עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הזמנתי עכשיו חגורת rdx ב150 שקל ודי אפשר לראות את הטכניקה תנסה אם אתה יכול, פשוט אני רוצה לדעת עכשיו מה לשפר באימון הבא.1. תעיף את הספוטר. אם אני לא צריך ספוטר ב170 קילו אתה לא צריך ספוטר ב70. הספוטר פה רק מפריע ונוגע בך, וגם בכללי, סקוואט זה תרגיל שבו לא צריך ספוטר.
2. תעיף את חגורת הבילדרים. תקנה חגורה נורמאלית אם אתה רציני בנוגע לאימונים שלך. אם אתה לא רוצה להשקיע הרבה בחגורה יש לך חגורות אקונומי וRDX במחירים זולים.
3. זווית צילום לא טובה, תצלם מהצד וקצת מאחורה כדי שהפלטות לא יחסמו את הגוף
לא רוצה להביא עוד ביקורות טכניקה עד שתצלם סרטון בזווית טובה כי אני לא יכול לראות מהזווית הזאת הכל בוודאות
הפלטות מסתירות לי את הגב. הזווית לא מאפשרת לי לראות את הזווית של הברכיים וגם את רוחב העמידה. אני יכול רק לזרוק ניחושים ממה שאני רואה פה אבל אני לא הולך לעשות את זה כי אני יכול ככה בקלות גם להטעות אותךהזמנתי עכשיו חגורת rdx ב150 שקל ודי אפשר לראות את הטכניקה תנסה אם אתה יכול, פשוט אני רוצה לדעת עכשיו מה לשפר באימון הבא.
סבבה אחי חשבתי שאפשר לראות ככה אז תודה בכל זאת... אני יצלם סרטון חדש ביום שני תודה אחי וחג שמח!הפלטות מסתירות לי את הגב. הזווית לא מאפשרת לי לראות את הזווית של הברכיים וגם את רוחב העמידה. אני יכול רק לזרוק ניחושים ממה שאני רואה פה אבל אני לא הולך לעשות את זה כי אני יכול ככה בקלות גם להטעות אותך
מבטיח לך הוא לא עזר אני הרגשתי את זה אפילו שאין לי בעיה להגיד..1) לי אישית זה נראה כאילו הספוטר כן עזר לך... כן גם אם הוא אומר רק נגעתי בך הוא עזר...
2)תחליף נעליים לנעל שטוחה כגון אולסטר אתה לא יציב וזה מטבתה בזה שזה נראה כאילו אתה מנסה לעלות מהעקב יש חוסר יציבות
3) תוריד תחגורה את לא צריך אותה... במיוחד לא במשקל הזה... וכשתצטרך תקנה חגורה נורמלית מו שTANK אמר
אתה יכול להבטיח אחי אני אומר לך שזה כן עוזר ברוב הפעמים... שותף שלי לאימונים למשל יודע שאסור לגעת לי במוט (לדוגמא בבנץ) עד שהוא לא רואה אותי נחנק או צועק לו עזרה הוא לא נוגע במוט... כי יכול להיות שבנקודה מסויימת הוא עזר לך ובלי להרגיש הוא הרים לך קילו שזה בדיוק מה שעמד להפיל אותך באותו הרגע... (או ליצור גוד מורנינג שהוא "הציל" אותך ממנו וזה דיי נראה לי כמה פעמים) גם אלה שיגידו לך רק ייצבתי אותך... חוץ מי זה אני לא אמור לדעת מה קנית ומה לא ואני נותן ביקורת לפי מה שאני רואה ולדעתי צריך לתקן לא לפי מה שאתה רוצה שאני יתן ביקורת... חוץ מי זה הוא נראה לי דיי בסדר לפי דעתי עדיף שתעלה עוד סרטון בלי ספוטר ושהצילום יהיה בזווית אחרת טיפה יותר שמאלה ככה שיראו יותר את הגב שלך וכו...סבבה אחי חשבתי שאפשר לראות ככה אז תודה בכל זאת... אני יצלם סרטון חדש ביום שני תודה אחי וחג שמח!
מבטיח לך הוא לא עזר אני הרגשתי את זה אפילו שאין לי בעיה להגיד..
גם אימון שעבר עשיתי את זה בלי ספוטר והפעם כאב לי הראש והיה לי חום אז לקחתי ליתר ביטחון, וחגורה קניתי של rdx וזה אמור להגיע ממש בקרוב ובמקום לתת לי ביקורת על הנעליים שגם אותם אני קונה אז בבקשה תן לי ביקורת על הטכניקה כי זה מה שאני צריך בנתיים.
סבבה אחי תודה..אתה יכול להבטיח אחי אני אומר לך שזה כן עוזר ברוב הפעמים... שותף שלי לאימונים למשל יודע שאסור לגעת לי במוט (לדוגמא בבנץ) עד שהוא לא רואה אותי נחנק או צועק לו עזרה הוא לא נוגע במוט... כי יכול להיות שבנקודה מסויימת הוא עזר לך ובלי להרגיש הוא הרים לך קילו שזה בדיוק מה שעמד להפיל אותך באותו הרגע... (או ליצור גוד מורנינג שהוא "הציל" אותך ממנו וזה דיי נראה לי כמה פעמים) גם אלה שיגידו לך רק ייצבתי אותך... חוץ מי זה אני לא אמור לדעת מה קנית ומה לא ואני נותן ביקורת לפי מה שאני רואה ולדעתי צריך לתקן לא לפי מה שאתה רוצה שאני יתן ביקורת... חוץ מי זה הוא נראה לי דיי בסדר לפי דעתי עדיף שתעלה עוד סרטון בלי ספוטר ושהצילום יהיה בזווית אחרת טיפה יותר שמאלה ככה שיראו יותר את הגב שלך וכו...