הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה הקומבינציה המועדפת בAB

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
A
רגליים
חזה
יד אחורית

B
גב
כתפיים
יד קדמית

או רגליים חזה גב או חזה כתפיים רגליים כאילו יש כמה אפשרויות אבל מה הכי עדיף מבחינת התאוששות ?

אין אופציה אולטימטיבית, יש המון מבניים של תוכניות, אם הם עומדות בעקרונות האימון והם עובדות, אז הם טובות, אין מבנה אולטימטיבי

אני כרגע בabc אבל אם הייתי עושה ab הייתי עושה את החזה והגב ביחד ואת הרגליים והכתפיים ביחד כדי שלא ייצא יום שיש בו גם סקוואט ודדליפט או בנץ' ופרס ביחד.

אם אתה מתאמן 4 פעמים אז A חזה כתפיים יד אחורית וB רגליים גב יד קידמית.
אני מעדיף להתאמן 3 פעמים בשביל לעלות כל אימון במשקלים בתרגילים המורכבים ואני עובד לפי הקומבינציה שאמרת למעלה
ככה שהדדליפט הוא ביום של הגב ואני מעלה משקלים בכל אימון בA בסקוואט ובבנץ' ובB בדדליפט ופרס
בכללי זה מה שנוח לכל אחד וכל אחד יש לו יכולות אחרות, יש כאלה שיעדיפו להתאמן 4 פעמים או להתאמן על קבוצת שרירים מסויימת שתתן מנוחה ארוכה יותר, לי ספיציפית היה קשה לעלות משקלים ככה אז עברתי לA רגליים חזה יד אחורית, וB גב כתפיים יד קידמית (אבל שים לב שבחלוקה הזאת 4 פעמים בשבוע יהיה קשה כי היד האחורית והכתפיים עובדים בשני האימונים, כנ"ל גם רגליים בדדליפט)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית