עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת חבל שבהרבה מהאתגרים שלהם יש הפרש משמעותי של משקל גוף...
מאכזב. אני מוכן לעלות להתחרות נגד שניהם באותו מקצה... לבודיבילדר יש אחלה דדליפט ולפאוורליפטר יש טכניקה שעדיף שלא תהיה מצולמת...
אם הם מממנים לי כרטיס טיסה... שיביאו גם את הבילדר ששוקל 25 קילו מעליי ואת הסומו דדליפט שלו 😃הם תמיד אומרים שהם מעוניינים לקבל פניות לשיבוץ באתגרים האלו 😉
ברוב הסרטונים שלהם הפאוורליפטר מנצח.
כמה אתה קטנוני לפעמיםאבל רק אחד מהם עושה דדליפט.
שורה תחתונה? 4 סטים של 3 חזרות 215 ק"ג לבנאדם של מעל 100 ק"ג? לא מרשים בעליל.אחד הסרטונים המפגרים...
הטכניקה והצורה ששניהם מרימים על גבול פציעה. לעבוד כבד עם כזה לחץ לחזרות בלי מנוחה זה מתכון בטוח לפציעה.
השוואות בין בילדר לליפטר פשוט לא רלוונטיות. בתנאים זהים תמיד ליפטר ינצח (מ.ג, חומרים וכו'). מצד שני לרוב הבילדרים יהיו על מינונים יותר גבוהים. מעבר לזה לסומו דדליפט יש יתרון ברור בחזרות, מי שמושך סומו רחב וטוב יכול לתקתק עשיריה בקלות עם משקל שקונבנציונלי יתקשה לחמישיה בהנחה ושניהם נותנים סינגל דומה.
זה כמו לעשות השוואה בין בילדר לליפטר למי יש בייספס יותר גדול. פשוט מטומטם.
שורה תחתונה? 4 סטים של 3 חזרות 215 ק"ג לבנאדם של מעל 100 ק"ג? לא מרשים בעליל.
חח אם זה המצב ושמעתי לא נכון אין לי ברירה. היה לי רביעיה אחת על 250 בשיא....250. רוצה לחזור בך מהאתגר?
חח אם זה המצב ושמעתי לא נכון אין לי ברירה. היה לי רביעיה אחת על 250 בשיא....
ומה שמרשים או לא מרשים נקבע לפי מה שאתה מסוגל?חח אם זה המצב ושמעתי לא נכון אין לי ברירה. היה לי רביעיה אחת על 250 בשיא....