הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצירה במשקל

shani671

משתמש מתחיל
33
3
נק' מוניטין:
3
33
3
היי,אני חודש בתהליך של חיטוב , כל שבוע הייתי יורדת קילו והשבוע נשקלתי ולא ירדתי אפילו גרם אחד , מה יכולה להיות הסיבה שזה קורה?
שוקלת 68.4 על 168
אני אוכלת 1200-1400קל שמתוכם 100 פחמימה ,94-100 חלבון ו45-60 שומן ביום ועושה 3 אימוני כוח ו3 אירובי בין 45 -50דק כל פעם
בימי שישי אני קצת אוכלת מעל המותר סוג של ציט אולי מגיעה ל2200 בערך יכול להיות שזאת הסיבה שבגללה לא ירדתי ?

היי,אני חודש בתהליך של חיטוב , כל שבוע הייתי יורדת קילו והשבוע נשקלתי ולא ירדתי אפילו גרם אחד , מה יכולה להיות הסיבה שזה קורה?
שוקלת 68.4 על 168
אני אוכלת 1200-1400קל שמתוכם 100 פחמימה ,94-100 חלבון ו45-60 שומן ביום ועושה 3 אימוני כוח ו3 אירובי בין 45 -50דק כל פעם
בימי שישי אני קצת אוכלת מעל המותר סוג של ציט אולי מגיעה ל2200 בערך יכול להיות שזאת הסיבה שבגללה לא ירדתי ?
יכולות להיות הרבה סיבות.

1) את אוכלת יותר ממה שאת חושבת
2) את אוכלת הרבה פחות ממה שאת חושבת והחילוף חומרים נעצר
3) ירדת במשקל ויש צורך להוריד קלוריות (עם הזמן זה קורה והגיוני וזאת האופציה הסבירה)
4) אכלת יותר נתרן / פחמימות ועלית בנוזלים
5) את קצת לפני / אחרי / תוך כדי מחזור ויש עליה בנוזלים עקב כך

מה יכולה להיות הסיבה שזה קורה?
את מצפה לראות משהו כמו הקו האדום, אבל את צריכה לצפות למשהו שדומה יותר לקו הכחול (החץ, אגב, מסמן את אותם ימים מיוחדים בחודש בהם ההורמונים שלך משתוללים קצת).
upload_2015-12-14_14-35-47.png

כמו שסיפרתי כאן כמה פעמים, אקסל ישמח לחשב ולצייר עבורך את הקו האדום אם תתני לו מספיק נתוני אמת מהקו הכחול - לשם כך יש להשקל כל יום אבל להתחשב רק בשיפוע שמקבלים לקו האדום ולא בשקילה בודדת.

Back
למעלה תחתית