הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בודיבלדרים ולחיצת חזה

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
איך בודיבלדרים מגיעים למשקלים יפים בלחיצת חזה שעצם התוכנית שלהם לא מיועדת לזה הסבר בבקשה ;)

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שהתוכנית של מפתחי גוף לא מאפשרת להם להתקדם במשקלים?
מה זאת אומרת? הם עובדים על לחיצת חזה, למה שהם לא יתקדמו בה?
אם הם הגיעו למשקלים כלכך גבוהים יחסית עם מנוחות של דקה בין הסטים זה מפתיע אותי וכמובן עם נפח עבודה גבוהה

אז למה SS לא כזאת במיוחד ושאר תוכנית הכוח אחרי עדיין רחוקות מלהגיע לנפח של המתאמן הרגיל

זה לא סוד שSS עלובה ללחיצות,אין סיבה לעשות נפח הזוי כשאתה תגיב מצוין ל5*5.
והמון תכניות כוח מביאות נפח ללחיצות ודווקא הן העיקר שמעלות לך את הלחיצות.

• פותח/ת השרשור
זה לא סוד שSS עלובה ללחיצות,אין סיבה לעשות נפח הזוי כשאתה תגיב מצוין ל5*5.
והמון תכניות כוח מביאות נפח ללחיצות ודווקא הן העיקר שמעלות לך את הלחיצות.
אז למה לא משנים את הSS בלחיצות?

• פותח/ת השרשור
אני נראה לך היוצר של SS?התכנית טובה להגעת משקלי התחלה.
רוב(90%) ממי שראיתי עד היום מחליף מSS לטקסס בלחיצות כמה שיותר מהר
אתה מתכוון לטקסס בלי שינויים ששבוע אחד מתקדמים בבנץ ושבוע לאחר מכן בפרס?
הציעו לי ללכת על הלינארית אחרי הss אתה חושב שזה טעות?

בSS אין נפח גבוה אז אני מבין שהיא לא תוכנית טובה עבור הלחיצות על מה אתה יכול להמליץ לי? לינארית/טקסס?
היא טובה עד שאתה נתקע אחרי 2-3 ריסטים.
לא הייתי ממליץ על הלינארית כי גם בה אין הרבה נפח. הייתי אומר שטקסס בחירה טובה, אבל שוב יש גם אנשים שהתקדמו עם הלינארית...

• פותח/ת השרשור
היא טובה עד שאתה נתקע אחרי 2-3 ריסטים.
לא הייתי ממליץ על הלינארית כי גם בה אין הרבה נפח. הייתי אומר שטקסס בחירה טובה, אבל שוב יש גם אנשים שהתקדמו עם הלינארית...
נעשה את הלינארית ואם זה לא יעבוד נילך לטקסס?

נעשה את הלינארית ואם זה לא יעבוד נילך לטקסס?
לנסות אף פעם לא יזיק.

לא אמרתי את זה קודם אבל יש קשר בין כמה שאתה אוכל לקצב ההתקדמות ( מן הסתתם). לדוגמא יכול להיות שאתה לא אכול מספיק כדי לתקדם בSS 2.5 קילו מאימון לאימון, אבל אתה אוכל מספיק כדי להתקדם בטקסס 2.5 קילו ב 3RM ( סט אחד).

• פותח/ת השרשור
לנסות אף פעם לא יזיק.

לא אמרתי את זה קודם אבל יש קשר בין כמה שאתה אוכל לקצב ההתקדמות ( מן הסתתם). לדוגמא יכול להיות שאתה לא אכול מספיק כדי לתקדם בSS 2.5 קילו מאימון לאימון, אבל אתה אוכל מספיק כדי להתקדם בטקסס 2.5 קילו ב 3RM ( סט אחד).
אני עולה כל שבוע חצי קילו במשקל גוף אוכל ויושן כמו שצריך מה אומר כדאי לעבור ללינארית?

אני עולה כל שבוע חצי קילו במשקל גוף אוכל ויושן כמו שצריך מה אומר כדאי לעבור ללינארית?
כל עוד אתה מתקדם בSS תמשיך בה. אין טעם "לשלוף את הקלף הזה" אם אתה לא צריך לשלוף אותו. כשתתקע אחרי ריסטים תעבור ללינארית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית