עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה חושב שהתוכנית של מפתחי גוף לא מאפשרת להם להתקדם במשקלים?
אם הם הגיעו למשקלים כלכך גבוהים יחסית עם מנוחות של דקה בין הסטים זה מפתיע אותי וכמובן עם נפח עבודה גבוההמה זאת אומרת? הם עובדים על לחיצת חזה, למה שהם לא יתקדמו בה?
אז למה SS לא כזאת במיוחד ושאר תוכנית הכוח אחרי עדיין רחוקות מלהגיע לנפח של המתאמן הרגיללחיצות מושפעות ממסת שריר מאוד ומגיבות טוב לנפח
אז למה SS לא כזאת במיוחד ושאר תוכנית הכוח אחרי עדיין רחוקות מלהגיע לנפח של המתאמן הרגיל
אז למה לא משנים את הSS בלחיצות?זה לא סוד שSS עלובה ללחיצות,אין סיבה לעשות נפח הזוי כשאתה תגיב מצוין ל5*5.
והמון תכניות כוח מביאות נפח ללחיצות ודווקא הן העיקר שמעלות לך את הלחיצות.
אז למה לא משנים את הSS בלחיצות?
אתה מתכוון לטקסס בלי שינויים ששבוע אחד מתקדמים בבנץ ושבוע לאחר מכן בפרס?אני נראה לך היוצר של SS?התכנית טובה להגעת משקלי התחלה.
רוב(90%) ממי שראיתי עד היום מחליף מSS לטקסס בלחיצות כמה שיותר מהר
בSS אין נפח גבוה אז אני מבין שהיא לא תוכנית טובה עבור הלחיצות על מה אתה יכול להמליץ לי? לינארית/טקסס?בעיקר בגלל חומרים ונפח גבוה לפלג גוף עליון.
היא טובה עד שאתה נתקע אחרי 2-3 ריסטים.בSS אין נפח גבוה אז אני מבין שהיא לא תוכנית טובה עבור הלחיצות על מה אתה יכול להמליץ לי? לינארית/טקסס?
נעשה את הלינארית ואם זה לא יעבוד נילך לטקסס?היא טובה עד שאתה נתקע אחרי 2-3 ריסטים.
לא הייתי ממליץ על הלינארית כי גם בה אין הרבה נפח. הייתי אומר שטקסס בחירה טובה, אבל שוב יש גם אנשים שהתקדמו עם הלינארית...
לנסות אף פעם לא יזיק.נעשה את הלינארית ואם זה לא יעבוד נילך לטקסס?
אני עולה כל שבוע חצי קילו במשקל גוף אוכל ויושן כמו שצריך מה אומר כדאי לעבור ללינארית?לנסות אף פעם לא יזיק.
לא אמרתי את זה קודם אבל יש קשר בין כמה שאתה אוכל לקצב ההתקדמות ( מן הסתתם). לדוגמא יכול להיות שאתה לא אכול מספיק כדי לתקדם בSS 2.5 קילו מאימון לאימון, אבל אתה אוכל מספיק כדי להתקדם בטקסס 2.5 קילו ב 3RM ( סט אחד).
כל עוד אתה מתקדם בSS תמשיך בה. אין טעם "לשלוף את הקלף הזה" אם אתה לא צריך לשלוף אותו. כשתתקע אחרי ריסטים תעבור ללינארית.אני עולה כל שבוע חצי קילו במשקל גוף אוכל ויושן כמו שצריך מה אומר כדאי לעבור ללינארית?
אחרי 2 ריסטים ותקוע בללחיצותכל עוד אתה מתקדם בSS תמשיך בה. אין טעם "לשלוף את הקלף הזה" אם אתה לא צריך לשלוף אותו. כשתתקע אחרי ריסטים תעבור ללינארית.
אתה סגור ב100% על הטכניקה שלך?אחרי 2 ריסטים ותקוע בללחיצות
אני חושב שכן. או שעדיף להוסיף מקבילים 3 סטים?אתה סגור ב100% על הטכניקה שלך?