הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכתף משגעת אותי

vladikdx

משתמש מתחיל
163
4
נק' מוניטין:
7
163
4
פתחתי פה תנושא ולא בפציעות כי לא עונים שם בכלל..
קיצר יש לי דלקת בכתף כבר איזה חודשיים
מה שמפריע לי מאוד לעשות חזה
בהתחלה ניסית להמשיך להתאמן ולקוות שיעבור מה שלא קרה
אז החלטתי לוותר על האימני חזה לחודש ולתת לזה לנוח
בזמן הזה השקעתי בדיים בכתפיים בגב ברגליים והחזה במקום והשתמשתי במשחה לדלקות וולטרן
עבר חודש יניסיתי לחזור לעשות חזה היום
בתור תרגיל ראשון עשיתי פרפר והלך אחלה
ואז המשכתי באימון והתחלתי להרגיש את הכתף ממש בקטנה
עד שהגעתי לחזה בשיפוע חיבוי ופה הרגשתי עומס ענק כל הכתף ואת הכאב מתגבר
אין לי מושג מה לעשות עם זה השתגעתי כבר! אני תקוע במקום בכל מה שקשור לחזה ולא יכול להתקדם אשכרה
קרה לכם? מה עשיתם? טיפים? מה לעשות? אשמח לעזרה

עד שהםציעה תעבור תפסיק לגמרי עם לחיצות. ותבסס את אימון על חזה שלך על פרפר בכבלים.
4 סטים חזה עליון (כבלים מלמטה)
4 סטים כל החזה אופקי (כבלים מהמרכז)
4 סטים חזה תחתון (כבלים מלמעלה)

אתה יכול לעשות גם יותר סטים לפי נפח האימון שנתאים לך.

מה במטרה בזה?
לבודד את החזה. ולהעמיס עליו בלי להעמיס על הכתפיים.

פתחתי פה תנושא ולא בפציעות כי לא עונים שם בכלל..
קיצר יש לי דלקת בכתף כבר איזה חודשיים
מה שמפריע לי מאוד לעשות חזה
בהתחלה ניסית להמשיך להתאמן ולקוות שיעבור מה שלא קרה
אז החלטתי לוותר על האימני חזה לחודש ולתת לזה לנוח
בזמן הזה השקעתי בדיים בכתפיים בגב ברגליים והחזה במקום והשתמשתי במשחה לדלקות וולטרן
עבר חודש יניסיתי לחזור לעשות חזה היום
בתור תרגיל ראשון עשיתי פרפר והלך אחלה
ואז המשכתי באימון והתחלתי להרגיש את הכתף ממש בקטנה
עד שהגעתי לחזה בשיפוע חיבוי ופה הרגשתי עומס ענק כל הכתף ואת הכאב מתגבר
אין לי מושג מה לעשות עם זה השתגעתי כבר! אני תקוע במקום בכל מה שקשור לחזה ולא יכול להתקדם אשכרה
קרה לכם? מה עשיתם? טיפים? מה לעשות? אשמח לעזרה
לך לאורטופד, שיבדוק מה בדיוק יש לך בכתף, ישלח אותך לאולטרסאונד, פיזוטרפיה וכדורים ואז תתחיל להחלים.
עברתי את זה בעצמי..אל תעשה תרגילים שכואבים לך

נשמע כמו משהו שהיה לי ועדיין יש. אני לא עושה בנץ' פרס כבר כמעט חצי שנה, ורק עכשיו יכול לעשות פרס כבד ובנץ' קל (עד 60 קילו בינתיים).
תוכל לסמן לי על איזה תמונה איפה אתה מרגיש את הכאב? האם הכאב הוא נקודתי או שהוא מתפשט? האם זה מרגיש כמו מין "זרם" בזמן שאתה מבצע תרגילי לחיצה? האם יש לך כאבים בשכיבות שמיכה? אם כן אחרי כמה חזרות? והאם יש שיפור אם אתה מבצע שכיבות שמיכה/לחיצות באחיזה יותר רחבה או יותר צרה?

נשמע כמו משהו שהיה לי ועדיין יש. אני לא עושה בנץ' פרס כבר כמעט חצי שנה, ורק עכשיו יכול לעשות פרס כבד ובנץ' קל (עד 60 קילו בינתיים).
תוכל לסמן לי על איזה תמונה איפה אתה מרגיש את הכאב? האם הכאב הוא נקודתי או שהוא מתפשט? האם זה מרגיש כמו מין "זרם" בזמן שאתה מבצע תרגילי לחיצה? האם יש לך כאבים בשכיבות שמיכה? אם כן אחרי כמה חזרות? והאם יש שיפור אם אתה מבצע שכיבות שמיכה/לחיצות באחיזה יותר רחבה או יותר צרה?
ואו אמרת אחד לאחד תמקרה שלי אחי , יש דרך שאתה מכיר לטפל בזה אני נלחם בזה כי אני מצליח לעשות חזה בשיפוע נטרלי בלי בעיה וכאב אבל שיפוע חיובי רק התנועה כבר כואב לי בכתף או שאני עושה פרפר בכל מיני וריאציות

ואו אמרת אחד לאחד תמקרה שלי אחי , יש דרך שאתה מכיר לטפל בזה אני נלחם בזה כי אני מצליח לעשות חזה בשיפוע נטרלי בלי בעיה וכאב אבל שיפוע חיובי רק התנועה כבר כואב לי בכתף או שאני עושה פרפר בכל מיני וריאציות
אני לא יודע מה בדיוק עזר לי אבל זה שילוב של שיפור טכניקות + פיזיוטרפיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית