נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
הכי כבד היה 265, אני חלשלא התרשמת כי אתה לא מומחה כמוהו.
מה זה 270 דדליפט לעומת היפ טרסט עם פוסי פאד?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכי כבד היה 265, אני חלשלא התרשמת כי אתה לא מומחה כמוהו.
מה זה 270 דדליפט לעומת היפ טרסט עם פוסי פאד?
הוא לא נחשבלא הבנתי מה הבעיה של כולם עם הסרטון? היה כוסיות וזה מה שחשוב.
הוא ממש לא טועה אבל, קודם כל עובדתית רב הבחורות במכון רוצות חזה ישבן ולהיות רזות ומחוטבות ולא רגליים שמנות בדרך כלל את יכולה לעשות סקר למרות שזה די מובן מאליו.
אבל זה מה שהן רוצות מה הבעיה עם זה ?
נו אתה רואה.. מה יקרה אם לא תהיה רגולציה ואנשים כאלו ישבטו את עצמם?!.. הברירה המינית כבר לא תפעל לטובתינו!יצורים חסרי בטחון, סוציאליסטים שונאי נשק ממין זכר.
נו אתה רואה.. מה יקרה אם לא תהיה רגולציה ואנשים כאלה ישבטו את עצמם?!.. הברירה המינית לא תפעל לטובתינו!
חחח אבל די לשחק אותה כאילו דוגמניות עם רגליים צרות יותר וגוף פצצה לא מעניינות אותך זה חרטאהבעיה עם זה היא שבחורות במכון אוכלות סרטים ברגע שהן רואות קצת תוצאות של אימונים מסודרים כי הן חושבות שגברים לא אוהבים את זה. מה שהן לא יודעות זה שלא מדובר בגברים אלא סתם יצורים חסרי בטחון, סוציאליסטים שונאי נשק ממין זכר. הוא חלק מהבעיה והוא מעודד את זה. אני מקווה שלא יתרבה.
אתה לא יודע מה עושה את זה לאלכס.. 😃חחח אבל די לשחק אותה כאילו דוגמניות עם רגליים צרות יותר וגוף פצצה לא מעניינות אותך זה חרטא
הוווו סקסיייחחח אבל די לשחק אותה כאילו דוגמניות עם רגליים צרות יותר וגוף פצצה לא מעניינות אותך זה חרטא
Dat leg gap, so hot. Wow.
אתה לא יודע מה עושה את זה לאלכס.. 😃
נוראי
*מוניטין*"אנרכיסטיות שובבות 3"
"קרל מרקס מקבל נתח קצבים בכפייה 5"
"אדם סמית תשלום ומין 2"
🤤"אנרכיסטיות שובבות 3"
"קרל מרקס מקבל נתח קצבים בכפייה 5"
"אדם סמית תשלום ומין 2"
הדבר שהכי בא לי לעשות לה זה לתת לה סטייק עסיסי של 700 גרם לפחות עם רוטב שמנת ותפוחי אדמה בלי הגבלה.
אני מוכן להתחזות אליה אם תאכיל אותי ככה 😃הדבר שהכי בא לי לעשות לה זה לתת לה סטייק עסיסי של 700 גרם לפחות עם רוטב שמנת ותפוחי אדמה בלי הגבלה.
אה ועוגה ענקית לקינוח
אם זה מגרה אותך את רשמית במועדון...