עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע. אתה חושה שהיא תתאים לי עד ליעד שהצבתי או שהצטרך לחזור אולי לסבב נוסף או לעבור לתוכנית אחרת אחרי הסבב הראשון? אם זה משנה משהו יש לי שעון דופק שמודד גם את המהירות.התוכנית תתאים.
קח בחשבון שזה שיפור מאוד גדול
ריצת 2000 היא ריצה בעייתית מבחינת הכנה. תוכנית של 8 שבועות מיועדת למקסם את היכולת שלך. שיפור משמעותי בתוצאה יתבסס על הכנה יותר מקיפה וארוכהאני יודע. אתה חושה שהיא תתאים לי עד ליעד שהצבתי או שהצטרך לחזור אולי לסבב נוסף או לעבור לתוכנית אחרת אחרי הסבב הראשון? אם זה משנה משהו יש לי שעון דופק שמודד גם את המהירות.
אין לי בעיה של הזמן מה שחשוב לי זה להגייע לתוצאה גם אם זה אקח יותר זמן ושיהעה בצורה בטוחה. תאכל לכיוון אותי לתוכנית יותר מתאימה ?ריצת 2000 היא ריצה בעייתית מבחינת הכנה. תוכנית של 8 שבועות מיועדת למקסם את היכולת שלך. שיפור משמעותי בתוצאה יתבסס על הכנה יותר מקיפה וארוכה
אין לי שום מידע לגביך, אז אני לא יכול לייעץ.אין לי בעיה של הזמן מה שחשוב לי זה להגייע לתוצאה גם אם זה אקח יותר זמן ושיהעה בצורה בטוחה. תאכל לכיוון אותי לתוכנית יותר מתאימה ?
כל מידע שתצטרך תקבל ;) תאכל להפנות אותי בקשה לתוכנית שהצגת?אין לי שום מידע לגביך, אז אני לא יכול לייעץ.
המלצה כללית תהיה לבצע תוכנית הכנה ל 5 ק'מ למשך כ 3 חודשים ולאחר מכן תוכנית ייעודית לריצת 2000 במשך כמה שבועות
ואז לעבור לתוכנית של 2000 מטר מה שכתבת או מה שיש באתר ששלחת?אתה יכול לבחור אחת מהתוכניות האלה:
ספורט למחשבה: אימונים ל-5 ק"מ (5K) האל היגדון
ואז 8 שבועות לפני שאתה רוצה/צריך למדוד 2000 תעבור לתוכנית בקילוגרםואז לעבור לתוכנית של 2000 מטר מה שכתבת או מה שיש באתר ששלחת?