הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה אחרי פציעה

• פותח/ת השרשור binya
  • פורסם בתאריך

binya

משתמש מתחיל
96
17
נק' מוניטין:
17
96
17
כושר Gym ירושלים.
אהלן, לפני כשנתיים התחלתי SS, גיל 15 משקל 63 קילו בערך.
עשיתי את התוכנית משהו כמו 4 חודשים, עפתי עם המשקלי עבודה, הכל היה פצצה.
סיימתי אותה, עשיתי חיטוב והמשכתי לAB.
המשכתי ככה שנה וחצי בערך, סיימתי לפני משהו כמו חצי שנה על מ.ג. 85,
לחיצת חזה 90 קילו, סקוואט 120, דדליפט 130 ופרס עם 44 קילו. [כתפיים חלשות ):]
התחלתי שוב חיטוב, ולפני כחודשיים נפצעתי בכתף, מה שגרם לי להפסיק כמעט לגמרי עם האימונים לצערי.
עכשיו אני מתכונן לחזור בגדול, מ.ג. כרגע 76 קילו, ורציתי לדעת איזו תוכנית לעשות.
יש עניין לעשות פעם נוספת SS כדי לחזור למשקלי עבודה, ולשפר אותם? הרי בפעם הקודמת שעשיתי את התוכנית הייתי
סה"כ בן 15, ויש סיכוי שלא מיציתי את התוכנית כמו שצריך.
אשמח לעזרה
תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
בוודאי.
אין שום צל של ספק 😃
למרות שאני כבר במשקלים יחסית סטנדרטים? אין עדיפות למשהו אחר?
ואם בכל זאת SS, אז מאיפה להתחיל? איפה לסיים? מה הגבול שמתאים להשתמש בSS בשבילו?

למרות שאני כבר במשקלים יחסית סטנדרטים? אין עדיפות למשהו אחר?
ואם בכל זאת SS, אז מאיפה להתחיל? איפה לסיים? מה הגבול שמתאים להשתמש בSS בשבילו?
SS תמיד טובה כדי להחזיר את משקלי העבודה לאחר חיטוב\הפסקה מאימונים.
לדעתי בכל אופן

• פותח/ת השרשור
SS תמיד טובה כדי להחזיר את משקלי העבודה לאחר חיטוב\הפסקה מאימונים.
לדעתי בכל אופן
אוקיי. אז אם אני עושה SS עכשיו, מאיזה משקל להתחיל? ואיפה לסיים? עד מתי היא תהיה יעילה? הרי אני כבר לא
מתאמן מתחיל כל כך בסיסי, שזו הפעם הראשונה שהוא נוגע במוט.

אוקיי. אז אם אני עושה SS עכשיו, מאיזה משקל להתחיל? ואיפה לסיים? עד מתי היא תהיה יעילה? הרי אני כבר לא
מתאמן מתחיל כל כך בסיסי, שזו הפעם הראשונה שהוא נוגע במוט.
זה לא ממש משנה אם יש לך ניסיון או לא מלבד זה שלא תזדקק ללמוד את תרגילי הבסיס מהתחלה.
תבדוק מה המשקלים שלך כרגע ל rm5 או תעריך, ותעשה ריסט של 10-15 אחוז על מנת להתחיל את התוכנית כמו שצריך.
ולא לשכוח לאכול ולישון 😃

• פותח/ת השרשור
זה לא ממש משנה אם יש לך ניסיון או לא מלבד זה שלא תזדקק ללמוד את תרגילי הבסיס מהתחלה.
תבדוק מה המשקלים שלך כרגע ל rm5 או תעריך, ותעשה ריסט של 10-15 אחוז על מנת להתחיל את התוכנית כמו שצריך.
ולא לשכוח לאכול ולישון 😃

אוקיי תודה רבה נראלי שאני שזה מה שאני אעשה.

ולא לשכוח לאכול ולישון 😃

לדעתי בפרס ובבנץ הייתי מתחיל ממשקל של מוט או טיפה יותר, בגלל פציעה בכתף עדיף להתחיל יותר נמוך ולעלות בהדרגה עוד חודש בתוכנית לא יעשה הבדל אבל לחזור לפציעה כן יעשה הבדל.

לדעתי בפרס ובבנץ הייתי מתחיל ממשקל של מוט או טיפה יותר, בגלל פציעה בכתף עדיף להתחיל יותר נמוך ולעלות בהדרגה עוד חודש בתוכנית לא יעשה הבדל אבל לחזור לפציעה כן יעשה הבדל.
צודק

• פותח/ת השרשור
גם אני חושב ככה 😃 תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית