הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידת חגורה אינזר

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
היקף בטן 84-89,שוקל 75 על 1.74.
מבחינת מידות יבשות אני נופל לסוף מידה M,ראיתי שהרבה המליצו על המידה הזו לאנשים בגודל שלי,מפחד שתיגמר לי מהר,מחזיקה עד 99 ס''מ.
ללכת על M או L?
זו הטבלה:
https://www.lbs.co.il/data/attachment-files/2014/11/19394_mydvt_khgvrh_lvnghvrn.png
במידה L אהיה בערך על החור לפני הראשון.
מזמין מחר לחבר בארה''ב.

• פותח/ת השרשור
מהאתר של אינזר,החבר יהיה בערך חודש בארה''ב ככה שזמן המשלוח לא משנה לי,אלך על צבע שחור רגיל,הבנתי שהוא מגיע הכי מהר.
מה גם ששם יותר זול מHOP,עדיין לא חישבתי עלויות משלוח בתוך ארה''ב אבל מאמין שעדיין יצא זול יותר.

מהאתר של אינזר,החבר יהיה בערך חודש בארה''ב ככה שזמן המשלוח לא משנה לי,אלך על צבע שחור רגיל,הבנתי שהוא מגיע הכי מהר.
מה גם ששם יותר זול מHOP,עדיין לא חישבתי עלויות משלוח בתוך ארה''ב אבל מאמין שעדיין יצא זול יותר.
לקח לחגורה שלי קרוב לחודשיים להגיע מאינזר.. הייתי ממליץ לך להיזהר עם זה ולהזמין מhop כדי שלא תהיה לך פתאום פדיחה וזה לא יגיע

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה עכשיו מוקדם בבוקר בטקסס,אתקשר אליהם לקראת הערב אצלנו-בוקר אצלם.

גם לי הייתה ההתלבטות הזאת ואני גם באותו היקף בטן והרבה המליצו לי על M וזה מה שהזמנתי. עד לא קיבלתי אותה אבל אני מאמין שהיא תהיה טובה במידה.

• פותח/ת השרשור
יש להם במלאי,יוצאת מטקסס תוך 3 ימים,תגיע לניו יורק תוך שבוע בערך.
ממש נחמדים בטלפון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית