הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט - טכניקה

no-one

משתמש מתחיל
50
10
נק' מוניטין:
50
50
10
הזה ליד הטניס
הסרטון מתחיל ב 0:25.
תודה על כל עזרה, המנח הלא נכון של הראש ידוע ויתוקן אימון הבא.

מצטער אבל אני לא יכול לשפוט דדליפט עם משקל של בייספס. אתה לא מרגיש את המשקל בכלל. המשקל לא לוחץ עליך להפעיל את השרירים הדרושים כדי להשאיר את המוט מעל מרכז כף הרגל. תצלם סט עם משקל נורמאלי.

• פותח/ת השרשור
מצטער אבל אני לא יכול לשפוט דדליפט עם משקל של בייספס. אתה לא מרגיש את המשקל בכלל. המשקל לא לוחץ עליך להפעיל את השרירים הדרושים כדי להשאיר את המוט מעל מרכז כף הרגל. תצלם סט עם משקל נורמאלי.
תודה, אימון הבא אני אתן גז ואעלה לפה

מה יש לכם נגד בייספס בזמן האחרון? ל- @White Walker יש יכולת לתת באן, אתם לא מפחדים?

@no-one קשה לראות עם ההגבהות האלה אבל המוט כנראה לא במרכז כפות הרגליים אלא רחוק מדי, הכתפיים אחורה מדי ולא לפני המוט, אתה מסתכל קדימה עם ראש מורם וזה לא תקין, ובחלק מהחזרות אתה לא נכנס טוב לסטאפ ולא מיישר גב כמו שצריך. לפני שאתה שם גז, תקפיד על הנקודות האלה - ותצלם מזויות שמאפשרות לשפוט כמו שצריך, יש הסבר בנעוצים בפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית