עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש כל מיני תרגילי מוביליטי, השאלה למה אתה צריך..? לרוב הגמישות מגיעה לבד ככל שמתקדמים.ואיך עובדים על גמישות בהאמסטרינג וגלאוטוס ומה זה מנח לאורדוזה טבעי
לדדליפט אני צריך מתיחותסיבוב אגן לאחור - posterior tilt
![]()
יש כל מיני תרגילי מוביליטי, השאלה למה אתה צריך..? לרוב הגמישות מגיעה לבד ככל שמתקדמים.
מנח לאורדוזה טבעי = קשת מותנית תקינה שהיא חלק מהמבנה הרגיל של עמוד השדרה המותני.
![]()
למה?לדדליפט אני צריך מתיחות
עכשיו"זהו סרטון פרטי"
אתה חושב שיש לי צוואר שיכול להסתובב 90 מעלות?עכשיו
חחחחחח הרגת אותי... מעלה סרטון רגילאתה חושב שיש לי צוואר שיכול להסתובב 90 מעלות?
אם אתה מצפה לעזרה רצינית, תיהיה רציני ותסובב את הסרטון. זו לא דרך
אם הצוואר שלך לא יכול להסתובב ב90 מעלות אני ממליץ לך לפנות לאורטופד. אולי יש לך דלקת או משהו שמפריעים לצוואר שלך לבצע את התנועה הדרושה על מנת לבצע סיבוב של 90 מעלות. הצוואר אמור להיות מסוגל להסתובב ב90 מעלות לכל כיוון אצל כל בנאדם בריא.אתה חושב שיש לי צוואר שיכול להסתובב 90 מעלות?
קודם הברך, אחכ הצוואר.אם הצוואר שלך לא יכול להסתובב ב90 מעלות אני ממליץ לך לפנות לאורטופד. אולי יש לך דלקת או משהו שמפריעים לצוואר שלך לבצע את התנועה הדרושה על מנת לבצע סיבוב של 90 מעלות. הצוואר אמור להיות מסוגל להסתובב ב90 מעלות לכל כיוון אצל כל בנאדם בריא.
אתה חושב שיש לי צוואר שיכול להסתובב 90 מעלות?
אם אתה מצפה לעזרה רצינית, תיהיה רציני ותסובב את הסרטון. זו לא דרך
אני יעלה פעם הבאה צילום לא מגובה של הריצפהאין לך בעייה של גמישות בדדליפט, הוא אפילו לא רע, אבל צריך צילום יותר טוב (על פי הוראות הצילום) ולאחוז את המוט באחיזה רגילה, לא משולבת, כרגע.
סרטון מצולם מגובה כיסאאין לך בעייה של גמישות בדדליפט, הוא אפילו לא רע, אבל צריך צילום יותר טוב (על פי הוראות הצילום) ולאחוז את המוט באחיזה רגילה, לא משולבת, כרגע.
סיבוב אגן לאחור - posterior tilt
![]()
אני עושה סיבוב אגן לפנים במראה ורואה שכל הגוף שלי נע אחורה. איזה חלק ספציפי בגוף שניתן ליראות ויזואלית נע קדימה ?סיבוב אגן נקבע כקדמי או אחורי על פי הסופריור (החלק העליון). סיבוב אגן קדמי אומר שהצד העליון זז קדימה והצד התחתון זז אחורה.
אני עושה סיבוב אגן לפנים במראה ורואה שכל הגוף שלי נע אחורה. איזה חלק ספציפי בגוף שניתן ליראות ויזואלית נע קדימה ?