אני יודע שזה לא מומלץ למתחילים אבל לקרוא עד הסוף בבקשה לפני שאומרים להשאר בAB,
אני מתאמן די מתחיל, חודש ראשון FBW ועכשיו סיימתי חודש ראשון בAB ומנסיון עד עכשיו בתכנית
נראה לי שיתאים לי יותר ABC.
התכנית שלי כזאת-
A-
בנץ פרס 3x6
דאמבלים שיפוע חיובי 3x8
פרפר בפולי עליון 3x10
מיליטרי פרס 3x6
הרחקת דאבלים לפנים 2x10
הרחקת דאמבלים לצדדים 2x8
פשיטת מרפקים פולי עליון 3x8
לחיצה צרפתית 3x10
מקבילים 3x6
B-
סקוואט 3x6
לחיצת רגליים 3x8
תאומים בסמיט 3x10
דדליפט 3x6
משיכת פולי עליון 3x8
חתירה עם דאמבלים 3x10
שראגס 3x10
דאמבלים בכסא כומר 3x6
פטישים 3x16
עכשיו יש לי כמה בעיות-
1.קשה לי לעשות באותו יום סקוואט וגם דדליפט,בABC אני יכול לשייך את הדדליפט לגב.
2.אני מרגיש שאני יכול להוסיף סטים ליד קדמית,יד אחורית אבל זה יעשה את האימון ארוך מדי ובגלל זה אני לא מרגיש אחרי האימון שעבדתי מספיק עליהם.
3.אחרי שאני מתאמן על החזה קשה לי לעבוד על הכתפיים כי הם עבדו קשה מדי בכל התרגילים של החזה כמעט(היד אחורית שלי לא עייפה כמו הכתפיים אחרי תרגילי חזה)
4.שמתי לב שבאימוני B בגלל שאני עושה שני תרגילים מורכבים מאוד כמו סקוואט ודדליפט נהיות לי בחילות(חשבתי בהתחלה זה בגלל האוכל אבל ניסיתי להתאמן בערב,בבוקר,בצהריים,שלוש שעות ארבע שעות אחרי האוכל וזה לא משתנה) אז אני חייב להפריד בין סקוואט ודדליפט אני לא רוצה לוותר עליהם.
5.אני חושב שאפילו שאני מתחיל אני יחסית מתקדם למתחיל ואני כן יעמוד ב5 אימונים(אני אפילו מעדיף להתאמן יותר אני אוהב את זה).
הנתונים והמשקלים שלי-
בן 18 גובה 1.75 משקל 76 אחוז שומן 17
דדליפט-80
סקוואט-70
בנץ פרס-65
מיליטרי פרס-35
יד קידמית- 15 לדאמבל אחד
אני מתאמן די מתחיל, חודש ראשון FBW ועכשיו סיימתי חודש ראשון בAB ומנסיון עד עכשיו בתכנית
נראה לי שיתאים לי יותר ABC.
התכנית שלי כזאת-
A-
בנץ פרס 3x6
דאמבלים שיפוע חיובי 3x8
פרפר בפולי עליון 3x10
מיליטרי פרס 3x6
הרחקת דאבלים לפנים 2x10
הרחקת דאמבלים לצדדים 2x8
פשיטת מרפקים פולי עליון 3x8
לחיצה צרפתית 3x10
מקבילים 3x6
B-
סקוואט 3x6
לחיצת רגליים 3x8
תאומים בסמיט 3x10
דדליפט 3x6
משיכת פולי עליון 3x8
חתירה עם דאמבלים 3x10
שראגס 3x10
דאמבלים בכסא כומר 3x6
פטישים 3x16
עכשיו יש לי כמה בעיות-
1.קשה לי לעשות באותו יום סקוואט וגם דדליפט,בABC אני יכול לשייך את הדדליפט לגב.
2.אני מרגיש שאני יכול להוסיף סטים ליד קדמית,יד אחורית אבל זה יעשה את האימון ארוך מדי ובגלל זה אני לא מרגיש אחרי האימון שעבדתי מספיק עליהם.
3.אחרי שאני מתאמן על החזה קשה לי לעבוד על הכתפיים כי הם עבדו קשה מדי בכל התרגילים של החזה כמעט(היד אחורית שלי לא עייפה כמו הכתפיים אחרי תרגילי חזה)
4.שמתי לב שבאימוני B בגלל שאני עושה שני תרגילים מורכבים מאוד כמו סקוואט ודדליפט נהיות לי בחילות(חשבתי בהתחלה זה בגלל האוכל אבל ניסיתי להתאמן בערב,בבוקר,בצהריים,שלוש שעות ארבע שעות אחרי האוכל וזה לא משתנה) אז אני חייב להפריד בין סקוואט ודדליפט אני לא רוצה לוותר עליהם.
5.אני חושב שאפילו שאני מתחיל אני יחסית מתקדם למתחיל ואני כן יעמוד ב5 אימונים(אני אפילו מעדיף להתאמן יותר אני אוהב את זה).
הנתונים והמשקלים שלי-
בן 18 גובה 1.75 משקל 76 אחוז שומן 17
דדליפט-80
סקוואט-70
בנץ פרס-65
מיליטרי פרס-35
יד קידמית- 15 לדאמבל אחד