הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר סופר אפקט

YuvaLR

משתמש מתחיל
75
7
נק' מוניטין:
-54
75
7
LIFE &FITNESS רמת''ש
היי, יש לי גיינר של סופר אפקט בטעם קפה

גמרתי כבר חצי שק והחצי השני פשוט נהיה לי מגעיל ואני לא יודע איך אפשר לגוון

אשמח לאופציות לשיפור הטעם

תודה !

נ.ב: אני עושה את זה לא בשייקר אלא במיקסר או איך שלא קוראים לזה ויוצא מלא קצף : אשמח גם טיפ לזה, תודה

הבעיה שהטעם שברשותך הוא טעם דומיננטי. תנסה להכין בבלנדר עם מאכלים בעלי טעם דומיננטי גם(בננה, שיבולת שועל, מעט שוקולד מריר) בתקווה שהטעם של הקפה יורגש פחות.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שהטעם שברשותך הוא טעם דומיננטי. תנסה להכין בבלנדר עם מאכלים בעלי טעם דומיננטי גם(בננה, שיבולת שועל, מעט שוקולד מריר) בתקווה שהטעם של הקפה יורגש פחות.
אוקיי
ומה בנוגע לקצף ?

היי, יש לי גיינר של סופר אפקט בטעם קפה

גמרתי כבר חצי שק והחצי השני פשוט נהיה לי מגעיל ואני לא יודע איך אפשר לגוון

אשמח לאופציות לשיפור הטעם

תודה !

נ.ב: אני עושה את זה לא בשייקר אלא במיקסר או איך שלא קוראים לזה ויוצא מלא קצף : אשמח גם טיפ לזה, תודה
מעבר להצעה לשלב טעם נוסף (בננה), נסה להוסיף תמצית דלת קלוריות (כמו תמצית וניל). ניתן לקנות בכל סופר שהוא

• פותח/ת השרשור
מעולם לא ניסיתי, אבל קראתי שהוספת קרח למיקסר עוזרת לעניין הקצף.

מעבר להצעה לשלב טעם נוסף (בננה), נסה להוסיף תמצית דלת קלוריות (כמו תמצית וניל). ניתן לקנות בכל סופר שהוא

לא יודע אם הטעם של הגיינר הוא כמו של האבקת חלבון שלהם, אבל אני סיימתי דלי ונהנתי ממנו מכל רגע.

טוב, תודה
אני אנסה את הדבר הזה עם התמצית וניל
זה לא יכול להרוס או משהו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית