עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
13 לערך
נראה שיש מאסה טובה בהחלט
מה לגבי רגליים?
מבנה מצויין לדעתי יש מקום למאסה ואז חיטוב. תיראה מצויין עוד יותר לאחר מכן
מה הבעיה?חחחח תודה הבעיה היחידה היא להתחיל מסה בצבא
מה הבעיה?
גם אפשרי. הכל אפשרי. סגור או פתוח?חיטוב*
גם אפשרי. הכל אפשרי. סגור או פתוח?
אם יש לך מקרר בחדר אתה מסודר אם שטח טונה במים, פריכיות, חטיפי חלבון, שייקים, שימורים של קטניות..אפשרי ברור אבל כאב ראש
והבסיס סגור
אם יש לך מקרר בחדר אתה מסודר אם שטח טונה במים, פריכיות, חטיפי חלבון, שייקים, שימורים של קטניות..
אם יש מטרה ורצון.. לא כאב ראש.
אז אתה לא יכול למדוד את האוכל עד רמת הגרם אבל אתה בהחלט יכול להעריך ולחשב עפ כוסות מדידה. ומחשבון קלוריות בנייד זה משהו שבהחלט יכול לעזור. ובבסיסים סגורים לרוב יש גם חדר כושר. לפחות עם הליכון אחד. מעבר לזה אם תרצה עזרה בתפריט יומי, בכיף.יש אפילו כיריים זה בעיקר בעיה כי אין לי איך לספור קלוריות במדויק בארוחות וזו עבודה שיכולה לפעמים להמשיך עד 12 בלילה אז לא תמיד יהיה לי זמן להתאמן בסוף יום וזה גם יכול לפגוע
אז אתה לא יכול למדוד את האוכל עד רמת הגרם אבל אתה בהחלט יכול להעריך ולחשב עפ כוסות מדידה. ומחשבון קלוריות בנייד זה משהו שבהחלט יכול לעזור. ובבסיסים סגורים לרוב יש גם חדר כושר. לפחות עם הליכון אחד. מעבר לזה אם תרצה עזרה בתפריט יומי, בכיף.
ש13?אני משרת בעתלית חדר כושר יש
ואין לי בעיה לעשות תפריט פשוט אני כבר רגיל לבדוק את המשקל של הכל עד הגרם האחרון בחיטוב ככה שזה פחות נוח
בקטנה אבל יש לי עוד הרבה לגדול לפני החיטוב גם ככה
ש13?
:79nb:Nice body !
14 א.ש בערך
אחלה מסה, תמשיך להפציץ.
מה אתה עושה?חחח כע אבל לא לוחם
מה אתה עושה?