הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינה לפני השלמת ערכים קלוריים

קובי ואקנין

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
קורה לי לפעמים שאני נרדם לשינה עמוקה של 8+ שעות לפני שהספקתי לאכול את כל כמות הקלוריות לאותו יום(אני במאסה).

האם זה כ"כ קריטי? יש אפשרות "להשלים" אחר כך או שזה פשוט אבוד לאותו יום ויפגע בגדילה?

תודה

קורה לי לפעמים שאני נרדם לשינה עמוקה של 8+ שעות לפני שהספקתי לאכול את כל כמות הקלוריות לאותו יום(אני במאסה).

האם זה כ"כ קריטי? יש אפשרות "להשלים" אחר כך או שזה פשוט אבוד לאותו יום ויפגע בגדילה?

תודה
לא הבנתי, אתה הולך לישון בלילה? או סתם שנצ מוגזם?

כמה פעמים זה קורה? ועל כמה קלוריות מדובר?

• פותח/ת השרשור
יותר כמו שינה מ8 בערב עד 12 בצהריים למחרת..(כן אני יודע זה מטורף). ואני מעריך שהכנסתי לגוף נניח כ1800 קלוריות מתוך 2700 הרצויות.

צרות של עשירים.. הלוואי לישון כל כך הרבה.
במסה אתה חייב (!) לשמור על הכנסה קלורית חיובית. בדוק כמה ארוחות אתה צורך עד 8 בערב, ואם אתה יודע שאתה פורש כבר בשעה הזאת, הכנס עוד לארוחות שלך במהלך היום.
במשך הזמן בהחלט יכול לפגוע בהגעה למטרה שלך. (במידה ואתה במקביל גם ממשיך עם האימונים)

כן אפשר להשלים ביום אחרי לפי דעתי.
בדקתי את זה על בשרי אם אתה תוהה לאורך המון זמן

יותר כמו שינה מ8 בערב עד 12 בצהריים למחרת..(כן אני יודע זה מטורף). ואני מעריך שהכנסתי לגוף נניח כ1800 קלוריות מתוך 2700 הרצויות.
לא חושב ש16 שעות שינה זה קצת מוגזם ומעורר חשד שמשהו לא בסדר? הייתי ניגש לבדיקת דם.
קצת לא סביר שינה של 16 שעות(שני שליש מיום רגיל)..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית