הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

So...what do you do besides lifting

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
אם תאונן 8 פעמים ביום זה ייקח פי 8 זמן.
לא נכון, הגרף של תלות הזמן במספר הפעמים שאתה מאונן הוא לא לינארי, הוא אקספוטנציאלי.
כלומר אם תאונן 8 פעמים ביום זה ישרוף לך את כל הזמן הפנוי.

כשאתה עונה "מעדיף לתלות את עצמי" על ההצעה לראות אנימות אתה מראה שאתה ילד שרק עוקב אחרי סטיגמות חברתיות בלי שאתה מבין על מה אתה מדבר באמת. התגובה החריפה הזאת באה מאוכלוסיה שעדיין חיה בשאליה ש"אנימה=סרטים מצוירים=לילדים קטנים". אם היית יודע על מה אתה מדבר ולא חי בסטיגמות שהציבה החברה מסביב לא היית מגיב בצורה כל כך חריפה. מבחינתי אם אתה מגיב ככה אתה שווה ערך לאפסים שאומרים שסקוואט פוגע בגובה ושעפקת חלבון תהרוס לך את הכליות.
טוב שלא הגזמת בכלל

לא נכון, הגרף של תלות הזמן במספר הפעמים שאתה מאונן הוא לא לינארי, הוא אקספוטנציאלי.
כלומר אם תאונן 8 פעמים ביום זה ישרוף לך את כל הזמן הפנוי.
עוד יותר טוב זה בכלל יסגור לו את הפינה של הזמן הפנוי.
וגם יעזור לחזק את הגריפ לדדליפט.
אתה יכול לעזור להורים שלך קצת בבית
הם לא קונים לו ויטמין סי וגומרים לו את המיץ תפוזים, למה שהוא יעזור להם?

טוב שלא הגזמת בכלל
אני לא חושב שהגזמתי. פשוט ממש מעצבן אותי כשאנשים לא מוכנים לפתוח את הראש לנושאים שלא נמצאים במסגרת המוסכמות החברתיות. אנימה ספציפית זה גם נושא שנוהגים להתייחס אליו בשמרניות יתרה ויש הרבה אנשים כמו יהב שאם הם יכירו אותי ואז ישמעו שאני רואה אנימה הם יחשבו שאני מוזר, למרות שאני חושב שהם מוזרים כי הם רואים בטלויזיה משחק שבו 18 אנשים רצים אחרי כדור בזמן ש2 מחכים שהכדור יגיע אליהם.

אני חושב שהם מוזרים כי הם רואים בטלויזיה משחק שבו 18 אנשים רצים אחרי כדור בזמן ש2 מחכים שהכדור יגיע אליהם.
אז איך זה שהוא חושב שכל מי שרואה אנימה מוזר שונה ממך כלפי אנשים שאוהבים כדורגל?
שכל אחד יתסכל ויעשה מה שבא לו, אתה סתם מדבר שטויות.
השיפוטיות שלך שניכם לא מעניינת, דיי להתעסק בטפל.

אני לא חושב שהגזמתי. פשוט ממש מעצבן אותי כשאנשים לא מוכנים לפתוח את הראש לנושאים שלא נמצאים במסגרת המוסכמות החברתיות.
אני חושב שמה שמעצבן אותך זה שאנשים לא מוכנים לקבל את מה שאתה אומר שהוא ממש טוב, מעניין וכו'.
אנימה ספציפית זה גם נושא שנוהגים להתייחס אליו בשמרניות יתרה ויש הרבה אנשים כמו יהב שאם הם יכירו אותי ואז ישמעו שאני רואה אנימה הם יחשבו שאני מוזר,
אני לא רואה אנימה וחלק מהאנשים (כנראה) חושבים שאני מוזר... קיצר אם חושבים שאתה מוזר זה לא קשור לאנימה כנראה 😛
משחק שבו 18 20 אנשים רצים אחרי כדור בזמן ש2 מחכים שהכדור יגיע אליהם.
פניני חוכמה

שכל אחד יתסכל ויעשה מה שבא לו, אתה סתם מדבר שטויות.
השיפוטיות שלך שניכם לא מעניינת, דיי להתעסק בטפל.
אני לא מתעסק בטפל. אני מנסה להעביר את הנקודה שאנשים פוסלים משהו שלא נכלל במוסכמות החברתיות. אנחנו חיים בחברה שבה כדי להיות "מקובל" צריך להיות כמו כולם, ואם אתה שונה מכולם אז אנשים ילעגו לך. אני לא אוהב את זה והOVERREACTION של יהב ממש הדליק אותי הרגשתי שהוא לועג לי על זה.
אני חושב שמה שמעצבן אותך זה שאנשים לא מוכנים לקבל את מה שאתה אומר שהוא ממש טוב, מעניין וכו'.
לא, אין לי בעיה עם זה. פשוט במקרה הרבה מהדברים שאני אוהב אלה דברים שאנשים פוסלים אוטומטית כי הם מחוץ למוסכמות החברתיות. לדוגמא "מה אתה שומע רוק כבד? איכס זה רק צעקות" או "אתה רואה אנימה? אה כמו פוקימון? מה אתה ילד בן 7?"
אני לא רואה אנימה וחלק מהאנשים (כנראה) חושבים שאני מוזר... קיצר אם חושבים שאתה מוזר זה לא קשור לאנימה כנראה 😛
אני מוכן שאנשים יחשבו שאני מוזר אבל אני לא מוכן שיחשבו ככה רק בגלל שתחומי העניין שלי חורגים מהמוסכמות החברתיות

פניני חוכמה
@Tank מה שהתגשתי זה באמת משהו ששמתי לב אצלך, אתה כמעט תמיד מתחיל להעליב או מתחיל להתנשא כאשר אנשים לא מסכימים איתך.
אתה מזכיר לי טבעוניים שמנסים לכפות את השקפת העולם שלהם על אחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית