הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה עושים עכשיו

• פותח/ת השרשור Kamik
  • פורסם בתאריך

Kamik

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
לפני 5 חודשים התחלתי דיאטה עם תפריט שקיבלתי מדיאטנית וירדתי מ-115 קילו ל-88 קילו נכון לעכשיו
לפי הדיאטנית 88 היה משקל היעד שלי אליו הייתי אמור להגיע (בן 17, גובה 1.90+-) ככה שלפי מה שהיא אמרה בעצם הגעתי ליעד הזה
אז השאלה שלי היא האם זה באמת המשקל בו אני צריך להיות ביחס לנתונים שלי? כי עדיין יש לא מעט שומן שאני צריך להוריד ואני לא יודע מה לעשות בשלב זה
להמשיך את הדיאטה עד שאני אגיע לתוצאה הרצויה? לשנות אולי משהו ולהוסיף ספורט? בקיצור, מה אני עושה מפה?

88 על מטר 90 נשמע לי סביר לחלוטין.
אשמח אם תעלה תמונה שלך ויתנו לך חוות דעת להמשך. (כמובן שבסופו של דבר זאת הבחירה שלך איך להיראות,אך האנשים פה יוכלו לכוון אותך למטרתך.)
אשמח אם תעלה גם את התפריט של הדיאטנית ואת ערכיו הסופיים. (קלוריות/חלבון/שומן/פחמימה.)

• פותח/ת השרשור
88 על מטר 90 נשמע לי סביר לחלוטין.
אשמח אם תעלה תמונה שלך ויתנו לך חוות דעת להמשך. (כמובן שבסופו של דבר זאת הבחירה שלך איך להיראות,אך האנשים פה יוכלו לכוון אותך למטרתך.)
אשמח אם תעלה גם את התפריט של הדיאטנית ואת ערכיו הסופיים. (קלוריות/חלבון/שומן/פחמימה.)
אעלה תמונה בערב

והתפריט:

בוקר
2 לחם קל עם גבינה/קוטג' וירק (לרוב אכלתי את זה עם קצת חומוס ולא עם גבינה או קוטג')

ביניים
יוגורט עם פרי עד 1.5%

צהריים
אורז עם חזה עוף/כדורי בשר/עוף בתנור
ירק

ביניים
כוס דגנים וכוס חלב

ערב
סלט עם 2 לחם קל עם מריחה כמו חומוס/טחינה/גבינה עד 5%/פסטרמה/חצילים (בכללי אכלתי רק חומוס/טחינה/פסטרמה וטונה למרות שבתפריט עצמו היא לא רשומה)
ביצה
פרי

אעלה תמונה בערב

והתפריט:

בוקר
2 לחם קל עם גבינה/קוטג' וירק (לרוב אכלתי את זה עם קצת חומוס ולא עם גבינה או קוטג')

ביניים
יוגורט עם פרי עד 1.5%

צהריים
אורז עם חזה עוף/כדורי בשר/עוף בתנור
ירק

ביניים
כוס דגנים וכוס חלב

ערב
סלט עם 2 לחם קל עם מריחה כמו חומוס/טחינה/גבינה עד 5%/פסטרמה/חצילים (בכללי אכלתי רק חומוס/טחינה/פסטרמה וטונה למרות שבתפריט עצמו היא לא רשומה)
ביצה
פרי
ערכים..

לפני 5 חודשים התחלתי דיאטה עם תפריט שקיבלתי מדיאטנית וירדתי מ-115 קילו ל-88 קילו נכון לעכשיו
לפי הדיאטנית 88 היה משקל היעד שלי אליו הייתי אמור להגיע (בן 17, גובה 1.90+-) ככה שלפי מה שהיא אמרה בעצם הגעתי ליעד הזה
אז השאלה שלי היא האם זה באמת המשקל בו אני צריך להיות ביחס לנתונים שלי? כי עדיין יש לא מעט שומן שאני צריך להוריד ואני לא יודע מה לעשות בשלב זה
להמשיך את הדיאטה עד שאני אגיע לתוצאה הרצויה? לשנות אולי משהו ולהוסיף ספורט? בקיצור, מה אני עושה מפה?
מסכים עם מתי לגבי תמונה, כי רק נתונים של גובה ומשקל גוף לא אומרים הרבה (כמות שונה של מסת שריר, מבנה גוף שונה ייתנו לשני אנשים עם אותו גובה ומשקל מראה שונה).
אני לא מסכים עם הקביעה הזאת של "משקל יעד" מסויים. 88 קילו על 1.90 זה נשמע סבבה למישהו ממוצע שלא מתאמן כוח ויש לו מסת שריר של אדם ממוצע, אבל מישהו שמתאמן ועם מסת שריר גבוהה יחסית יכול לשקול הרבה יותר מזה ולהיות בריא ולהיראות טוב יותר. הכל עניין של בחירה שלך מה הגוף מטרה שלך.

Back
למעלה תחתית