הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

So...what do you do besides lifting

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
זה ממש לא נכון.
מה שארקדי אמר זה גם משהו שלא פעם ראשונה ראיתי עכשיו בגלל זה כתבתי את זה.

טוב אנחנו גולשים מהנושא, יש לנו כאן ילד משועמם עם מלא זמן פנוי (שונא אותך @יהב ) שצריך לעזור לו.

אני לא מתעסק בטפל.
אתה כן.
אני מנסה להעביר את הנקודה שאנשים פוסלים משהו שלא נכלל במוסכמות החברתיות.
מוסכמות חברתיות הן תלוי חברה, חברה אחת כן מקבלת וחברה אחת לא. זה מה שמבדיל אותנו, תקבל את זה או שלא תקבל את זה. הבעיה שלך שאתה מתנסה לכפות כל אנשים קבלה של דברים שלא נראים להם. כמו שאני אבוא אליך מחר ואגיד לך שאני טבעוני, ללא היסוס אתה תרגיש סלידה ממני למרות שאתה מכיר אותי.
אנחנו חיים בחברה שבה כדי להיות "מקובל" צריך להיות כמו כולם, ואם אתה שונה מכולם אז אנשים ילעגו לך.
מי שלועג, אדיוט. אבל לא לקבל זאת זכות.
אני לא אוהב את זה והOVERREACTION של יהב
בינתיים אתה הבחור עם ה-Over reaction.

אני לא מתעסק בטפל. אני מנסה להעביר את הנקודה שאנשים פוסלים משהו שלא נכלל במוסכמות החברתיות. אנחנו חיים בחברה שבה כדי להיות "מקובל" צריך להיות כמו כולם, ואם אתה שונה מכולם אז אנשים ילעגו לך. אני לא אוהב את זה והOVERREACTION של יהב ממש הדליק אותי הרגשתי שהוא לועג לי על זה.

לא, אין לי בעיה עם זה. פשוט במקרה הרבה מהדברים שאני אוהב אלה דברים שאנשים פוסלים אוטומטית כי הם מחוץ למוסכמות החברתיות. לדוגמא "מה אתה שומע רוק כבד? איכס זה רק צעקות" או "אתה רואה אנימה? אה כמו פוקימון? מה אתה ילד בן 7?"

אני מוכן שאנשים יחשבו שאני מוזר אבל אני לא מוכן שיחשבו ככה רק בגלל שתחומי העניין שלי חורגים מהמוסכמות החברתיות

אתה לוקח דברים אישית יותר מידי ותמיד חושב שמנסים ללעוג לך או משהו כזה.

לא מבין למה אתה מתרגש ממה אנשים חושבים אליך או מה שאתה עושה ? כל עוד זה בגדר החוק WHO THE FUCK CARES

אם אתה אוהב אנימה ומפריעה לך שאנשים צוחקים אליך אז יש לך בעיה, תמיד יהיו אנשים שיצחקו אליך בגלל מה שאתה עושה.

מה שארקדי אמר זה גם משהו שלא פעם ראשונה ראיתי עכשיו בגלל זה כתבתי את זה.

טוב אנחנו גולשים מהנושא, יש לנו כאן ילד משועמם עם מלא זמן פנוי (שונא אותך @יהב ) שצריך לעזור לו.
שיקרא את ההודעות שלנו, זה יעביר לו ת'זמן
מוסכמות חברתיות הן תלוי חברה, חברה אחת כן מקבלת וחברה אחת לא. זה מה שמבדיל אותנו, תקבל את זה או שלא תקבל את זה. הבעיה שלך שאתה מתנסה לכפות כל אנשים קבלה של דברים שלא נראים להם. כמו שאני אבוא אליך מחר ואגיד לך שאני טבעוני, ללא היסוס אתה תרגיש סלידה ממני למרות שאתה מכיר אותי.
מה זאת אומרת "תלוי חברה"? אני מדבר על מוסכמות כלליות שיש לנו במדינת ישראל.
אני לא ארגיש סלידה אליך אם תגיד לי שאתה טבעוני כל עוד לא תנסה לדחוף את הטבעונות שלך לצלחת שלי.
בינתיים אתה הבחור עם ה-Over reaction.
סבבה.
אתה לוקח דברים אישית יותר מידי ותמיד חושב שמנסים ללעוג לך או משהו כזה.
אני טועה? איך אני אמור להגיב כשבנאדם אומר שהוא מעדיף לתלות את עצמו מאשר לעשות משהו שנראה לי לגיטימי לגמרי? אני לא יודע איך אני אמור להבין את זה בלי לקחת את זה אישית.
אם אתה אוהב אנימה ומפריעה לך שאנשים צוחקים אליך אז יש לך בעיה, תמיד יהיו אנשים שיצחקו אליך בגלל מה שאתה עושה.
אתה פספסת את הנקודה. מה שמפריע לי זה לא העובדה שאנשים צוחקים עלי כי אני רואה אנימה אלה הסיבה לזה. הסיבה לכך היא סטיגמה חברתית שעל פיה "אנימה=סרטים מצוירים=נועד לילדים קטנים".

