הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לריצת 2000 מטר

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
כרגע אני עושה 2000 מטר ב8 דקות המטרה להגייע ל7 דקות, האם תוכנית בקילוגרם מתאימה לי?

• פותח/ת השרשור
התוכנית תתאים.
קח בחשבון שזה שיפור מאוד גדול
אני יודע. אתה חושה שהיא תתאים לי עד ליעד שהצבתי או שהצטרך לחזור אולי לסבב נוסף או לעבור לתוכנית אחרת אחרי הסבב הראשון? אם זה משנה משהו יש לי שעון דופק שמודד גם את המהירות.

אני יודע. אתה חושה שהיא תתאים לי עד ליעד שהצבתי או שהצטרך לחזור אולי לסבב נוסף או לעבור לתוכנית אחרת אחרי הסבב הראשון? אם זה משנה משהו יש לי שעון דופק שמודד גם את המהירות.
ריצת 2000 היא ריצה בעייתית מבחינת הכנה. תוכנית של 8 שבועות מיועדת למקסם את היכולת שלך. שיפור משמעותי בתוצאה יתבסס על הכנה יותר מקיפה וארוכה

• פותח/ת השרשור
ריצת 2000 היא ריצה בעייתית מבחינת הכנה. תוכנית של 8 שבועות מיועדת למקסם את היכולת שלך. שיפור משמעותי בתוצאה יתבסס על הכנה יותר מקיפה וארוכה
אין לי בעיה של הזמן מה שחשוב לי זה להגייע לתוצאה גם אם זה אקח יותר זמן ושיהעה בצורה בטוחה. תאכל לכיוון אותי לתוכנית יותר מתאימה ?

אין לי בעיה של הזמן מה שחשוב לי זה להגייע לתוצאה גם אם זה אקח יותר זמן ושיהעה בצורה בטוחה. תאכל לכיוון אותי לתוכנית יותר מתאימה ?
אין לי שום מידע לגביך, אז אני לא יכול לייעץ.
המלצה כללית תהיה לבצע תוכנית הכנה ל 5 ק'מ למשך כ 3 חודשים ולאחר מכן תוכנית ייעודית לריצת 2000 במשך כמה שבועות

• פותח/ת השרשור
אין לי שום מידע לגביך, אז אני לא יכול לייעץ.
המלצה כללית תהיה לבצע תוכנית הכנה ל 5 ק'מ למשך כ 3 חודשים ולאחר מכן תוכנית ייעודית לריצת 2000 במשך כמה שבועות
כל מידע שתצטרך תקבל ;) תאכל להפנות אותי בקשה לתוכנית שהצגת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית