הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נוסע לפולין - צריך המלצות לאוכל נייד

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
אני נוסע למסע הזה לפולין למשך 8 ימים ואני צריך המלצות על אוכל נייד שאוכל לקחת שם, אוכל שלא יתקלקל או משהו.
כבר יש בתכנון אבקת חלבון, והרבה אגוזים.
אם מישהו יכול להמליץ זה יהיה מצוין :]

יאללה שבוע..מסע לפולין,עזוב אותך.זה לא שאתה נוסע כל חודש לחו"ל..מסע לפולין..ממילא לא תתאמן..תכניס מה שאתה צריך מהמזון שיש שם..באמת שזה לא קריטי..אם אתה ממש לחוץ תיקח אבקה כדי להשלים את המכסת חלבון.

• פותח/ת השרשור
יאללה שבוע..מסע לפולין,עזוב אותך.זה לא שאתה נוסע כל חודש לחו"ל..מסע לפולין..ממילא לא תתאמן..תכניס מה שאתה צריך מהמזון שיש שם..באמת שזה לא קריטי..אם אתה ממש לחוץ תיקח אבקה כדי להשלים את המכסת חלבון.
אבל זהו, שאני מניח שלא יהיה ממה להשלים שם..משרד החינוך אתה יודע..

יצא לי בזמן האחרון לעשות הרבה טיולים. הפתרון שלדעתי הכי זמין ונוח זה חלב. לא, זה לא עוד בדיחת ריפטו. בליטר של חלב יש 30 גרם חלבון שזה לא מאט. יהיה לך אוכל במלון אני מאמין, שים דגש על בשרים ודגים ואם אתה מרגיש שיש לך עוד מה לדחוף אז שתה חלב או שוקו.

תמיד אפשר לקנות חטיפים. ישנם חטיפים המכילים כמיות גדולות של חלבון ופחמימות ועולים גם בהתאם. לדעתי אפשר לחסוך כסף ופשוט לדאוג לנצל טוב טוב את ההפסקות האוכל שנותנים לכם. אך אם אינך שקט אתה יכול לקנות כמה חטיפים תשתה אותם עם חלב ותקווה בבוקר שהכתף לא תתפרק.

• פותח/ת השרשור
על איזה חטיפים אתה ממליץ? כל הנפוצים הם לא מלאים בשומן טרנס וזבל כזה או אחר?
לגבי חלב חשבתי על זה, אבל זה בעיה רצינית בגלל שאני לא אוכל לקחת אותו איתי כי הוא יתקלקל, וגם אם לא, לשתות חלב יגרום לי לחרבן תנשמה ואין שם כל כך איפה לחרבן כי אנחנו לא הרבה במלון ככה שזה ישאיר אותי עם תחושה מגעילה כל היום :S

אחי אל תיסע. אתה סתם תירד במשקל ותחזור ידפקו לך האימונים וזה
שום דבר לא שווה הפסד של אימון אח שלי גיבור

• פותח/ת השרשור
אחי אל תיסע. אתה סתם תירד במשקל ותחזור ידפקו לך האימונים וזה
שום דבר לא שווה הפסד של אימון אח שלי גיבור
לא אחי אני הולך לעשות שכיבות סמיכה במלון ומתח בזה של האוטובוס לא מפרקים שריר שם. 🤪

חחח קרועים אתם.
אני נסעתי לחודש וחצי לארגנטינה ולקחתי איתי מעט חטיפי חלבון לכל צרה שלא תבוא (כמו למשל הזמן במדריד בין הטיסות)
אח"כ שם בטח שלא היה צריך 😃
בכל מקרה, קח איתך חטיפי חלבון זה הפתרון באמת הכי פשוט והכי טוב וכשיוצא לך תקנה חלב. אבל תזכור שהפולנים הם אנטישמים וחראות, אם אתה יכול לדפוק להם אותו זה אפילו יהיה תיקון צדק הסטורי 😃

לא צריך אבקת חלבון

תאכל שם לחם,
להביא מהבית אולי מנות חמות, טונה, ממרח חמאת בוטנים, חלווה

חחח קרועים אתם.
אני נסעתי לחודש וחצי לארגנטינה ולקחתי איתי מעט חטיפי חלבון לכל צרה שלא תבוא (כמו למשל הזמן במדריד בין הטיסות)
אח"כ שם בטח שלא היה צריך 😃

בארגנטינה צריך סיבים תזונתיים והמון. עם כל הסטייקים שאכלתי שם, בלי ירקות (כי הם יקרים ומגעילים), הזמן בשירותים לא עבר כל כך בכיף 😵

אבל המסעדה של דה אלפרדו בברילוצ'ה שווה הכל.🙌

תאכל כל דבר שלא מנסה לאכול אותך, אני בטוח שאתם מקבלים אוכל לפחות פעמיים ביום בכמות בלתי מוגבלת.

לך ואל תחשוב על זה, ובמידה ואתה אוכל כשר לא יהיה לך שום סיכוי שבעולם לאכול שמה כמו בן אדם, שנה שעברה נסעתי וכל הארוחות של אלה שבחרו כשר היו אבקת מרק וסנדוויץ מוכן (הטיסו את האוכל מישראל במטוס או משהו כזה, ירדתי 2 קילו :(). אני אישית דפקתי שמה אימון עם המאבטח על היום הראשון חח היה כיף סיפר לי על סייקלים שהוא עשה אבל חוץ מזה לא היה זמן ולמען האמת זה גם לא טיול שמתאים לזה, אני ממליץ לך לוותר על אימונים ותזונה בשבוע הזה ולהתרכז בסיבה שלה אתה נוסע למסע הזה (אני בטוח שלא בשביל להוסיף שריר)

• פותח/ת השרשור
טוב החלטתי לקחת הרבה לחם, אגוזים, אבקת חלבון ובננות ואני פשוט אדחוף כל דבר שנותנים שם לאכול, יהיה סבבה.
חשבתי ללכת לאימון שם בקטנה אבל הקוקסינלים האלה אמרו שמעירים אותנו ב5:30 בבוקר ושאסור לצאת מהחדר של המלון בלילה :<
ואני לא הולך בשביל להתאמן ברור, אבל אני נהנה מזה ויכול להיות מגניב להתאמן בפולין P:

אחי, תזכור קודם כל למה אתה נוסע כמו שאמרו לפני. עזוב אותך אימונים וכל החרא הזה.
אם אתה מתעקש על לא "לאבד שריר" אז פשוט תיקח איתך חטיפי חלבון או משהו כזה.
לא בטוח שיתנו לך להכניס בננות לפולין.

• פותח/ת השרשור
לא איכפת לי "לאבד שריר", אני פשוט נהנה להתאמן P:
ולמה לא יתנו לי להכניס בננות? מה גם עם זה אפשר לפוצץ מטוסים?

יש בעיה, אסור ברוב המדינות (לפחות אלה שבודקות ברצינות) לעבור את הגבול עם אוכל שלא נמצא באריזה סגורה מחשש להעברת מחלות. לא הייתי בפולין אבל אני מניח שהאנטישמיים האלה נשארו אנטישמים וכשתגיע הם יגידו לך לזרוק את זה כשתעבור עם התיק ב X-RAY, אלא אם תשים את כל האוכל בתיק הגדול אבל אז אתה לא יודע איך האוכל יגיע כי אתה לא יודע באיזה תנאים יהיה התיק, אולי הוא יהיה בסביבה חמה מדי והבננות שלך יתקלקלו או השד יודע מה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית