הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום SS-מה לעשות עכשיו?

Adam19594

משתמש מתחיל
210
5
נק' מוניטין:
20
210
5
POWER CLUB-אבן יהודה
היי חבר'ה ערב טוב,

בצער רב הגעתי לסיום ה SS שלי השבוע ורציתי להתייעץ איתכם איך להמשיך הלאה, מרגיש שלא מימשתי את מלוא הפונטציאל הצבא והחגים קצת הפריעו אבל גדלתי בצורה מאוד משמעותית בתוכנית ומאוד מרוצה מהגדילה שלי ומהתקדמות, קצת פחות מבחינת משקלי עבודה אבל המטרה שלי היא בילדינג ככה שזה לא הכי קריטי למרות שאני רוצה להרים עוד קצת כבד.

גיל 21

מג 74

המשקלים שאיתם סיימתי:

סקוואט: 105
דד:115
בנץ:67.5
פרס:50
מתח:4.5 קילו מתחת למשקל גוף

אני יודע שהמשקלים לא בשיא אבל הלוז שתיכננתי הוא שעד מרץ אהיה במסה ומחודש מרץ אתחיל חיטוב של חודשיים שלוש להגיע לקיץ מחוטב.

השאלה היא לאיזה תוכנית לעבור עכשיו? נשארו לי 3 וחצי חודשים שבהם ארצה להגיע למ.ג של 79-80 ככה ולהתחטב.

מה התוכנית הכי טובה כרגע לעשות? חשבתי לעשות AB של בילדינג עכשיו 3 וחצי חודשים כמובן עם התקדמות במורכבים ואז לעבור ל madcow של ביל סטאר.

מה דעתכם?

שיהיה שבוע טוב וחג שמח.

אתה רוצה להרים כבד- לך על הלינארית של ביל סטאר.
אתה רוצה לעשות בילדינג- תעשה AB מבוססת על מורכבים.

שאלה- האם להמשיך בSS עד מרץ לא בא בחשבון ? או שאתה רוצה לתת תקופת מסה בתוכנית בילדינג עד מרץ? כי אני לא רואה סיבה לא להמשיך בSS עד מרץ ואז באמת לחטב כמו שרצית, בהנחה ואתה רוצה לעבוד עד מרץ בתוכנית בילדינג חכה לתגובות פה כי לא אי הרבה מידע. אבל בהצלחה

תמשוך עד ל 140 סקוואט ודדליפט 80 בנץ 60 פרס לדעתי
אם אתה מחפש בילדינג אתה יכול לעשות AB פשוטה

• פותח/ת השרשור
שאלה- האם להמשיך בSS עד מרץ לא בא בחשבון ? או שאתה רוצה לתת תקופת מסה בתוכנית בילדינג עד מרץ? כי אני לא רואה סיבה לא להמשיך בSS עד מרץ ואז באמת לחטב כמו שרצית, בהנחה ואתה רוצה לעבוד עד מרץ בתוכנית בילדינג חכה לתגובות פה כי לא אי הרבה מידע. אבל בהצלחה

העניין הוא שלפני שבועיים עשיתי ריסט פעם ראשונה לסקוואט והשבוע ניסיתי כבר 3 אימונים לשבור את ה 105 קילו וכל פעם זה הלך 5/3/4 או 4/3/5

הרגשתי בכל אימון שזה כבד לי על הגב ואני כבר לא מצליח להתאושש תוך 48 שעות, לגבי הדד כבר שתי אימונים שלא הולך לי עם המשקל הזה לפעמים המוט מחליק לי על היד בעיקר על יד שמאל ומה שקורה אני מגיע למצב שהמוט נמצא על קצות האצבעות כבר בסוף ההרמה.

הבנ'ץ שלי כבר בכלל מרוסק אני מרגיש כבר מתיחה כבדה בהאמסטרינג ושאני בקושי מרים את המוט.
בפרס הולך טוב דווקא לשם שינוי.

זה כבר החודש ה-4 בSS ואני מרגיש שאני כבר לא מצליח להתאושש הן מבחינת אימונים ואני מקפיד על תזונה ושינה.

סה"כ אני חצי שנה במכון, וגדלתי מהרוב המוחץ שנמצאים במכון ואני משדל את כולם לעשות SS 😃

בתאכלס המטרה זה בילדינג אבל אני מרגיש שהמשקלים נמוכים והם באמת נמוכים.

השאלה היא האם אצליח להתקדם במשקלי עבודה ב AB מבוססת על מורכבים?

או שאתקדם ואעשה את הלינארית ואז במרץ AB, כי העניין הוא שהבנתי שתאכל'ס בשביל לשמר כמה שיותר מסת שריר בחיטוב יש כדאיות לתוכניות כוח.

תמשוך עד ל 140 סקוואט ודדליפט 80 בנץ 60 פרס לדעתי
אם אתה מחפש בילדינג אתה יכול לעשות AB פשוטה

הלוואי והייתי יכול בסקוואט אני כבר לא אוכל להגיע אני חושב, בדדליפט אולי והפרס זה היחיד שאוכל לחשוב עליו באמת שאוכל להגיע אליו.

אתה רוצה להרים כבד- לך על הלינארית של ביל סטאר.
אתה רוצה לעשות בילדינג- תעשה AB מבוססת על מורכבים.

אני רוצה להרים כבד אז בשביל זה התכנון שלי הוא:

האם לעשות עכשיו עד מרץ את הלינארית ואז לעשות AB או שאעשה עכשיו AB ואז בחיטוב אלך על הלינארית?

העניין הוא שלפני שבועיים עשיתי ריסט פעם ראשונה לסקוואט והשבוע ניסיתי כבר 3 אימונים לשבור את ה 105 קילו וכל פעם זה הלך 5/3/4 או 4/3/5

הרגשתי בכל אימון שזה כבד לי על הגב ואני כבר לא מצליח להתאושש תוך 48 שעות, לגבי הדד כבר שתי אימונים שלא הולך לי עם המשקל הזה לפעמים המוט מחליק לי על היד בעיקר על יד שמאל ומה שקורה אני מגיע למצב שהמוט נמצא על קצות האצבעות כבר בסוף ההרמה.

הבנ'ץ שלי כבר בכלל מרוסק אני מרגיש כבר מתיחה כבדה בהאמסטרינג ושאני בקושי מרים את המוט.
בפרס הולך טוב דווקא לשם שינוי.

זה כבר החודש ה-4 בSS ואני מרגיש שאני כבר לא מצליח להתאושש הן מבחינת אימונים ואני מקפיד על תזונה ושינה.

סה"כ אני חצי שנה במכון, וגדלתי מהרוב המוחץ שנמצאים במכון ואני משדל את כולם לעשות SS 😃

בתאכלס המטרה זה בילדינג אבל אני מרגיש שהמשקלים נמוכים והם באמת נמוכים.

השאלה היא האם אצליח להתקדם במשקלי עבודה ב AB מבוססת על מורכבים?

או שאתקדם ואעשה את הלינארית ואז במרץ AB, כי העניין הוא שהבנתי שתאכל'ס בשביל לשמר כמה שיותר מסת שריר בחיטוב יש כדאיות לתוכניות כוח.

הלוואי והייתי יכול בסקוואט אני כבר לא אוכל להגיע אני חושב, בדדליפט אולי והפרס זה היחיד שאוכל לחשוב עליו באמת שאוכל להגיע אליו.

אני רוצה להרים כבד אז בשביל זה התכנון שלי הוא:

האם לעשות עכשיו עד מרץ את הלינארית ואז לעשות AB או שאעשה עכשיו AB ואז בחיטוב אלך על הלינארית?
אל תשכח שSS היא AB שמבוססת על מורכבים. זאת אומרת שאם אתה טוען שצריך לעשות שינוי, תחשוב שוב אם באמת צריך לעשות שינוי, אולי צריך לאכול יותר ולישון יותר ? שבוע מנוחה?

• פותח/ת השרשור
אל תשכח שSS היא AB שמבוססת על מורכבים. זאת אומרת שאם אתה טוען שצריך לעשות שינוי, תחשוב שוב אם באמת צריך לעשות שינוי, אולי צריך לאכול יותר ולישון יותר ? שבוע מנוחה?

הגדלתי את ההכנסה שלי בשבועים האחרונים ב200+ ככה שהייתי על פלוס 700 לגבי שינה יכול להיות כי עד עכשיו עשיתי משמרות ומשבוע שעבר התחלתי לישון מסודר הכוונה היא שאני כרגע עושה 8-5 יומיות (בהמשך ארד ל 8-4) כל הימים ישן בבית ואחרי 5 הולך למכון להתאמן.

אני בטוח שהמשמרות פגעו בי אבל לא יכולתי לעשות עם זה כלום כי אני עדיין בצבא (עוד 10 חודשים בחוץ).

אני מאמין שעכשיו ילך לי יותר טוב למרות שהרגשתי שיכולתי להוציא יותר מהתוכנית אבל סה"כ מרוצה +-.

השאלה היא מה הכיוון שלך והמטרה שלך, כי יש לך עוד לא מעט כוח לצבור.
אישית, הייתי הולך על עוד תוכנית כוח, ליניארית/טקסס, ממצא אותה ואז עובר לאיזה AB עם מורכבים ומפמפם למוות.

שאלה- האם להמשיך בSS עד מרץ לא בא בחשבון ?
אם אתה עדיין מתקדם, אז למה לא?
אני בעד המשך המסה הנוכחית עם תוכניות כוח.. שמור את הפיצולים לאח"כ

אל תשכח שSS היא AB שמבוססת על מורכבים.
יותר כמו FBW ולא AB.
בכל אימון אתה עובד על כל הגוף.

אם אתה עדיין מתקדם, אז למה לא?
אני בעד המשך המסה הנוכחית עם תוכניות כוח.. שמור את הפיצולים לאח"כ

יותר כמו FBW ולא AB.
בכל אימון אתה עובד על כל הגוף.
שאלתי את פותח השרשור לא בכללי. כי הוא ציין שהוא רוצה מסה עד מרץ אז לא הבנתי למה לא SS בעצם.. הבנת אותי?

חח לאמשנה, לא דיברתי על עצמי, שאלתי את פותח את האשכול. הכל טוב בקיצור חחח
איפה השאלה?
כתבת ש "אל תשכח שSS היא AB שמבוססת על מורכבים."
ובתגובה כתבתי לך שזה לא AB אלא יותר FBW.
לא הבנתי איפה הסתבכת 😃

איפה השאלה?
לא הבנתי איפה הסתבכת 😃
אה בכלל לא ראיתי את הציטוט השני שלך... ראיתי רק את הראשון
סבבה הבנתי חח

איפה השאלה?
לא הבנתי איפה הסתבכת 😃
SS היא AB, כל אימון בה ( A ו B) הוא FBW.

Back
למעלה תחתית