דיון מה זה סיבוב של האגן לאחור

Sn1rson

משתמש מתחיל
96
5
נק' מוניטין:
1
96
5
כותרת..

ואיך עובדים על גמישות בהאמסטרינג וגלאוטוס ומה זה מנח לאורדוזה טבעי

מצטרף לשאלה
ולגבי הגמישות בהאמסטרינג וגלוטאוס יש סרטוני מתיחות ביוטיוב וגם אפשר להניח את הרגל על משהו בגובה בינוני-גבוהה ולהתכופף אליה עם הידיים כשהגב ישר זה יימתח את הירך אחורית(אמסטרינג) ולגבי הגלוטאוס(תחת) את יכול לעמוד כפות רגליים צמודת,ברכיים נעולות גב ישר ולרדת כמה שיותר כשהגב ישר

סיבוב אגן לאחור - posterior tilt

pptapt.gif

ואיך עובדים על גמישות בהאמסטרינג וגלאוטוס ומה זה מנח לאורדוזה טבעי
יש כל מיני תרגילי מוביליטי, השאלה למה אתה צריך..? לרוב הגמישות מגיעה לבד ככל שמתקדמים.

מנח לאורדוזה טבעי = קשת מותנית תקינה שהיא חלק מהמבנה הרגיל של עמוד השדרה המותני.
lordoza.png

• פותח/ת השרשור
סיבוב אגן לאחור - posterior tilt

pptapt.gif

יש כל מיני תרגילי מוביליטי, השאלה למה אתה צריך..? לרוב הגמישות מגיעה לבד ככל שמתקדמים.

מנח לאורדוזה טבעי = קשת מותנית תקינה שהיא חלק מהמבנה הרגיל של עמוד השדרה המותני.
lordoza.png
לדדליפט אני צריך מתיחות

אתה חושב שיש לי צוואר שיכול להסתובב 90 מעלות?
אם הצוואר שלך לא יכול להסתובב ב90 מעלות אני ממליץ לך לפנות לאורטופד. אולי יש לך דלקת או משהו שמפריעים לצוואר שלך לבצע את התנועה הדרושה על מנת לבצע סיבוב של 90 מעלות. הצוואר אמור להיות מסוגל להסתובב ב90 מעלות לכל כיוון אצל כל בנאדם בריא.

אם הצוואר שלך לא יכול להסתובב ב90 מעלות אני ממליץ לך לפנות לאורטופד. אולי יש לך דלקת או משהו שמפריעים לצוואר שלך לבצע את התנועה הדרושה על מנת לבצע סיבוב של 90 מעלות. הצוואר אמור להיות מסוגל להסתובב ב90 מעלות לכל כיוון אצל כל בנאדם בריא.
קודם הברך, אחכ הצוואר.

• פותח/ת השרשור
קח את הברכיים אחורה יותר, תצמיד את המוט לשוקיים (ככה שיתחיל יותר אחורה מאיפה שהוא כרגע), ורק אז תרים. הברכיים שלך קדימה מידי ולכן המוט לא מעל מרכז כף הרגל. פעם הבאה צלם על פי הוראות הצילום שצירפתי קודם.

סיבוב אגן נקבע כקדמי או אחורי על פי הסופריור (החלק העליון). סיבוב אגן קדמי אומר שהצד העליון זז קדימה והצד התחתון זז אחורה.

סיבוב אגן נקבע כקדמי או אחורי על פי הסופריור (החלק העליון). סיבוב אגן קדמי אומר שהצד העליון זז קדימה והצד התחתון זז אחורה.
אני עושה סיבוב אגן לפנים במראה ורואה שכל הגוף שלי נע אחורה. איזה חלק ספציפי בגוף שניתן ליראות ויזואלית נע קדימה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית