עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם זאת הדרך הטובה ביותר להגייע ל30 חזרות של 70 קילו?כשאתה לוחץ 100 ל5 יהיה לך יותר קל ללחוץ 70 ל30 מאשר אם אתה לוחץ 80 ל5.
הדרך הטובה ביותר להגיע ל30 חזרות עם 70 קילו היא להתאמן על טווח של 30 חזרות.האם זאת הדרך הטובה ביותר להגייע ל30 חזרות של 70 קילו?
לא בטוח.הדרך הטובה ביותר להגיע ל30 חזרות עם 70 קילו היא להתאמן על טווח של 30 חזרות.
כלומר לעשות 30 חזרות עם משקל שאני מסוגל ומשם לתפס למעלה? וכמה סטים?הדרך הטובה ביותר להגיע ל30 חזרות עם 70 קילו היא להתאמן על טווח של 30 חזרות.
מה אתה חושב הדרך הטובה ביותר לדעתךלא בטוח.
מה אתה חושב בעניין?לא בטוח.
אין לי נוסחה מה הדרך הכי טובה להשתפר ב-30 חזרות, אבל כמו שלהשתפר ל-rm1 לא אומר לעבוד תמיד על rm1 , ככה גם ל-30 חזרות.מה אתה חושב בעניין?
להתקדם במשקלי עבודה. ועושים זאת הכי טוב בדרך כלל בrm5מה אתה חושב הדרך הטובה ביותר לדעתך
אבל גם אתה חושב שכדי להשתפר ל30 חזרות צריך לעבוד בעיקר לטווח חזרות גבוה לא?אין לי נוסחה מה הדרך הכי טובה להשתפר ב-30 חזרות, אבל כמו שלהשתפר ל-rm1 לא אומר לעבוד תמיד על rm1 , ככה גם ל-30 חזרות.
מה אתה היית עושה? 3X10? תציע לי דרך אם אתה יכול אני אשמחאין לי נוסחה מה הדרך הכי טובה להשתפר ב-30 חזרות, אבל כמו שלהשתפר ל-rm1 לא אומר לעבוד תמיד על rm1 , ככה גם ל-30 חזרות.
לא ממש.אבל גם אתה חושב שכדי להשתפר ל30 חזרות צריך לעבוד בעיקר לטווח חזרות גבוה לא?
עניתי לך כמה תגובות למעלהמה אתה היית עושה? 3X10? תציע לי דרך אם אתה יכול אני אשמח
האמת שכשעשיתי פרוטוקול פציעות והגעתי ל 50 קג ל 25 חזרות, ניסיתי כמה אימונים אחרי 60 ויצא לי גם 21 חזרות כמו שהיה לי לפני הפציעה.אבל גם אתה חושב שכדי להשתפר ל30 חזרות צריך לעבוד בעיקר לטווח חזרות גבוה לא?
ואם נצא מנקודת הנחה שהמתאמן כבר לא יכול להתקדם בבנץ' באופן שבועי לחמישיות? מובן שאם מדובר במתאמן מתחיל שיכול להתקדם בטווח חזרות נמוך מאימון לאימון אז לא עדיף להתקדם משם לטווח חזרות גבוה יותר?לא ממש.
המתח שלי למשל השתפר מאוד כי עבדתי על חמישיות כבדות..
😲אני זוכר שכשנתתי רביעיה עם 120 ניסיתי טווח מקסימלי עם 60 קילו והצלחתי רק 12-13 חזרות...
אמיתי לגמרי. אחרי החזרה ה10 התחיל ממש להיות כבד וכאב לי הטרייספס וחזרה 12-13 בקושי עלתה
לדוגמה המתח לפני שהתחלתי לעבוד עם משקל הייתי עושה 12 חזרות ולאחר מכן שהכנסתי עבודה עם תוספת משקל למתח הוא הגייע רק ל16 לעומת שהשתפרתי בצורה משמעותי בתוספת משקל. מעניין בכל מקרה.עניתי לך כמה תגובות למעלה
אוקיי אז המתכונת בעצם אימוני כוח ופחות דגש על אימונים עם חזרות מרובות.האמת שכשעשיתי פרוטוקול פציעות והגעתי ל 50 קג ל 25 חזרות, ניסיתי כמה אימונים אחרי 60 ויצא לי גם 21 חזרות כמו שהיה לי לפני הפציעה.
בסופו של יום, נראה לי שנפח גבוה בכללי יכול לשפר את זה.. אבל זה רק ניחוש מושכל.
לינארית VS טקסס למשל