יופי,אז למה אתה רוצה כסף שהוא הרוויח אם כל הסיכון היה עליו?תשובה לוקח סיכון בדיוק כמו שאני אלך עכשיו להשקיע בבורסה כסף ואם אפסיד אף אחד לא יחזיר לי אותו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יופי,אז למה אתה רוצה כסף שהוא הרוויח אם כל הסיכון היה עליו?תשובה לוקח סיכון בדיוק כמו שאני אלך עכשיו להשקיע בבורסה כסף ואם אפסיד אף אחד לא יחזיר לי אותו.
מי קבע את זה?שונה לגמרי ממתווה הגז מהסיבה הפשוטה שכאן אנחנו מדברים על משאבים טבעיים של המדינה וכל אזרחיה.
אתה לא דוגל ביחסיות אלא רק לאינטרס המתאים לך.תשובה לוקח סיכון בדיוק כמו שאני אלך עכשיו להשקיע בבורסה כסף ואם אפסיד אף אחד לא יחזיר לי אותו.
דוגמא גרועה.קיבלת הלוואה מהבנק, הקמת סטארטאפ עשית מילארדים, אזרחי ישראל טוענים שהסטרטאפ הוא של כולם כי הוא נוצר בישראל.
מצד שני כל ה99% הסטרטאפים האחרים נפלו והיו צריכים להחזיר הרבה הלוואות בחזרה, מהם אזרחי ישראל מתנהרים, בגדול.
טוב אחי.דוגמא גרועה.
אם תשובה לא היה מוצא כלום, היה שורף כספי קרנות ופנסיות..
גם יש הבדל ביחס בין קניין רוחני למשאב טבע.
ובכלל, מימון סטארטאפים לא עובד ככה.. אז זו דמגוגיה זולה.
אתה טוען שיש מאות שחיפשו ולא מצאו.. תוכל לתת דוגמא ל2-3 מובחרים שחיפשו ולא מצאו למשל? 😃טוב אחי.
היו מאות לפני תשובה שלא מצאו כלום,מהם לא אכפת לך.אבל האחד שכן מצא עכשיו חייב לך משהו?
נחתם חוזה עם תשובה,לשנות אותו אחרית דבר לא מוסרי בעליל.
זה די פרדוקס,כמו להגיד "מי שלא נמצא בכיתה שירים את היד",משנת 1998 עד 2005 הזכות לקדוח בישראל הייתה בידי בריטיש גז,כשהם התייאשו מהחיפושים הם מכרו אחוזים ליזמים פרטיים שגם הם לא מצאו כלום.אתה טוען שיש מאות שחיפשו ולא מצאו.. תוכל לתת דוגמא ל2-3 מובחרים שחיפשו ולא מצאו למשל? 😃
בריטיש גז לא שייכים לדיון מהסיבה הפשוטה שהם, להבדיל מתשובה, לא סיכנו כספי ציבור ישראלי. שזו הייתה הטענה העיקרית שלך.. שתשובה סיכן את הכסף שלו.זה די פרדוקס,כמו להגיד "מי שלא נמצא בכיתה שירים את היד",משנת 1998 עד 2005 הזכות לקדוח בישראל הייתה בידי בריטיש גז,כשהם התייאשו מהחיפושים הם מכרו אחוזים ליזמים פרטיים שגם הם לא מצאו כלום.
גם הפנסיה שלי לא שייכת לדיון.בריטיש גז לא שייכים לדיון מהסיבה הפשוטה שהם, להבדיל מתשובה, לא סיכנו כספי ציבור ישראלי. שזו הייתה הטענה העיקרית שלך.. שתשובה סיכן את הכסף שלו.
לצורך העניין, בריטיש גז, לא משנה מה ולמה עשתה פה, לא התמנפה בכסף של חוסך פנסיוני ישראלי ולא על חשבון אשראי ישראלי..
זה בעיית הריכוזיות.. כשתשובה מסכן את כספי הפנסיה שלנו.. אם יפסיד, הוא לא בהכרח יחזיר את זה לקופה.גם הפנסיה שלי לא שייכת לדיון.
הטענה צריכה להיות לממשלה ולא לתשובה.זה בעיית הריכוזיות.. כשתשובה מסכן את כספי הפנסיה שלנו.. אם יפסיד, הוא לא בהכרח יחזיר את זה לקופה.
איך אתה בדיוק רואה דימיון בסקאלות האלו..?הטענה צריכה להיות לממשלה ולא לתשובה.
חוץ מזה שכל כסף שלא נמצא אצלך בידיים,נמצא במשחק,יכול להיות שיניב יותר ויכול להיות שיפסיד,ככה עובדים בנקים.
זאת די הבעיה שלך.איך אתה בדיוק רואה דימיון בסקאלות האלו..?
כשהכסף שלי נמצא בידיים של תשובה איזה כדאיות יש לי? ויתרו לו כבר על חוב ענקי של מיליארדים...
ולתשובה יש נגישות למינוף כזה.. לי אין נגישות למינופים כאלה. ויש קבוצה נורא מצומצת שנהנית ממועדון הקשרים הזה..
אז לשמוח מזה שתשובה נגיש ממש למינוף משוגע וככה יכול לקנות כל ענף במשק..?
הגז הזה הוא שלי ושל כולנו כמו שהכנרת, ירושלים ים המלח ומצדה הוא שלנו.
בהצלחה לנו עם מדינה שנשלטת על ידי אוליגרכיות.זאת די הבעיה שלך.
תהיי עשירה ולא תצטרכי לרדוף עשירים אחרים.
בהצלחה.
כמו כל מדינה אחרת בעולם,הכסף שולט ויישלוט תמיד.בהצלחה לנו עם מדינה שנשלטת על ידי אוליגרכיות.
אני רוצה למכור את החלק בירושלים שבבעלותי, למי פונים?הגז הזה הוא שלי ושל כולנו כמו שהכנרת, ירושלים ים המלח ומצדה הוא שלנו.
אין להם בעיה עם זה.כל הקטע של תשובה והזכות שלו לקדוח הייתה קומבינה של הבנקים של הממשלה ושלו..מי שלא מבין את זה לא הבין כלום.