אני לא ארגיש סלידה אליך אם תגיד לי שאתה טבעוני כל עוד לא תנסה לדחוף את הטבעונות שלך לצלחת שלי.

סבבה.

אני טועה? איך אני אמור להגיב כשבנאדם אומר שהוא מעדיף לתלות את עצמו מאשר לעשות משהו שנראה לי לגיטימי לגמרי? אני לא יודע איך אני אמור להבין את זה בלי לקחת את זה אישית.

אתה פספסת את הנקודה. מה שמפריע לי זה לא העובדה שאנשים צוחקים עלי כי אני רואה אנימה אלה הסיבה לזה. הסיבה לכך היא סטיגמה חברתית שעל פיה "אנימה=סרטים מצוירים=נועד לילדים קטנים".
אני מסכים עם המסר שלך ב100%, אבל עדיין אתה עדיין עושה over reacting רציני על שטויות.
כך את זה בקלות, לא בזין של כולם לעשות מה שאתה אוהב, יש כאלה שיזלזלו וכאלה שלא.

סבבה.

1. למה שתקח, הוא ילד בן 14. אתה מבין שאתה לוקח דברים אישית שילד בן 14 רשם לך באינטרנט ?

2.למה ?
למה זה צריך להפריעה לך בכלל ? מה אכפת לך? לדעתך זה משהו טוב לדעתו זה לא (לא משנה מאיפה הדעה שלו) אז תקבל את זה.

אבל עכשיו זה נראה שאתה מנסה לדחוף את האנימה שלך למסך שלו. ויש לי תושה גם שאתה תנסה לדחוף את המטאל לרמקולים של בנאדם שיגיד "איכס מטאל"
רגע אתה באמת חושב שאם יתנו לו שתי בחירות ז הוא יתל את עצמו ולא יראה אנימה? אתה לא מבין מה זה להגזים בכוונה ודברים כאלה?
אתה אמור להבין את זה שבנאדם לא אוהב את הדברים שאתה אוהב (אולי הוא כן יודע מה זה אנימה ולא התחבר לזה, חשבת על האופציה הזאת?) ואין פה מה לקחת אישית.

מה זאת אומרת "תלוי חברה"?
מוסכמות חברתיות הן תלויות בחברה. לכל חברה מכלול מוסכמות שונה.
אני מדבר על מוסכמות כלליות שיש לנו במדינת ישראל.
ועל מה אני?
אולי אתה לא תבטא את הסלידה שלך כלפי חוץ, אבל אתה תרגיש אותה. במיוחד אם אני אבטא זלזול כלפי אכילת בשר. (כפי שקרה פה עם יהב.)

1. למה שתקח, הוא ילד בן 14. אתה מבין שאתה לוקח דברים אישית שילד בן 14 רשם לך באינטרנט ?
זה לא קשור בין כמה הוא. וחוץ מזה אולי הוא ילמד מזה משהו מי יודע.
2.למה ?
למה זה צריך להפריעה לך בכלל ? מה אכפת לך? לדעתך זה משהו טוב לדעתו זה לא (לא משנה מאיפה הדעה שלו) אז תקבל את זה.
עוד פעם לא הבנת את הנקודה. זה לא מפריע לי מה הוא מקבל ומה הוא לא מקבל ומה הדעה שלו בעניין. הצורה שבה הוא הגיב הראתה לי שהוא בנאדם כפוף למוסכמות חברתיות והוא מגיב בצורה הזאת כי אני מציע לו משהו שאם הוא יעשה אותו אנשים עשויים ללעוג לו. בגלל אנשים כאלה יש פה בארץ כל שנה מצעד גאווה. הרבה אנשים לא מוכנים לצאת מהקופסא שלהם ופוסלים דברים בלי שהם יודעים אפילו למה.
אבל עכשיו זה נראה שאתה מנסה לדחוף את האנימה שלך למסך שלו. ויש לי תושה גם שאתה תנסה לדחוף את המטאל לרמקולים של בנאדם שיגיד "איכס מטאל"
על סמך איזה חלק מההודעות שלי הבנת את המסר הזה? איפה כתבתי את זה? אני חושב שהייתי ברור. תקרא את מה שעניתי לארקדי למעלה. זאת הנקודה שלי.
רגע אתה באמת חושב שאם יתנו לו שתי בחירות ז הוא יתל את עצמו ולא יראה אנימה? אתה לא מבין מה זה להגזים בכוונה ודברים כאלה?
אתה אמור להבין את זה שבנאדם לא אוהב את הדברים שאתה אוהב (אולי הוא כן יודע מה זה אנימה ולא התחבר לזה, חשבת על האופציה הזאת?) ואין פה מה לקחת אישית.
כנראה פשוט הבנו את המסר שלו בצורה שונה. כשקראתי את ההודעה שלו אני הבנתי שהוא לועג לאנימה ופוסל את זה ישר ובצורה נחרצת לחלוטין בגלל חוסר השייכות של הג'אנר למוסכמות החברתיות. האם הבנתי אותו לא נכון? אולי. אם הוא היה מגיב פה ומסביר את עצמו טוב יותר אולי הייתי מבין.
ועל מה אני?
אני באמת לא יודע.
אולי אתה לא תבטא את הסלידה שלך כלפי חוץ, אבל אתה תרגיש אותה. במיוחד אם אני אבטא זלזול כלפי אכילת בשר. (כפי שקרה פה עם יהב.)
זה שונה לגמרי. אם אתה תבטא סלידה כלפי אכילת בשר כשאתה טבעוני זה לא יהיה מהסיבה שאני ביטאתי פה. אכילת בשר לא יוצאת מהמוסכמות החברתיות, ואתה, הטבעוני, הוא ה"היפסטר" בסיפור הספציפי הזה. אני מרגיש שאף אחד מכם לא מצליח להבין את מה שאני כותב. אני כותב משהו אחד ואתם חושבים שאני מנסה לכפות על פורום LBS את האמונה בתמנון מצויר שעושה מעשים מגונים בבנות.

@Tank

ציטוט של הדברים שלך ושלו.
"תראה אנימה"

"מעדיף לתלות את עצמי"

מה שאתה קיבלתה מזה

"הצורה שבה הוא הגיב הראתה לי שהוא בנאדם כפוף למוסכמות חברתיות והוא מגיב בצורה הזאת כי אני מציע לו משהו שאם הוא יעשה אותו אנשים עשויים ללעוג לו. בגלל אנשים כאלה יש פה בארץ כל שנה מצעד גאווה. הרבה אנשים לא מוכנים לצאת מהקופסא שלהם ופוסלים דברים בלי שהם יודעים אפילו למה."

WTF ?
באמת WTF ? ממשפט אחד שלו הגעתה למסקנות כאלו ? אתה לא חושב שהגזמתה ?

אם אתה תבטא סלידה כלפי אכילת בשר כשאתה טבעוני זה לא יהיה מהסיבה שאני ביטאתי פה
למה לא?
אכילת בשר לא יוצאת מהמוסכמות החברתיות
נכון, הטבעונות כן.
אני מרגיש שאף אחד מכם לא מצליח להבין את מה שאני כותב.
כולם מבינים יפה מאוד, רק שאתה לא מבין שלא כולם צריכים לקבל את מה שאתה אוהב. ללעוג לך זה דבר אחד, אבל לא לקבל את דעתך זה לגיטימי.

1. תראה סדרות\סרטים\שניהם.
2. תקנה מחשב חזק אם יש לך תקציב ותחרוש את החיים על גיימינג.
3. תזיין כמה שיותר.
(ממויין לפי סדר עדיפות)
הרשימה תקפה במיוחד אם אתה ב5 יחידות מתמ + 5 יחידות מדעי כולשהו (לא ביולוגיה) + מחשבים.

אתה לא תעשה את הדברים האלה עכשיו אתה תתחיל על לחשוב איך לעשות אותם בי"ב.

וואלה אם זיינת בכתה י' אתה מסודר לכל החיים.

אף אחד לא סיפר לי, ואני סתם חרמן כל היום.

עדיין לא רואה את הקשר
מה לגבי חיי חברה ולהיפגש עם חברים? לשחק קצת כדורגל בשכונה?
בכל מקרה אם אחרי אלה עדיין אתה מפוצץ בזמן אתה יכול ללמוד דברים בכוחות עצמך על דברים שמעניינים אותך, בין אם זה תכנות, פיזיקה או לא משנה מה, אפילו פילוסופיה. יש הרצאות של קורסים שלמים באוניברסיטאות באינטרנט שאתה יכול תאכלס ללמוד מהן.
אתה יכול תמיד למצוא עבודה כדי שיהיה לך כסף לאפקות ואסטרואידים או לחסוך לטיולים וכל מני כאלה או זונות כדי שתוכל לזיין כמו ש @awe1 הציע לך.
אתה יכול לעזור להורים שלך קצת בבית אני בטוח שתמיד יש משהו שאתה יכול לעשות כדי לעזור ולהוריד מהם את העומס ואני גם מבטיח לך שאתה תרגיש ממש טוב עם עצמך שאתה עוזר להם ושאולי תעזור להם להשיג גם איזה שעה פנויה ביום להיות איתך מתוך ה5 האלה.

התכוונתי יותר שישיג חברה, אני די בטוח שלילד בכיתה י' אין מספיק כסף לזונה קבועה.

• פותח/ת השרשור
מה לגבי חיי חברה ולהיפגש עם חברים? לשחק קצת כדורגל בשכונה?
בכל מקרה אם אחרי אלה עדיין אתה מפוצץ בזמן אתה יכול ללמוד דברים בכוחות עצמך על דברים שמעניינים אותך, בין אם זה תכנות, פיזיקה או לא משנה מה, אפילו פילוסופיה. יש הרצאות של קורסים שלמים באוניברסיטאות באינטרנט שאתה יכול תאכלס ללמוד מהן.
אתה יכול תמיד למצוא עבודה כדי שיהיה לך כסף לאפקות ואסטרואידים או לחסוך לטיולים וכל מני כאלה או זונות כדי שתוכל לזיין כמו ש @awe1 הציע לך.
אתה יכול לעזור להורים שלך קצת בבית אני בטוח שתמיד יש משהו שאתה יכול לעשות כדי לעזור ולהוריד מהם את העומס ואני גם מבטיח לך שאתה תרגיש ממש טוב עם עצמך שאתה עוזר להם ושאולי תעזור להם להשיג גם איזה שעה פנויה ביום להיות איתך מתוך ה5 האלה.
הפסקתי לשחק כדורגל בכיתה ז נראה לי ? אני מאוד פעיל גם יש לי הרבה אימונים יחסית ומשחק כדורסל עם חברים, לפעמים גם הולך אליהם אחרי בצפר כמו שאמרת.. ועדיין אני מגיע הביתה ב4 ואז בום מה אני עושה עם החיים שלי עכשיו. יש ימים כאלה
עוד יותר טוב זה בכלל יסגור לו את הפינה של הזמן הפנוי.
וגם יעזור לחזק את הגריפ לדדליפט.

הם לא קונים לו ויטמין סי וגומרים לו את המיץ תפוזים, למה שהוא יעזור להם?
חחחחחחחחחחחחח מעולה
@Tank לא מבין מה אתה לוקח קשה. אף פעם לא התחברתי לאנימות. גם לא בגיל 8 לא לנארוטו ולא לדברים כאלה
חוץ מפוקימון. פוקימון is life

תעבוד. יש לי חבר שהתחיל לעבור בסוף י' וחסך הרבה כסף (יחסית למישהו שסיים י"ב... הוא הרוויח בשנתיים וחצי 100 אלף שקל, ובזבז רק כמה אלפים ( יציאות, בגדים, טלפון וכאלה))

תעבוד. יש לי חבר שהתחיל לעבור בסוף י' וחסך הרבה כסף (יחסית למישהו שסיים י"ב... הוא הרוויח בשנתיים וחצי 100 אלף שקל, ובזבז רק כמה אלפים ( יציאות, בגדים, טלפון וכאלה))
אלה אם שילמו לו יותר מהמינימום זה יוצא בערך 110,000 אלף אם הוא עבד את כל ה-40 שעות שבועיות.
לא נשמע לי הגיוני תאמת..

אלה אם שילמו לו יותר מהמינימום זה יוצא בערך 110,000 אלף אם הוא עבד את כל ה-40 שעות שבועיות.
לא נשמע לי הגיוני תאמת..
זה יוצא 30 חודשים... כן הוא עשה 2 בחודש רע... רוב החודשים 4 ככה ובחופשים ועכשיו (אחרי שהוא סיים) 6 ככה.

הוא התחיל ממינימום ועלה לאט לאט

מסכים עם העניין של העבודה... אני בן 14 כרגע, הלוואי והיה מותר לעבוד בגיל כזה (לפי החוק אני חושב שאסור להעסיק אנשים בגיל כזה ובגלל זה אף אחד לא מוכן לקבל בגיל הזה :/)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית