נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פספסתי את הבדיחהמייק מאוד מרשימה אותי העובדה שאתה מסוגל לתפוס 110 ק"ג mid air
לאחר תקופה של ניסיונות החלטתי להישאר איתו בטכניקה הזאת, לזה הוא רגיל וככה הוא מתקדם הכי טובמשקל יפה.
אם אפשר לשאול, למה לא הראת לו איך להשתמש נכון בלג דרייב בלחיצה?
מה שהוא רגיל= הדבר הנכון (?)לאחר תקופה של ניסיונות החלטתי להישאר איתו בטכניקה הזאת, לזה הוא רגיל וככה הוא מתקדם הכי טוב
מה שהוא רגיל לא הדבר הלא נכון.מה שהוא רגיל= הדבר הנכון (?)
אני מקווה שידוע לך כיצד לג דרייב עובד.מה שהוא רגיל לא הדבר הלא נכון.
אם ככה נוח לו, ככה הוא מניע הכי הרבה משקל, השכמות נשארות במקום ואין סיבוב של הראש של הזרוע בתחתית התנועה - מבחינתי שישאר ככה
כשתהיה המאמן שלו מצידי לשים לו רוקט דרייב, עד אז... אה והוא גם עושה היי באר ויש לו נטיה מרגיזה לעשות פרס עם אגודל בחוץ, אל תשכח כשהוא יתאמן אצלך לשנות את כל זה.אני מקווה שידוע לך כיצד לג דרייב עובד.
אם כך, אין סיבה להימנע ממנו. לא מעניין איך נוח לו, בעזרת לג דרייב הוא ישפר את משקלי העבודה שלו.
נהדר, אז בעצם אתה מסכים?כשתהיה המאמן שלו מצידי לשים לו רוקט דרייב, עד אז... אה והוא גם עושה היי באר ויש לו נטיה מרגיזה לעשות פרס עם אגודל בחוץ, אל תשכח כשהוא יתאמן אצלך לשנות את כל זה.
בעצם אני חושב שאתה ישראלי מצוי, זה הכל. שאלו למה, הסברתי וניסית להראות ידע במקום שלא צריך, זה הכל.נהדר, אז בעצם אתה מסכים?
אז בעצם במקום לענות לגופו של עניין העדפת לרדת לפסים אישיים?בעצם אני חושב שאתה ישראלי מצוי, זה הכל. שאלו למה, הסברתי וניסית להראות ידע במקום שלא צריך, זה הכל.
לך תגיד את זה לדודי שלוחץ בנצ' בלי לג דרייב ועם suicide grip ועוד 180 קג לשלשה.אני מקווה שידוע לך כיצד לג דרייב עובד.
אם כך, אין סיבה להימנע ממנו. לא מעניין איך נוח לו, בעזרת לג דרייב הוא ישפר את משקלי העבודה שלו.
א. Suicide grip לא קשור.לך תגיד את זה לדודי שלוחץ בנצ' בלי לג דרייב ועם suicide grip ועוד 180 קג לשלשה.
עכשיו ברור שדודי זו לא אינדיקציה למתאמן הממוצע..אבל זה רק כדי להמחיש ששום דבר לא בגדר חובה.
לג דרייב זה נהדר, אבל הדברים הכי חשובים בבנצ' הם גב עליון,תחת ורגליים על הקרקע.
וכל עוד השכמות משוכות לאחור והמרפקים בפנים, מה הבעיה בטכניקה של הבחור?
תנסה להבין מה הייתה כוונת המשורר..א. Suicide grip לא קשור.
זה לא רלוונטי.ב. אתה בעצם אומר שאם הוא ישתמש בלג דרייב או לא ירים עוד משקל?
מה שהוא רגיל= הדבר הנכון (?)
לג דרייב זה נהדר, אבל הדברים הכי חשובים בבנצ' הם גב עליון,תחת ורגליים על הקרקע.
וכל עוד השכמות משוכות לאחור והמרפקים בפנים, מה הבעיה בטכניקה של הבחור?
אין קשר.תנסה להבין מה הייתה כוונת המשורר..
זאת לא הייתה הכוונה.אתה אמרת שאי שימוש בלג דרייב הוא לא הדבר הנכון, ולזה בדיוק הגבתי לך.
טנק שאל למה, הסברתי, כל מה שיש לך להגיד מעבר לא רלוונטי כי אתה לא המאמן שלו, חוץ מלעצבן אותי עם תגובות מיותרות לא עשית כלום בצורה יעילה יותר.אין קשר.
האחיזה לא מוסיפה או גורעת ממנו כלום. רק עניין של נוחות.
לעומת זאת עם לג דרייב וללא יש הבדל בכוח שאתה יכול ליצור.
זאת לא הייתה הכוונה.
ברור שמה שציינת אלו הדברים הקריטיים למניעת פציעות.
אבל אי שימוש בלג דרייב גורע מהאופציה להוספת משקל. ברור שאם הוא לא ישתמש בלג דרייב לא תיגרם פציעה.
אני בסה"כ מציע ללחוץ בצורה יעילה יותר גם אם היא דורשת יותר השקעה מעבר ל"לחיצה הרגילה".
אני ממש לא נגד לג דרייב (כאחד שעובד עם זה), אבל בשביל מה ההתעקשות?האופציה להוספת משקל
תיקנתי לך.האחיזה לא מוסיפה או גורעת ממנו כלום. רק עניין של בטיחות
כעיקרון, צודק. אני באמת לא מכיר את המתאמן.טנק שאל למה, הסברתי, כל מה שיש לך להגיד מעבר לא רלוונטי כי אתה לא המאמן שלו, חוץ מלעצבן אותי עם תגובות מיותרות לא עשית כלום בצורה יעילה יותר.
אם זה היה עניין של בטיחות הוא לא היה לוחץ עם Suicide grip. (כי זה לא בטוח.)תיקנתי לך.
🫤אם זה היה עניין של בטיחות הוא לא היה לוחץ עם Suicide grip. (כי זה לא בטוח.)