביע פלסטיק + קופסה של מולטיויטמין ב50 שקל. זה לא מפצה לך אפילו על הדלק.
חחחחחחחחחח תכלס אבל לא יש כמה שמפנקים באבקת חלבון אפילו 2 ראיתי ..

• פותח/ת השרשור
היה פה פעם מישהו עם המשפט הזה בחתימה, עכשיו נזכרתי.
"Quitters never win and winners never quit"
שוב המשפט הזה בכלל לא קשור, זה הקטע שהתוצאות ברורות מההתחלה זה לא כמו בכדורגל כדורסל או כל ספורט אחר שיש תמיד סיכוי , פה אתה צריך נס שיפול עליו המוט או משהו כזה

שמע הכל יכול לקרות בתנאי תחרות
אני זוכר בתחרות שלי בדצמבר 14 פתחתי עם 115 סקוואט שהמתחרה השני בקט' שלי פתח עם 140
אני התקדמתי 115-125-135 שהוא התקדם 140-150F-150F
אני ב5 קילו פחות ממנו

בנץ הוא פתח עם 80 אם אני לא טועה ואני עם 75
התקדמתי 75-80-85 והוא התקדם 80-85-90F
אני עדיין ב5 קילו פחות ממנו

בדדליפט הוא פתח 160 ואני פתחתי 150
אני התקדמתי 150-160-170
והוא התקדם 160-170F-170F

בעזרת הדדליפט עקפתי אותו ב10 קילו ואז הטוטאל שלי הפך להיות מבפיגור ב5 לעוקף ב5
וככה ניצחתי

וזה מראה שמי שנראה חזק יותר בהכרח לא אומר שהוא ינצח בתחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית