הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידה של Adipower ביחס למידה של Powerlift

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
יש לי אפשרות למדוד זוג נעליים של Adidas Powerlift 2, סביר להניח שהמידה הזאת בדיוק המידה שאני צריך או מידה אחת בדיוק גדולה עלי. (נעליים של חבר)
שווה להסתמך על המידה הזאת בשביל להזמין Adipower?
די דחוף לי להביא את הנעליים האלה כי כרגע אני מתאמן עם נעליים קרועות וזה מפריע בסקוואט..
אם זה לא ריאלי ב100% אני יכול לחכות כמה שבועות ולמדוד בSal Sport את הנעליים עצמם בשביל להיות סגור על מידה ב100%..

מה אתם ממליצים לי לעשות?

• פותח/ת השרשור
@hanan
החבילה הגיעה לbuy2 ואני עכשיו בתשלום, זה כותב לי שהמשלוח עולה 40$ כשזה אמור לעלות 20$ (יש מבצע למשלוח לנעליים)
המבצע: BUY2USA – מבצעי שילוח מארה"ב
מה אני אמור לעשות עם זה? אני רוצה לאשר את התשלום ASAP בשביל לקבל את הנעליים כמה שיותר בקרוב..

@hanan
החבילה הגיעה לbuy2 ואני עכשיו בתשלום, זה כותב לי שהמשלוח עולה 40$ כשזה אמור לעלות 20$ (יש מבצע למשלוח לנעליים)
המבצע: BUY2USA – מבצעי שילוח מארה"ב
מה אני אמור לעשות עם זה? אני רוצה לאשר את התשלום ASAP בשביל לקבל את הנעליים כמה שיותר בקרוב..
כתוב לך 40$ משלוח או 20$ משלוח + 20$ מע"מ?

• פותח/ת השרשור
כתוב לך 40$ משלוח או 20$ משלוח + 20$ מע"מ?
ירדתי לבדוק בשביל לוודא, ונכנסתי לתהליך של התשלום שוב, הבנתי שזה היה 34$ בגלל שהשתמשתי בקוד של המבצע של ה15% וזה עושה override למבצע של משלוח ב20$ לנעליים.
הכל הסתדר. D:
מתי קיבלת מהם דרישת תשלום ומתי החבילה שלך הגיע אליהם? תודה
ככה:
אני מאמין שהם קיבלו את ההזמנה שלך לפני כי זכור לי שהזמנת מאמזון לפני (אלא אם הזמנת עם המשלוח בחינם שעשוי לקחת יותר זמן)

בימים האחרונים הייתי לי הרגשה שאני צריך להסתכל בbuy2 לראות אם הם התקדמו כי ידוע לי מאמזון שהמשלוח התקבל ביום רביעי כבר.
דחיתי את זה כל הזמן עד עכשיו, הסתכלתי בחבילות שלי באתר שלהם וראיתי שהם קיבלו את החבילה ביום חמישי בסביבות שעה: 00:30 בבוקר.
התהליך האחרון שנשאר זה לצלם חשבונית של הקנייה. (תעשה view order באמזון ומשם יש לך invoice)
אתה מצרף את זה ובמקום אתה יכול לשלם על ההזמנה..

הייתי יכול לאשר את ההזמנה כבר לפני יומיים וחצי, אבל דחיתי את זה כמו retard ורק עכשיו אני משלם..

הם לא שולחים מייל קודם, כשהם מקבלים את החבילה ועוברים עליה, אתה קודם צריך לצרף חשבונית ורק אז אתה יכול לשלם.

• פותח/ת השרשור
מברוק...איזה מידה אתה בנעל ספורט רגילה ,ואיזה לקחת Adipower ?
Nike נעלי ספורט הדבר הכי סטנדרטי שיש (לא נעלי ריצה מיוחדות או איזה שטות אחרת) (אירופאי42.5|USA 9 במידות של נייק)
בAdipower לקחתי: USA 8.5

Nike נעלי ספורט הדבר הכי סטנדרטי שיש (לא נעלי ריצה מיוחדות או איזה שטות אחרת) (אירופאי42.5|USA 9 במידות של נייק)
בAdipower לקחתי: USA 8.5
חצי מידה פחות?
אני לקחתי בפאוור 2 מידה 44,אף אל פי שאני 43 תמיד.
לקחת חצי מידה פחות?

• פותח/ת השרשור
חצי מידה פחות?
אני לקחתי בפאוור 2 מידה 44,אף אל פי שאני 43 תמיד.
לקחת חצי מידה פחות?
זה משתנה מחברה לחברה, פשוט לקחתי Powerlift של חבר, והיה ממש טיפה קטן עלי אז לקחתי חצי מידה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית