הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ובפינתנו היום: די לסקוואט!

הוא ממש לא טועה אבל, קודם כל עובדתית רב הבחורות במכון רוצות חזה ישבן ולהיות רזות ומחוטבות ולא רגליים שמנות בדרך כלל את יכולה לעשות סקר למרות שזה די מובן מאליו.

אבל זה מה שהן רוצות מה הבעיה עם זה ?

הבעיה עם זה היא שבחורות במכון אוכלות סרטים ברגע שהן רואות קצת תוצאות של אימונים מסודרים כי הן חושבות שגברים לא אוהבים את זה. מה שהן לא יודעות זה שלא מדובר בגברים אלא סתם יצורים חסרי בטחון, סוציאליסטים שונאי נשק ממין זכר. הוא חלק מהבעיה והוא מעודד את זה. אני מקווה שלא יתרבה.

נו אתה רואה.. מה יקרה אם לא תהיה רגולציה ואנשים כאלה ישבטו את עצמם?!.. הברירה המינית לא תפעל לטובתינו!

אני מפחד שאם תהיה רגולציה *רק* אנשים כאלה יוכלו לשבט את עצמם 😆

הבעיה עם זה היא שבחורות במכון אוכלות סרטים ברגע שהן רואות קצת תוצאות של אימונים מסודרים כי הן חושבות שגברים לא אוהבים את זה. מה שהן לא יודעות זה שלא מדובר בגברים אלא סתם יצורים חסרי בטחון, סוציאליסטים שונאי נשק ממין זכר. הוא חלק מהבעיה והוא מעודד את זה. אני מקווה שלא יתרבה.
חחח אבל די לשחק אותה כאילו דוגמניות עם רגליים צרות יותר וגוף פצצה לא מעניינות אותך זה חרטא

חחח אבל די לשחק אותה כאילו דוגמניות עם רגליים צרות יותר וגוף פצצה לא מעניינות אותך זה חרטא
הוווו סקסייי

מישהו בא לשחק דוקים?

models.jpg

הדבר שהכי בא לי לעשות לה זה לתת לה סטייק עסיסי של 700 גרם לפחות עם רוטב שמנת ותפוחי אדמה בלי הגבלה.
אה ועוגה ענקית לקינוח
אני מוכן להתחזות אליה אם תאכיל אותי ככה 😃

אני לא מבין מה רע ברגליים גדולות ומפותחות אצל נשים זה סקסי 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית