עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוקה טעים מאוד !!גם לי סופר אפקט עשה שלשולים לא הצלחתי גם למכור אותו תקוע עם הפח היתי בער עם הדימטייז היה חלק אני לא רגיש ללקטוז ואוכל מוצרי חלב הרבה אפילו. אגב איך המוקה של דימטייז ?
בלי להתייחס ספציפית לאשכול, תמצאו לפעמים תוספות של כמויות (מזעריות) של סויה באבקות מעולות. הסויה נוספת שם לא כדי להטעות אתכם אלא כדי למנוע קצף בזמן הערבוב (יש חברות שמוסיפות חומרים אחרים למטרה זאת, כמו gum arabic למשל, אם אני לא טועה).אין מצב שם משתמשות בחלבון סויה
באקסטרים אין שימוש בחלבוני סויה, בסופר אפקט יש חלבון שנקרא מיקס והוא מכיל סויה.
ממליצים על האקסטרים.
מה כ''כ רע בסויה?סה''כ חלבון מלא,מהירות ספיגה בינונית, וגם כל המיתוסים לגבי האסטרוגן לא היו כ''כ נכונים..בלי להתייחס ספציפית לאשכול, תמצאו לפעמים תוספות של כמויות (מזעריות) של סויה באבקות מעולות. הסויה נוספת שם לא כדי להטעות אתכם אלא כדי למנוע קצף בזמן הערבוב (יש חברות שמוסיפות חומרים אחרים למטרה זאת, כמו gum arabic למשל, אם אני לא טועה).
אם זה החלום שלך, גש למעבדה עם סקופ חלבון ויבדקו אותו בשבילך.לא אוהב את זה שיש יותר מדי נציגים של סופר אפקט.. חלום שלי זה לראות בדיקות מעבדה לחלבון הזה
כשכתוב "לציטין סויה" וזה מופיע בסוף רשימת הרכיבים, ספק אם יחשבו שזה חלבון סויה כתחליף לחלבון מי גבינה.בלי להתייחס ספציפית לאשכול, תמצאו לפעמים תוספות של כמויות (מזעריות) של סויה באבקות מעולות. הסויה נוספת שם לא כדי להטעות אתכם אלא כדי למנוע קצף בזמן הערבוב (יש חברות שמוסיפות חומרים אחרים למטרה זאת, כמו gum arabic למשל, אם אני לא טועה).
זה מוצר חדש של סופר אפקט שמכיל תשלובת של חלבון מי גבינה, חלבון ביצה וחלבון סויה.תוכל לתת לי קצת הסבר על ה''מיקס'' נראה לי שרכשתי את החלבון הזה.(אפשר גם בפרטי)
מה כ''כ רע בסויה?סה''כ חלבון מלא,מהירות ספיגה בינונית, וגם כל המיתוסים לגבי האסטרוגן לא היו כ''כ נכונים..