הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האם השפעת פראוורקאאוט זה דבר אינדיבידואלי?

Eliran321

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
ספורטר פת
אני לא שותה משקאות עם קפאין או דברים אחרים עם קפאין וכשניסיתי את האיירון פאמפ בפעם הראשונה לקחתי 2 סקופים והוא רק עשה לי כאב ראש וסחרחורות.
אז השאלה שלי האם פראוורקאאוט משפיע על כל אחד בצורה שונה מבחינה גנטית או משהו כזה ולא רק בגלל שימוש בקפאין?

אתה לא נוגע בקפאין, ובפעם הראשונה שלקחת pre לקחת ממנו שני סקופים? זה נראה לך דבר הגיוני לעשות?

• פותח/ת השרשור
אתה לא נוגע בקפאין, ובפעם הראשונה שלקחת pre לקחת ממנו שני סקופים? זה נראה לך דבר הגיוני לעשות?
לקחתי בפעם הראשונה לפני חודש וחצי או חודשיים 4 גרם שזה אפילו לא מנה לא הרגשתי כלום אחרי שבוע וחצי בדיוק מנה גם לא השפיע ועכשיו אחרי חודש וחצי בערך בלי שימוש לקחתי 2 סקופים כי בפעמים הרראשונות לא השפיע עלי בכלל סקופ אחד

לקחתי בפעם הראשונה לפני חודש וחצי או חודשיים 4 גרם שזה אפילו לא מנה לא הרגשתי כלום אחרי שבוע וחצי בדיוק מנה גם לא השפיע ועכשיו אחרי חודש וחצי בערך בלי שימוש לקחתי 2 סקופים כי בפעמים הרראשונות לא השפיע עלי בכלל סקופ אחד
אז זו ממש לא פעם ראשונה שלך.

אז עדיין פעם שלישית ולאחר פעמיים שלא הרגשתי כלום ואני לא ביום יום לא צורך בכלל קפאין וגם כשלקחתי 2 מנות לא הרגשתי כלום
קח טסט סספנשיין,זה הפרה וורקאאוט הכי אפקטיבי

אני לא שותה משקאות עם קפאין או דברים אחרים עם קפאין וכשניסיתי את האיירון פאמפ בפעם הראשונה לקחתי 2 סקופים והוא רק עשה לי כאב ראש וסחרחורות.
אז השאלה שלי האם פראוורקאאוט משפיע על כל אחד בצורה שונה מבחינה גנטית או משהו כזה ולא רק בגלל שימוש בקפאין?
נסה לקחת קפאין בלבד (בטבליות), וראה אם אות ואפקט של כאבי ראש קורה גם

קח טסט סספנשיין,זה הפרה וורקאאוט הכי אפקטיבי

זו הסיבה למה הניק שלך עדיין לא צבוע באדום, תמשיך לגלות סודות אתה תמצא את עצמך לבד עם משה בפורום טיוטות, כן יש כזה פורום משה המשתמש היחיד שפעיל שם.

לדעתי הענווה PRE-WORKOUT זה פשוט עוד דרך מאוד חביבה לחברות התוספים לעשות כסף קל, זה חרטא , אבקה בעלת אפקט פסיכולוגי במקרה הטוב ובעלת שום אפקט ברוב המקרים, השתמשתי בכמה אבקות ובכולם לא הרגשתי שום דבר מיוחד.
המשתנה היחיד שיכול להיות ומשפיע הוא שאני שותה נס קפה מספר פעמים במהלך היום, בכל אופן מנסיון אישי אני הייתי מוותר , יש דבר אחד שצריך לעשות במהלך האימון בשביל לקבל אנרגיה והוא לשמוע Slipknot בפול ווליום , אמת - מביא לי יותר אנרגיה מ5 סקופים של אסולט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית