הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בודיבלדרים ולחיצת חזה

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
איך בודיבלדרים מגיעים למשקלים יפים בלחיצת חזה שעצם התוכנית שלהם לא מיועדת לזה הסבר בבקשה ;)

• פותח/ת השרשור
אוקיי,
במשקלי העבודה האלה בלחיצות יכול להיות שיהיה שווה לך לעבור למתכונת טקסס רק בלחיצות, ולהמשיך להתקדם ב SS בדדליפט וסקוואט כי יש לך עוד הרבה לאן להתקדם שם ב SS.

בהנחה ואתה באמת אחרי 2 ריסטים בבנצ' כמו שאתה אומר, עם טכניקה טובה ומספיק אוכל ושינה.
סתם חארטה אלה שרצו לדחוף לי תרגיל עזר לss ולנסות להמשיך משם ולבזבז את הזמן? ולמה לא לינארית זה נחשב שלא לפני הטקסס לא?

סתם חארטה אלה שרצו לדחוף לי תרגיל עזר לss ולנסות להמשיך משם ולבזבז את הזמן? ולמה לא לינארית זה נחשב שלא לפני הטקסס לא?
להוסיף תרגילי עזר זה ממש לא חארטה, ואולי זה יעזור לך.. רק שכתבת כבר שאתה אחרי 2 ריסטים ובגלל זה המלצתי לשנות מתכונת בלחיצות.
אין לי ניסיון בשילוב של הלינארית עם ה SS כך שאני לא ממש יכול לעזור לך בזה.. אבל לא חושב שצריכה להיות בעיה.

• פותח/ת השרשור
להוסיף תרגילי עזר זה ממש לא חארטה, ואולי זה יעזור לך.. רק שכתבת כבר שאתה אחרי 2 ריסטים ובגלל זה המלצתי לשנות מתכונת בלחיצות.
אין לי ניסיון בשילוב של הלינארית עם ה SS כך שאני לא ממש יכול לעזור לך בזה.. אבל לא חושב שצריכה להיות בעיה.
עד עכשיו לא הוספתי תרגילי עזר כי חיכיתי לרגע שאני יהיה אחרי זה ואוכל לשאול עכשיו מה הכי כדאי עוברי. אז אתה אומר שאני אנסה עם הוספת של מקבילים 3x8 פעם בשבוע או יותר? ואם זה לא יעזור ננסה לינארית?

עד עכשיו לא הוספתי תרגילי עזר כי חיכיתי לרגע שאני יהיה אחרי זה ואוכל לשאול עכשיו מה הכי כדאי עוברי. אז אתה אומר שאני אנסה עם הוספת של מקבילים 3x8 פעם בשבוע או יותר? ואם זה לא יעזור ננסה לינארית?
מקבילים זה אחלה 😃
פעם בשבוע באימון האחרון.

לפני שאתה מחליף תכנית הייתי מציע להוסיף 2 סטים של מקבילים באימון של פרס ולראות איך זה הולך. סביבות 8 חזרות, אם קל לך אז שים משקל עליך.

• פותח/ת השרשור
כשתגיע אל הגשר..
אני שנייה לפני הגשר ;)
לפני שאתה מחליף תכנית הייתי מציע להוסיף 2 סטים של מקבילים באימון של פרס ולראות איך זה הולך. סביבות 8 חזרות, אם קל לך אז שים משקל עליך.
2 סטים יספיקו? עם אותו משקל בשניהם? וחמה דווקא בפרס לא יהיה יעיל יותר להוסיף לאימון בנץ?

אני חושב כדי להיתקדם בלחיצת חזה צריך לחזק את הכטפים יש לי חבר גורילה יש לו כטפים של הענק הירוק אבל החזה מאוד קטן הוא לוחץ 190 הוא אומרר לי עם אני רוצה להיתקדם בלחיצה צריך כטפים חזקות התאמנתי עליהם כמו משוגע ואני רואה התקדמות בלחיצה עכשיו אני מגיע ל 150

הראק דורש סרטון!

דויד דוידוב - בנץ' 150 ק"ג, עד 24.12.2015.

כי אני לא יכול ללחוץ 150 קילו 😭
אבל תתנחם בזה שאתה יכול לכתוב שאתה יכול ללחוץ 150 קילו, בלי שגיאות כתיב (או שגם זה לא?)
אני שנייה לפני הגשר ;)

2 סטים יספיקו? עם אותו משקל בשניהם? וחמה דווקא בפרס לא יהיה יעיל יותר להוסיף לאימון בנץ?
תתחיל מ 2. עם אותו משקל. באימון פרס, ככה ייצא שאותם שרירים שעובדים בבנץ' (שהם גם עובדים במקבילים) יעבדו בתדירות גבוהה יותר

• פותח/ת השרשור
אבל תתנחם בזה שאתה יכול לכתוב שאתה יכול ללחוץ 150 קילו, בלי שגיאות כתיב (או שגם זה לא?)

תתחיל מ 2. עם אותו משקל. באימון פרס, ככה ייצא שאותם שרירים שעובדים בבנץ' (שהם גם עובדים במקבילים) יעבדו בתדירות גבוהה יותר
אם אני אעשה כל סוף אימון אתה חושב שאני הספיק להתאושש? לא עדיף רק בסוף אימון חזה להוסיף את הנפח ככה יהיה לי מספיק זמן התאוששות לאימון הבא

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי כל סוף אימון, אמרתי רק באימון של פרס
1. התכוונתי שאם זה כל סוף אימון פרס החזה יעבוד כל אימון בשבוע מה שיכול להקשות על החלמה לעומת שאני אתן את התוספת בסוף אימון חזה וככה יהיה זמן הולם להתאוששות.
2. לא כדאי להתחיל מתוספת של פעם בשבוע באימון השלישי?

1. התכוונתי שאם זה כל סוף אימון פרס החזה יעבוד כל אימון בשבוע מה שיכול להקשות על החלמה לעומת שאני אתן את התוספת בסוף אימון חזה וככה יהיה זמן הולם להתאוששות.
הייתי מעדיף לעבוד בתדירות גבוהה יותר בנפח נמוך יותר, זו הסיבה גם ש FBW עדיף על ABC (אני מדבר על מתאמנים מתחילים).
2. לא כדאי להתחיל מתוספת של פעם בשבוע באימון השלישי?
האמת שאני מסכים שעדיף להוסיף פחות. כן, תנסה פעם בשבוע באימון האחרון ותראה איך ההתקדמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית