הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון סופר אפקט/אקסטרים

ran1995

משתמש מתחיל
136
15
נק' מוניטין:
15
136
15
שלום.
בהרצת חיפוש קצר קראתי קצת על האבקות חלבון הישראליות שהמחיר שלהם מאוד משתלם
לפני שאני קונה אחת מהן..
מישהו מכיר את הערכים האמיתיים שלהם ? אולי החברות משתמשות בהרבה חלבון סויה?
מישהו יכל בבקשה לעשות לי קצת סדר לגביהם לפני קניה אני אשמח.

• פותח/ת השרשור
גם לי סופר אפקט עשה שלשולים לא הצלחתי גם למכור אותו תקוע עם הפח היתי בער עם הדימטייז היה חלק אני לא רגיש ללקטוז ואוכל מוצרי חלב הרבה אפילו. אגב איך המוקה של דימטייז ?
מוקה טעים מאוד !!

התחלתי להשתמש באקסטרים (קרם עוגיות) בגלל אילוצים כספיים.
עכשיו אני שובר את הראש איך לא עשיתי את זה קודם.

תקנה אקסטרים.
אין סיבה להוציא הרבה כסף על חלבון מי גבינה. בסופו של דבר זה אותו חומר גלם.

אין מצב שם משתמשות בחלבון סויה
בלי להתייחס ספציפית לאשכול, תמצאו לפעמים תוספות של כמויות (מזעריות) של סויה באבקות מעולות. הסויה נוספת שם לא כדי להטעות אתכם אלא כדי למנוע קצף בזמן הערבוב (יש חברות שמוסיפות חומרים אחרים למטרה זאת, כמו gum arabic למשל, אם אני לא טועה).

באקסטרים אין שימוש בחלבוני סויה, בסופר אפקט יש חלבון שנקרא מיקס והוא מכיל סויה.
ממליצים על האקסטרים.

תוכל לתת לי קצת הסבר על ה''מיקס'' נראה לי שרכשתי את החלבון הזה.(אפשר גם בפרטי)
בלי להתייחס ספציפית לאשכול, תמצאו לפעמים תוספות של כמויות (מזעריות) של סויה באבקות מעולות. הסויה נוספת שם לא כדי להטעות אתכם אלא כדי למנוע קצף בזמן הערבוב (יש חברות שמוסיפות חומרים אחרים למטרה זאת, כמו gum arabic למשל, אם אני לא טועה).
מה כ''כ רע בסויה?סה''כ חלבון מלא,מהירות ספיגה בינונית, וגם כל המיתוסים לגבי האסטרוגן לא היו כ''כ נכונים..

לא אוהב את זה שיש יותר מדי נציגים של סופר אפקט.. חלום שלי זה לראות בדיקות מעבדה לחלבון הזה
אם זה החלום שלך, גש למעבדה עם סקופ חלבון ויבדקו אותו בשבילך.
כשכתוב "לציטין סויה" וזה מופיע בסוף רשימת הרכיבים, ספק אם יחשבו שזה חלבון סויה כתחליף לחלבון מי גבינה.
תוכל לתת לי קצת הסבר על ה''מיקס'' נראה לי שרכשתי את החלבון הזה.(אפשר גם בפרטי)

מה כ''כ רע בסויה?סה''כ חלבון מלא,מהירות ספיגה בינונית, וגם כל המיתוסים לגבי האסטרוגן לא היו כ''כ נכונים..
זה מוצר חדש של סופר אפקט שמכיל תשלובת של חלבון מי גבינה, חלבון ביצה וחלבון סויה.
חלבון סויה הוא לא כל כך נורא, אבל הוא זול ועדיף להשתמש במי גבינה, ביצה או קזאין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית