הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים בלינארית של ביל סטאר

Mike3236

משתמש מתחיל
271
28
נק' מוניטין:
34
271
28
אהלן,
אחרי תקופה לא מוצלחת בSS, לא מתאפשר לי לעשות אותה בגלל חוסר שעות שינה ובגלל שאני לא מסוגל לאכול כמו בהמה (באסה לי 🫤)
הציעו לי לעבור ללינארית, לא ידעתי עם זאת החלטה נכונה ניסיתי עליי כל מיני תוכניות אחרות במשך חודש בערך והבנתי שזה פשוט לא עובד אז החלטתי ללכת על הלינארית.

ראיתי כמה ווריאציות ברשת ואשמח אם תגידו לי מה אתם ממליצים לי לעשות.
ראיתי שבמשיכות זה דדליפט ומתח/בנט אובר. ראיתי ווריאציה שהמשיכה הראשית היא המתח והמשנית היא בנט אובר, או שעדיף הפוך?
בקשר ללחיצה משנית ראיתי שיש אופציה לשים OHP או אינקליין פרס, מה כדאי יותר?

המשקלים שלי לא גבוהים פשוט לא מתאפשר לי לעשות SS, אני מתכוון לעלות 5 קילו בשבוע בתרגילים הראשיים. קשה לי מאוד להתקדם בOHP, תקוע על 40 קילו.

אז איזה לחיצות ומשיכות לקחת כמשנית וראשית?
תודה מראש 😃

לינארית יותר קלה כי ההתקדמות שבועית ולא כל אימון. אבל קח בחשבון שבלי לישון כמו שצריך אף תוכנית לא תקדם אותך כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
לינארית יותר קלה כי ההתקדמות שבועית ולא כל אימון. אבל קח בחשבון שבלי לישון כמו שצריך אף תוכנית לא תקדם אותך כמו שצריך.
יש לי 7 שעות אבל לא תמיד מצליח לישון 8
ולשאלתי, מה עדיף להחשיב כמשיכה ולחיצה ראשית ומשנית?

יש לי 7 שעות אבל לא תמיד מצליח לישון 8
ולשאלתי, מה עדיף להחשיב כמשיכה ולחיצה ראשית ומשנית?
7 שעות זה לא אידאלי אבל לא כזה קצת בעיניי..תנסה למשוך את הSS עוד קצת.
לגבי הלחיצה בדר"כ הבנץ היא לחיצה ראשית והפרס משנית מכיוון שבתחרויות פאוורליפטינג אתה נבחן בבבנץ. אם אתה חושב להמשיך להנפות אולי כדאי לקחת את הפרס כראשית.
לגבי משיכה,דדליפט כמובן קודם לכל..חתירה או מתח? העדפה אישית..חתירה במוט מעמיס על הזוקפית אז קח את זה בחשבון.

• פותח/ת השרשור
7 שעות זה לא אידאלי אבל לא כזה קצת בעיניי..תנסה למשוך את הSS עוד קצת.
לגבי הלחיצה בדר"כ הבנץ היא לחיצה ראשית והפרס משנית מכיוון שבתחרויות פאוורליפטינג אתה נבחן בבבנץ. אם אתה חושב להמשיך להנפות אולי כדאי לקחת את הפרס כראשית.
לגבי משיכה,דדליפט כמובן קודם לכל..חתירה או מתח? העדפה אישית..חתירה במוט מעמיס על הזוקפית אז קח את זה בחשבון.
אז המשנים זה דדליפט וOHP
והראשיים זה בנץ' ומתח, הבנתי נכון?

אז המשנים זה דדליפט וOHP
והראשיים זה בנץ' ומתח, הבנתי נכון?
לא, הראשיים זה דדליפט ובנץ (וסקווט כמובן), והמשניים הם פרס OHP.
מתח וחתירה זה פחות או יותר אותם שרירים, תבחר מה שאתה יותר אוהב
אבל אתה יכול להחשיב את הפרס כראשי במקום בנץ אם יש סיבה מיוחדת..

• פותח/ת השרשור
לא, הראשיים זה דדליפט ובנץ (וסקווט כמובן), והמשניים הם פרס OHP.
מתח וחתירה זה פחות או יותר אותם שרירים, תבחר מה שאתה יותר אוהב
אבל אתה יכול להחשיב את הפרס כראשי במקום בנץ אם יש סיבה מיוחדת..
משיכה ראשית מבוצעת באימונים A וC והמשנית בB אז יש פעמיים דד בשבוע ופעם אחת חתירה/מתח?

משיכה ראשית מבוצעת באימונים A וC והמשנית בB אז יש פעמיים דד בשבוע ופעם אחת חתירה/מתח?
אתה מדבר על לינארית?
בלינארית אתה עושה דדליפט פעם בשבוע, בדר"כ עושים באימון C.. אני הייתי עושה באימון B.
אם אתה הולך על מתח אתה יכול לעשות 5*5 עם משקל באימון A ובאימון C 3 סטים של משקל גוף למקס חזרות..(אני לא עשיתי חתירה בלינארית)

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על לינארית?
בלינארית אתה עושה דדליפט פעם בשבוע, בדר"כ עושים באימון C.. אני הייתי עושה באימון B.
אם אתה הולך על מתח אתה יכול לעשות 5*5 עם משקל באימון A ובאימון C 3 סטים של משקל גוף למקס חזרות..(אני לא עשיתי חתירה בלינארית)
תודה על העזרה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית