נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוכל לספר לי איך המתאמן הגיב לנסיונות ללחוץ עם לג דרייב ומה בעצם הפריע לו? האם לא היה לו נוח לעשות גשר ולהקשית את הגב? האם ניסית גם את שיטת הלג דרייב עם כף רגל מלאה על הרצפה וגם את זאת שבלי? וכשאתה אומר "תקופה של נסיונות" לאיזה פרק זמן אתה מתכוון?לאחר תקופה של ניסיונות החלטתי להישאר איתו בטכניקה הזאת, לזה הוא רגיל וככה הוא מתקדם הכי טוב
אני לא חושב שהוא ניסה לקשט את הגב.. 🙄ולהקשיט
אני אוהב את זה שאם אתה עורך הודעה מהר בLBS אז לא רואים שערכת ואז אין לך הוכחות 👹אני לא חושב שהוא ניסה לקשט את הגב.. 🙄
להקשית*
😆 מפזר נצנצים ופייטים לפני תחילת הסט.אני לא חושב שהוא ניסה לקשט את הגב.. 🙄
להקשית*
חודש של ניסיונות לשחק עם זה, שים לב שגם האחיזה שלו צרה מאוד.תוכל לספר לי איך המתאמן הגיב לנסיונות ללחוץ עם לג דרייב ומה בעצם הפריע לו? האם לא היה לו נוח לעשות גשר ולהקשית את הגב? האם ניסית גם את שיטת הלג דרייב עם כף רגל מלאה על הרצפה וגם את זאת שבלי? וכשאתה אומר "תקופה של נסיונות" לאיזה פרק זמן אתה מתכוון?
על מה אתה מדבר? 👹אני אוהב את זה שאם אתה עורך הודעה מהר בLBS אז לא רואים שערכת ואז אין לך הוכחות 👹
נשמע בסדר גמור, יצא לי לפגוש מקרים כאלה גם כן, למרות שלדעתי אם אני הייתי מאמן אותם כנראה הייתי שואף לכך שבסופו של דבר הם כן ישפרו את הגמישות וישאפו לשלמות גם אם זה יקח כמה שנים עד אז, אבל החלטה שלך ואני מכבד אותה 😃.חודש של ניסיונות לשחק עם זה, שים לב שגם האחיזה שלו צרה מאוד.
איך הגיב? חוסר יציבות ומסלול לקוי של המוט, חודר עקביות במסלול פלוס העובדה שהגמישות שלו רחוקה מאידיאלית.
אני לא מאמין שאשכרה חשבת קדימה וצילמת תמונת מסך 😲
הייתי מציע לך לבדוק את ההודעה ה"ערוכה" שלך כבר עכשיו..... 🙄אני לא מאמין שאשכרה חשבת קדימה וצילמת תמונת מסך 😲