הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגישות לאינסולין וגזים

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
1. אני בדיאטת חיטוב נכון לעכשיו ואוכל מאוזן בין כל אבות המזון, אך אתמול הייתי באירוע שבו ביצעתי העמסה
3 בורקסים עם תפוחי אדמה,חתיכת עוגה קטנה,מנצ'ס וגרעינים בערך 50 גרם ,4 סיגרים עם תפוחי אדמה ו4 כוסות קולה.
לדעתי בערך מדובר באיזה 1500-1700 קלוריות בשעה .
אחרי שחזרתי הבייתה הרגשתי איזה 30-20 דקות שהייתי ממש עייף ורציתי רק לישון. למרות שישנתי טוב באותו יום ואני לא רגיל לישון/ לנמנם באמצע היום.
למרות זאת הייתי נינוח ושבע למשך כל היום(אכלתי רק אבקת חלבון לאחר העמסה הזאת באותו יום ולא הרגשתי צורך ממשי לאכול)
השאלה שלי האם ניתן להסיק מכך שאני רגיש לאינסולין ודיאטת דלת פחמימות יותר טובה לי?
אם לא, איזה שיטות מומלצות יש לבדיקה? כי בנתיים בחודשיים חיטוב לא ירדתי מספיק במשקל ואני די תקוע. אני מרגיש שהפחמימה היא מה שמונעת ממני לרדת במשקל. האם זה נכון?

@יהושע64

2. מאז שהתחלתי לשתות אבקות חלבון התחילו לי בעיות גזים האם זה אומר שאני רגיש ללקטוז או לממתקים מלאכותיים?
כי אני חושב שללקטוז אני לא רגיש, כי אני יכול לשתות 3 כוסות חלב ברצף ואני מרגיש נינוח. רק שהחלבון נכנס לתמונה אז הבעיות מתחילות.

1+2: אני לא יודע, אבל נראה שקצת ניסוי וטעיה לא יזיקו. אם שתיית חלב עוברת לך בשלום אתה לא רגיש ללקטוז, אבל קשה לדעת למה אתה כן רגיש באבקת החלבון.

לגבי האבקת חלבון
לא זוכר איפה שמעתי על זה שלאבקות חלבון מוספים אנזימי עיכול שיכול להיות שהם לא עושים לך טוב.
גם לי היה כאבי בטן שהתחלתי עם אבקת חלבון של סופר אפקט וזה עבר אחרי שבועיים שלקחתי אותה ברצף.
תנסה להמשיך עם האבקה ועם זה לא עובר תנסה חברה אחרת

• פותח/ת השרשור
לגבי האבקת חלבון
לא זוכר איפה שמעתי על זה שלאבקות חלבון מוספים אנזימי עיכול שיכול להיות שהם לא עושים לך טוב.
גם לי היה כאבי בטן שהתחלתי עם אבקת חלבון של סופר אפקט וזה עבר אחרי שבועיים שלקחתי אותה ברצף.
תנסה להמשיך עם האבקה ועם זה לא עובר תנסה חברה אחרת
מה שבטוח דימטייז יורדת מהפרק כי זה קורה לי רק בה.
אולי אני אנסה את האופטימום שכולם מדברים עליו... הוא יותר טעים ויקר מהדימטייז?

לא זוכר איפה שמעתי על זה שלאבקות חלבון מוספים אנזימי עיכול
אני מנחש שאם זה נכון מדובר על אבקות מיוחדות שנועדו לאנשים עם מגבלות (למשל תוספת האנזים לקטאז עבור אנשים עם רגישות ללקטוז). באבקות רגילות אין אנזימי עיכול, כפי שאפשר לראות בתוית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית