הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיפור כמות החזרות

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
אם עבודה במתכונת של 3X5 משפרת גם את כמות חזרות בכמות גבוהה? נגיד לעשות לחיצת חזה 30 חזרות של 70 קילו אפשרי להגייע בדרך הזאת או שזה כבר עבודה אחרת של אימונים יותר סבולת שלא אוכל להשיג אותה במתכונת של הss?

• פותח/ת השרשור
@Ori.S לחץ 60 ל 20 חזרות, נכון? כשהיה לך סינגל של 120 ?
לעומתי שהיה לי סינגל של 105 ולחצתי 60 ל 21 (והפסקתי בגלל פציעה בכתף)

כך שזה לא תמיד משפיע.

• פותח/ת השרשור
@Ori.S לחץ 60 ל 20 חזרות, נכון? כשהיה לך סינגל של 120 ?
לעומתי שהיה לי סינגל של 105 ולחצתי 60 ל 21 (והפסקתי בגלל פציעה בכתף)

כך שזה לא תמיד משפיע.
מה אתה חושב שיכול להשפיע למטרת זאת

אין לי נוסחה מה הדרך הכי טובה להשתפר ב-30 חזרות, אבל כמו שלהשתפר ל-rm1 לא אומר לעבוד תמיד על rm1 , ככה גם ל-30 חזרות.
אבל גם אתה חושב שכדי להשתפר ל30 חזרות צריך לעבוד בעיקר לטווח חזרות גבוה לא?

אבל גם אתה חושב שכדי להשתפר ל30 חזרות צריך לעבוד בעיקר לטווח חזרות גבוה לא?
האמת שכשעשיתי פרוטוקול פציעות והגעתי ל 50 קג ל 25 חזרות, ניסיתי כמה אימונים אחרי 60 ויצא לי גם 21 חזרות כמו שהיה לי לפני הפציעה.
בסופו של יום, נראה לי שנפח גבוה בכללי יכול לשפר את זה.. אבל זה רק ניחוש מושכל.
לינארית VS טקסס למשל

לא ממש.
המתח שלי למשל השתפר מאוד כי עבדתי על חמישיות כבדות..
ואם נצא מנקודת הנחה שהמתאמן כבר לא יכול להתקדם בבנץ' באופן שבועי לחמישיות? מובן שאם מדובר במתאמן מתחיל שיכול להתקדם בטווח חזרות נמוך מאימון לאימון אז לא עדיף להתקדם משם לטווח חזרות גבוה יותר?
אני זוכר שכשנתתי רביעיה עם 120 ניסיתי טווח מקסימלי עם 60 קילו והצלחתי רק 12-13 חזרות...

• פותח/ת השרשור
עניתי לך כמה תגובות למעלה
לדוגמה המתח לפני שהתחלתי לעבוד עם משקל הייתי עושה 12 חזרות ולאחר מכן שהכנסתי עבודה עם תוספת משקל למתח הוא הגייע רק ל16 לעומת שהשתפרתי בצורה משמעותי בתוספת משקל. מעניין בכל מקרה.
האמת שכשעשיתי פרוטוקול פציעות והגעתי ל 50 קג ל 25 חזרות, ניסיתי כמה אימונים אחרי 60 ויצא לי גם 21 חזרות כמו שהיה לי לפני הפציעה.
בסופו של יום, נראה לי שנפח גבוה בכללי יכול לשפר את זה.. אבל זה רק ניחוש מושכל.
לינארית VS טקסס למשל
אוקיי אז המתכונת בעצם אימוני כוח ופחות דגש על אימונים עם חזרות מרובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית