הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בדיקת אחוז שומן

golan1414

משתמש מתחיל
61
22
נק' מוניטין:
340
61
22
NLtkpDQ.jpg

מה בערך האש שלי?

• פותח/ת השרשור
13 לערך
נראה שיש מאסה טובה בהחלט
מה לגבי רגליים?

חשבתי 14 תאמת
רגליים שנייה אני אצלם ואשלח
והנתונים זה גובה 1.70 80 קילו מתאמן קצת יותר משנה(אבל תכלס רק שמונה חודשים רציני וגם התגייסתי באמצע אז יכולתי לגדול יוצר)

33rcCBj.jpg

ככה רפוי

נערך לאחרונה:
מבנה מצויין לדעתי יש מקום למאסה ואז חיטוב. תיראה מצויין עוד יותר לאחר מכן

• פותח/ת השרשור
אם יש לך מקרר בחדר אתה מסודר אם שטח טונה במים, פריכיות, חטיפי חלבון, שייקים, שימורים של קטניות..
אם יש מטרה ורצון.. לא כאב ראש.

יש אפילו כיריים זה בעיקר בעיה כי אין לי איך לספור קלוריות במדויק בארוחות וזו עבודה שיכולה לפעמים להמשיך עד 12 בלילה אז לא תמיד יהיה לי זמן להתאמן בסוף יום וזה גם יכול לפגוע

יש אפילו כיריים זה בעיקר בעיה כי אין לי איך לספור קלוריות במדויק בארוחות וזו עבודה שיכולה לפעמים להמשיך עד 12 בלילה אז לא תמיד יהיה לי זמן להתאמן בסוף יום וזה גם יכול לפגוע
אז אתה לא יכול למדוד את האוכל עד רמת הגרם אבל אתה בהחלט יכול להעריך ולחשב עפ כוסות מדידה. ומחשבון קלוריות בנייד זה משהו שבהחלט יכול לעזור. ובבסיסים סגורים לרוב יש גם חדר כושר. לפחות עם הליכון אחד. מעבר לזה אם תרצה עזרה בתפריט יומי, בכיף.

• פותח/ת השרשור
אז אתה לא יכול למדוד את האוכל עד רמת הגרם אבל אתה בהחלט יכול להעריך ולחשב עפ כוסות מדידה. ומחשבון קלוריות בנייד זה משהו שבהחלט יכול לעזור. ובבסיסים סגורים לרוב יש גם חדר כושר. לפחות עם הליכון אחד. מעבר לזה אם תרצה עזרה בתפריט יומי, בכיף.

אני משרת בעתלית חדר כושר יש
ואין לי בעיה לעשות תפריט פשוט אני כבר רגיל לבדוק את המשקל של הכל עד הגרם האחרון בחיטוב ככה שזה פחות נוח
בקטנה אבל יש לי עוד הרבה לגדול לפני החיטוב גם ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית