הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוורליפטר נגד בודיבילדר-אתגר דדליפט

קצת חבל שבהרבה מהאתגרים שלהם יש הפרש משמעותי של משקל גוף... למרות שחוץ מזה אני ממש אוהב את הסרטונים שלהם.

מאכזב. אני מוכן לעלות להתחרות נגד שניהם באותו מקצה... לבודיבילדר יש אחלה דדליפט ולפאוורליפטר יש טכניקה שעדיף שלא תהיה מצולמת...

הם תמיד אומרים שהם מעוניינים לקבל פניות לשיבוץ באתגרים האלו 😉

ברוב הסרטונים שלהם הפאוורליפטר מנצח.

הם תמיד אומרים שהם מעוניינים לקבל פניות לשיבוץ באתגרים האלו 😉

ברוב הסרטונים שלהם הפאוורליפטר מנצח.
אם הם מממנים לי כרטיס טיסה... שיביאו גם את הבילדר ששוקל 25 קילו מעליי ואת הסומו דדליפט שלו 😃

אבל רק אחד מהם עושה דדליפט.
כמה אתה קטנוני לפעמים

אחד הסרטונים המפגרים...
הטכניקה והצורה ששניהם מרימים על גבול פציעה. לעבוד כבד עם כזה לחץ לחזרות בלי מנוחה זה מתכון בטוח לפציעה.

השוואות בין בילדר לליפטר פשוט לא רלוונטיות. בתנאים זהים תמיד ליפטר ינצח (מ.ג, חומרים וכו'). מצד שני לרוב הבילדרים יהיו על מינונים יותר גבוהים. מעבר לזה לסומו דדליפט יש יתרון ברור בחזרות, מי שמושך סומו רחב וטוב יכול לתקתק עשיריה בקלות עם משקל שקונבנציונלי יתקשה לחמישיה בהנחה ושניהם נותנים סינגל דומה.

זה כמו לעשות השוואה בין בילדר לליפטר למי יש בייספס יותר גדול. פשוט מטומטם.

אחד הסרטונים המפגרים...
הטכניקה והצורה ששניהם מרימים על גבול פציעה. לעבוד כבד עם כזה לחץ לחזרות בלי מנוחה זה מתכון בטוח לפציעה.

השוואות בין בילדר לליפטר פשוט לא רלוונטיות. בתנאים זהים תמיד ליפטר ינצח (מ.ג, חומרים וכו'). מצד שני לרוב הבילדרים יהיו על מינונים יותר גבוהים. מעבר לזה לסומו דדליפט יש יתרון ברור בחזרות, מי שמושך סומו רחב וטוב יכול לתקתק עשיריה בקלות עם משקל שקונבנציונלי יתקשה לחמישיה בהנחה ושניהם נותנים סינגל דומה.

זה כמו לעשות השוואה בין בילדר לליפטר למי יש בייספס יותר גדול. פשוט מטומטם.
שורה תחתונה? 4 סטים של 3 חזרות 215 ק"ג לבנאדם של מעל 100 ק"ג? לא מרשים בעליל.

זה לא משנה אם זה מרשים או לא, אני אומר שהאתגרי אגו האלה עקרים, שכל אחד יעשה מה שטוב לענף שלו

כואב לי רק מלראות את הגב של הליפטר

bale.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית